Mobilepay-afbetaling-Paa-afbetaling.dk

Mobilepay

I dag er det muligt at betale med et hav af forskellige betalingsmetoder på nettet. Det er mange år siden, at det kun var muligt at betale med dit betalingskort. I dag er det muligt at betale med bl.a. ViaBill, hvis du vil købe på afbetaling, men også med MobilePay, hvis du ikke vil finde pungen frem.

 

Filtrer forhandlereFritekst søgning

Sovedyret
proshop logo
stylepit logo
sport24
Coolshop-logo
Tales-logo
Sinful-logo
Nicehair-logo
Bodylab logo
SKousen logo
Bahne-logo
Expert logo
POWER logo
all2day-logo
MadameChic-logo
Diving-2000-logo
Cykelshoppen-logo
Efuture-logo
iKiosk-logo
Fri-Bikeshop-logo
Plusled-logo
Serendipity-organics-logo
Sousvide-logo
Farmorsoutlet-logo
Vierboern-logo
Neats-logo
Sistie-logo
Puzzleshop-logo
Havemobelland-logo
Koore-logo
Webgrisen-logo
Es-furniture-logo
Lykkebylykke-logo
Frederik-IX-logo
Bystinewinther-logo
Spreeglee-logo
Army-star-logo
Sneakidong-logo
Bykjaergaard-logo
Abelstedt-logo
Bonzon-logo
Delikatessehuset-logo
Bambuni-logo
Elgiganten-logo
Naturebaby-logo
Ovellie-logo
Ditur-logo
Qnts-logo
Dinseng-logo
Primotours-logo
hvidevareshoppen-logo
Kai-berntsen-logo
Quickparts-logo
Parcellet-logo
Apuls-logo
Bygge-Billigt-logo
Erling-Christensen-moebler-logo
Spilcompagniet-logo
Netpris-logo
iDecoFarver-logo
Skift-Selv-logo
Saxo-logo
Moblernord-logo
Skobox-logo
Dyrberg-Kern-logo
eCykelhjelm-logo
Packhouse-logo
RITO-logo
Lampemesteren-logo
Watery-logo
RAW58-logo
Homeshop-logo
Whiteaway logo
Sofa-logo
Sif-jakobs-logo
Refurb-logo
PerformanceGear-logo
papapapa-logo
Nordiskspil-logo
Myhome-logo
mammashop-logo
Ilva-logo
Golden-times-logo
Getbig-logo
Geekd-logo
Coolstuff-logo
ByDahlLiving-logo
Bloomit-logo
Barnetsverden-logo
Apopro-logo
computersalg-logo
fedepriser-logo
pixojet-logo
marjoe-logo
danskoutlet-logo
Pedalatleten-logo
bellashop-logo
droemmeland-logo
only4kids-logo
cykelpartner-logo
rejsegear-logo
cykelexperten logo
veraldo logo
SYmaskine torvet logo
Abilica-logo
Sack it logo
By Hornsleth
Likehome
Babysam
Beautycos-logo
evermart
Lillepip
Dækbutikken
Mulieres logo
Hør mere i videoen herunder

Betal med Mobilepay nemt og hurtigt

MobilePay er en af de betalingsmetoder, der oplever størst vækst i Danmark. Det er ikke blot blandt brugerne, at det gør sig gældende. Det er nemlig også gældende hos butikker og webshops. Skal du betale på nettet, er der derfor mange webshops, der i dag tilbyder dig at bruge MobilePay til dette.

I skrivende stund er der mere end 150.000 butikker og webshops, der tillader deres kunder, at de kan betale med MobilePay. Til trods for, at det er et tal, der i forvejen er højt, ser det kun ud til at stige med tiden.

Det vidner også om, at det har udviklet sig til at være en af danskernes foretrukne betalingsmetoder. Da det er en populær måde for de danske forbrugere at betale på, er der også mange webshops og butikker, der er klar over, at de er nødt til at tilbyde dette til deres kunder.

Mange netbutikker har integreret MobilePay som betalingsmetode

Vil du gerne gøre det let for dig selv at betale for en ordre på nettet, er det oplagt, at du gør brug af MobilePay til det. Det sikrer nemlig, at du undgår at finde frem til pungen, da du blot skal finde din telefon frem – og den har de fleste altid lige ved hånden, uanset hvad de laver.

I og med, at det med tiden er blevet uhyre populært at gøre brug af denne form for betalingsmulighed, er der også flere netbutikker, der har besluttet at integrere det som betalingsmulighed. De ved nemlig, at de ellers kan risikere at miste salg og kunder.

Som følge af, at der hele tiden er flere webshops, der beslutter sig for at tilbyde denne betalingsløsning, er det sandsynligvis kun et spørgsmål om tid, før din foretrukne webshop får det integreret, hvis de ikke har gjort det. Det er nemlig meget få danske webshops, der ikke enten tilbyder det eller har planer om at gøre det.

