Computer på afbetaling

Computer på afbetaling

Skal du finde en ny computer, men det er afgørende for dig at det bliver på afbetaling, er du havnet det rette sted. Vi hjælper danske forbrugere med at træffe et valg omkring afbetalingsløsninger, der matcher et individuelt udgangspunkt.

Vores anbefaling

Leasy logo
Anbefalet
Gå til forhandler
Forhandler
Vurdering
Løbetid
Mindste pris / md
Leasy logo
Variabel
Gå til forhandler
Computer/PC
Variabel
Gå til forhandler
computersalg-logo
Variabel
Gå til forhandler
Gamecastle-logo
Variabel
Gå til forhandler
Geekd-logo
Variabel
Gå til forhandler
Hør mere i videoen herunder

Find din nye computer på afbetaling

De færreste kan klare sig uden en computer i deres dagligdag. For mange er det et arbejdsredskab, der nødvendig for at kunne udføre arbejde, studie mv.

Desværre er det ikke alle, der har økonomi til at foretage et køb af en computer. De hænger selvfølgelig sammen med, at det er sjældent, at det er et billigt køb – uanset hvilken producent og model, man vælger.

Heldigvis er der andre løsninger, end at betale computerens pris på én gang. Blandt andet kan du købe din computer på afbetaling, hvorved du betaler den samlede pris i små bidder.

En afbetalingsordning gør dit køb af computer mere overskuelig

Der er adskillige fordele forbundet med computer afbetaling. Den hovedsagelige fordel er dog, at du gør dit køb mere overskueligt, da den totale pris ikke skal betales på én gang.

Derimod kan du dele det op i mindre bidder, hvilket betyder, at du har mulighed for at betale af i et tempo, der passer til din økonomi. Du kan nemlig – til en vis grad – selv regulere på løbetiden, og dermed også størrelsen af de månedlige afdrag.

Har du svært ved at se, hvordan du skal få råd til en ny computer, kan finansiering af computer i form af en afbetalingsordning være en glimrende løsning. En sådan form for finansiering tilbydes endda af et stort antal forhandlere i dag, hvorfor mulighederne er mange.

Undgå at vente med købet

En anden fordel ved at købe en computer på afbetaling er, at du ikke skal vente, til du selv har skrabet penge sammen til købet.

Det kan vise sig at være en fordel, hvis din nuværende PC er stået af. I et sådant tilfælde kan det sjældent vente med at købe en ny, da du skal bruge den i forbindelse med arbejde eller studie.

Har du ikke mulighed for at vente med købet af en ny PC, så køb computer på afbetaling. På denne måde får du din PC med det samme, men kan vente med betalingen. Flere steder er det også muligt blot at udskyde betalingen med en tidsbestemt periode.

Er du ikke interesseret i at skulle betale i små bidder, men kan du på nuværende tidspunkt ikke betale for computeren, så er et fakturakøb værd at overveje. Derved udskyder du blot betalingen til et senere tidspunkt, som du selv vælger.

Faktura eller delbetaling ved køb af computer?

Har du besluttet at købe en ny computer, men ønsker du ikke at betale ved købstidspunkt? I så fald har du flere muligheder. Du kan nemlig vælge mellem både delbetaling og fakturakøb.

Der er fordele og ulemper ved begge dele, hvorfor det er et valg, der skal træffes ud fra egne præferencer. Er du tvivl om, hvad der er bedst egnet til din situation, kan du blive klogere på begge dele herunder.

Fakturakøb

Konceptet bag et fakturakøb er ganske simpelt. Du starter med at bestille din nye PC hos en netbutik eller en fysisk forhandler. Sammen med din ordrebekræftelse modtager du en faktura med en aftalt fakturadato. På denne dato skal du senest have betalt dit udestående.

Dette er noget, der tilbydes af flere udbydere, herunder både ViaBill og Klarna. Der er dog stor forskel på, hvor lang frist de er villige til at give. Typisk strækker det sig fra 30 dage til 180 dage, hvorfor du i dette tidsspænd kan vælge en frist, der passer til din økonomi.

Afbetaling

Vælger du en afbetalingsordning, får du lov til at betale computerens pris i små bidder. Typisk skal hver rate betales den første hverdag i måneden, indtil computerens pris og kreditudgifterne er betalt.

Ved indgåelse af aftalen, kan du selv fastsætte den ønskede løbetid. Derfor kan du også selv angive, hvor stort det månedlige afdrag skal være. Ønsker du at undgå at betale den totale pris på én gang, så køb PC på afbetaling.

Indgår du en sådan aftale, er det dog meget vigtigt, at du sørger for, at den er stykket sammen med henblik på din privatøkonomi.

Det er blevet populært at købe PC på afbetaling

Det har været muligt at købe elektronik på afbetaling i mange år. Det er dog først i løbet af de seneste år, er det for alvor har taget fat.

I takt med den stigende popularitet og efterspørgsel, er der derfor også flere forhandlere, der har åbnet op for muligheden. Derfor skal du heller ikke bekymre dig om, hvorvidt du kan finde købe en PC på afbetaling, der lever op til dine krav.

Da flere forhandlere har åbnet op for muligheden, er konkurrencen dog også steget. Det har fået både kreditudbydere og forhandlere til at konkurrere med hinanden. Som følge af dette er rentefri afbetaling computer også en mulighed i dag.

Derfor rådes du til at forsøge at finde en forhandler, der tilbyder dette. Det medfører nemlig, at du ikke skal betale renter, når du afdrager på din computer. Det er en klar fordel, da det selvfølgelig sikre, at der enten er ingen eller få kreditomkostninger forbundet med det.

Få råd til din drømme-computer

Du har sandsynligvis en specifik computer i tankerne, hvis du har planer om at købe en ny PC. Desværre er det dog ikke alle, der er så heldige, at de har råd til at købe deres drømme-PC.

Hvis du ikke kan finde de penge, der er krævet, for at købe din drømme-PC, tænker du sandsynligvis, at købet ikke kan lade sig gøre. Sådan behøver du dog ikke at tænke. Med afbetaling kan du nemlig få råd til netop dén computer, du har drømt om.

Der er stor forskel på, hvad folk har af ønsker og behov, når det kommer til valget af en computer. Dertil er der også stor forskel på, hvad den skal bruges til, hvorfor der er forskel på, hvad man kræver i forhold til specifikationer, kraft m.m.

Heldigvis skal du ikke være i tvivl om, hvorvidt det kan lade sig gøre at købe netop din drømme-PC på afbetaling. I dag kan enhver PC købes på afbetaling, uanset om det er en stationær PC eller det er en MacBook fra Apple, der er øverst på din ønskeliste.

  • Hvor kan jeg købe en computer på afbetaling?

    Der findes en del butikker i Danmark, hvor det er muligt at købe sin computer på afbetaling. Dette kan også foregå med 100% gennemsigtige aftaler, sådan du er bevidst omkring økonomien i at købe en computer på afbetaling.

  • Hvor billigt kan jeg købe en computer på afbetaling?

    En computer på afbetaling kan klares til rigtig gode priser. Prisen afspejler naturligvis modellen man er på udkig efter, men forhandlerne skilter synligt med deres priser, sådan man som forbruger trygt kan købe sin PC på afbetaling.

  • Hvornår kan jeg forvente at modtage min computer?

    Der er hurtig leveringstid fra de danske e-butikker. Der kan altså heller ikke forventes en længere leveringstid, hvis man vælger at købe sin computer på afbetaling.