Biler-paa-afbetaling

Bil på afbetaling

Er du på udkig efter drømmebilen, men har brug for at få det finansieret, har vi listet gunstige lånemuligheder herunder. Du kan prøve at se mulighederne herunder, der potentielt kan matche eller sågar være billigere end det tilbud du måske allerede har modtaget. Vælg det tilbud som matcher din økonomi og udgangspunkt.

Vores anbefaling

Vivus-logo
E-mærket
Gå til forhandler
Forhandler
Vurdering
Løbetid
Mindste pris / md
Saverium-logo
Variabel
Gå til forhandler
Laanio-logo
Variabel
Gå til forhandler
Annafinans-logo
Variabel
Gå til forhandler
LendingWire-logo
Variabel
Gå til forhandler
Samlelaan-logo
Variabel
Gå til forhandler
Vivus-logo
Variabel
Gå til forhandler
Lendme-logo
Variabel
Gå til forhandler
Amyfinans-logo
Variabel
Gå til forhandler
Goloan-logo
Variabel
Gå til forhandler
Hør mere i videoen herunder

Bil på afbetaling

I dag er det de færreste, der køber en bil kontant. Langt de fleste har brug for en form for finansiering, hvis de skal kunne betale bilens høje pris. Mange vælger også at lease, hvorfor der er mange muligheder.

Har du besluttet at købe en ny bil, skal du derfor sandsynligvis også finde en form for finansiering til købet. Det gør sig gældende, hvad enten du køber en ny eller brugt bil. Heldigvis er der mange muligheder i denne sammenhæng, hvorfor det ikke bør være problematisk at finde.

Derfor skal du naturligvis ikke tro, at det ikke kan lade sig gøre at købe den bil, du har udset dig, selvom du ikke kan betale prisen kontant. Det er der nemlig ikke mange, der kan eller gør, når det kommer til køb af bil. Derimod er det helt naturligt at finde en form for finansiering.

De færreste køber bil uden finansiering

Som angivet herover, er det kun ganske få, der køber bil uden en form for finansiering. Skulle det ske, at folk gør dette, er det som regel som følge af, at de har solgt en tidligere bil, og dernæst har flyttet disse penge over i den nye bil. Eller som følge af, at de har købt en meget billig bil.

Hvis du har brug for at finansiere betalingen af din bil, skal du derfor ikke tro, at det er noget, du er ene om. Det er helt naturligt, og er noget, som langt de flest gør, når de skal købe bil. Det gælder endda også, uanset om du skal købe en ny eller en brugt bil.

Dog er det ikke alle, der bruger lige meget tid på denne del af deres køb. Hvis de køber deres bil hos en forhandler, er det ofte blot deres samarbejdspartner, de vælger. Det er en nem løsning, men det er ikke altid, at det er den rette løsning, da der er stor forskel på finansieringsomkostningerne.

Mange muligheder for at finde finansiering til bilkøb

Der skal ikke være nogen tvivl om, at du kan finde rigtig mange udbydere på det danske marked, der er i stand til at hjælpe med bilfinansiering. Det betyder også, at du har rig mulighed for at købe en bil på afbetaling, om end det fungerer lidt anderledes, end mange andre kreditkøb.

Dette er der flere årsager til, men et handler dog særligt om, at der er tale om et stort køb, hvorfor kreditvurderingen også er mere omfattende. Som følge af dette, skal du også forvente, at der bliver stillet højere krav til dig som køber, da udbyderne naturligvis ønsker at sikre sine penge.

Som følge af dette, er det vigtigt, at du er realistisk i forhold til, hvor stort et beløb, du kan låne. For når du køber din bil på afbetaling, er det reelt set et lån, du optager, og som du betaler af på. Derfor er det selvsagt ikke muligt for alle at låne penge til at købe en bil til en million kroner.

Stor forskel på udbydernes priser

Når du skal købe en bil på delbetaling, er det vigtigt at være opmærksom på, at der er stor forskel på priserne. Som følge af dette, er det også vigtigt, at du ikke blot vælger en vilkårlig kreditudbyder. I stedet skal du vælge med omhu, så du er sikker på at få en god pris, uden for høje udgifter.

Af samme grund er det også vigtigt, at du ikke blot vælger den kreditudbyder, som den valgte bilforhandler samarbejder med. Det er der rigtig mange, der gør, da det er en nem og hurtig løsning, men det er dog ikke sikkert, at det er den bedste løsning.

Skal du være sikker på, at du ikke betaler en formue for at betale bilens pris i afdrag, er du nødt til at tage dig god tid til at vælge mellem de mange udbydere. Det kan du gøre på flere måder, men det er dog lettest at indhente en række forskellige tilbud, som du kan sammenligne med hinanden.

Få flere tilbud

Det er vigtigt, at du sørger for at få flere tilbud, hvis du skal købe en bil på afbetaling. Det vil også sige, at det er vigtigt, at du ikke blot vælger det første tilbud, du modtager, selvom det ser ud til at være godt. Det kan være andet, at det andet eller tredje tilbud er endnu bedre.

Omvendt skal du dog ikke gå i gang med at indhente 15 eller 20 forskellige tilbud. Derimod er det en god idé at holde dig til mellem tre og fem tilbud. Det er nemlig nok til at give dig et godt billede af, hvad der er dyrt og billigt, hvorefter du kan vælge det tilbud, du mener, der er det bedste.

Få råd til den bil, du drømmer om

I og med, at du ved at købe din bil på afbetaling, ikke skal betale bilens fulde pris på én gang, kan du vide dig sikker på, at du får råd til en helt anden bil. Det er ikke sikkert, at det bliver til din absolutte drømmebil denne gang, men du kan dog sandsynligvis få en bil, du bliver rigtig glad for.

I denne forbindelse skal det selvfølgelig nævnes, at de fleste kreditudbydere kræver, at du selv kan betale 20 % af bilens pris i udbetaling. Enkelte udbydere kræver kun 10 %, mens der også er udbydere, der tilbyder finansiering uden udbetaling, men det er kun ganske få, der gør det.