Slip for at finde pungen frem

De fleste har prøvet at sidde med deres PC, tablet eller smartphone, hvor man ikke havde planer om at købe noget, men så finder man alligevel noget. Hvis man gerne vil købe det, ender man derfor med at skulle finde sin pung frem. Sådan var det i hvert fald før i tiden.

I dag er det muligt at undgå dette, såfremt man blot vælger at handle hos en webshop, der tilbyder deres kunder, at de kan betale med MobilePay. Dermed skal du ikke finde din pung frem, da du blot kan betale med MobilePay, hvilket vil sige, at du ikke skal bruge andet end din telefon.

Sidder du komfortabelt, og har du ikke lyst til at flytte dig, fordi du skal hente din pung med dit betalingskort, så er MobilePay den rette løsning. Heldigvis er det muligt at finde et stort antal webshops, der lader dig betale med den populære mobile betalingsløsning.

Betal med MobilePay hos både store og små netbutikker

Det er ikke en konkret type netbutikker, der tilbyder denne betalingsmulighed til deres kunder. Det er derimod muligt at bruge MobilePay til at betale for din ordre hos en lang række netbutikker, hvilket selvfølgelig omfatter både store og små netbutikker med alt fra to til flere tusinde varer.

Det er naturligvis også ensbetydende med, at du kan betale med MobilePay hos en række af de største webshops i Danmark, hvilket inkluderer alt lige fra Coolshop til WhiteAway. Uanset hvor du plejer at handle, kan du med stor sandsynlig også betale med MobilePay hos denne webshop.

Som følge af, at det i dag er blevet en af de mest populære og anerkendte betalingsmetoder på det danske marked, er det de færreste netbutikker, der vil satse, ved ikke at tilbyde denne måde at betale på. Det samme kommer også til at gøre sig gældende i fremtiden.

Sådan betaler du med MobilePay på nettet

Hvis ikke du har prøvet at betale med MobilePay på nettet før, er det ikke sikkert, at du ved, hvordan du skal bære dig ad med at gøre det. Heldigvis er det ikke specielt svært, hvorfor du ikke skal være i tvivl om, hvorvidt du kan finde ud af det.

Det er nemlig netop som følge af, at det er en nem måde at betale på, at det er blevet populært at gøre brug af. Havde det været vanskeligt, havde tjenesten ikke fået den store succes, som den har fået på det danske marked.

Herunder finder du en trin for trin-guide til, hvordan du gør brug af MobilePay til at betale for din ordre på nettet:

 1. Starte med at finde de varer, du vil købe, og gå dernæst videre til betaling, som du normalt ville have gjort
 2. Når du skal betale, skal du blot vælge ‘MobilePay’, hvorefter du bliver bedt om at indtaste det mobilnummer, som du har tilknyttet MobilePay
 3. Inden du går videre, skal du tjekke at beløb og modtager er korrekt
 4. Når du har gjort dette, vil du modtage en notifikation fra MobilePay på din mobil, som du skal klikke på
 5. Nu skal du indtaste din kode til MobilePay, hvorefter du afslutter processen ved at trække pilen mod højre, da dette godkender betalingen
 6. Nu får du en kvittering fra MobilePay, mens du på webshoppen kan se, at du sendes videre til en ny side med en ordrebekræftelse

Som det ses herover, er det nemt at betale med den mobile betalingstjeneste. Processen er ikke anderledes, uanset hvilken webshop, du betaler hos. Skal du betale i en fysisk butik, foregår det dog på en lidt anden måde, end det er beskrevet herover.

Tilbydes også af mange fysiske butikker

Det er selvfølgelig ikke blot på nettet, at det er populært at betale med den danske mobiltjeneste. Det er også noget, der gør sig gældende for op til flere fysiske butikker i Danmark. Det gælder alt lige fra små, lokale butikker til store supermarkeder, som dem, der er ejet af Salling Group.

I og med, at det ikke blot er på nettet, at det er muligt for dig at betale på denne måde, vidner det om, at det ikke just er en betalingsløsning, der kommer til at forsvinde. Tværtimod oplever de vækst år for år, hvilket har gjort sig gældende lige siden tjeneste så dagens lys.

Har over 4,2 millioner brugere

Det er dog ikke blot hos webshops og butikker, at der er vækst. Det er også noget, der gør sig gældende på brugerfronten. I skrivende stund er der nemlig mere end 4,2 millioner brugere, hvoraf en stor del af dem ofte gør brug af MobilePay til at betale på nettet og i fysiske butikker.

I denne sammenhæng skal det selvfølgelig også gøres klart, at det ikke er alle, der bruger denne tjeneste til at betale med på nettet og i butikker. Der er også mange, der blot bruger den til at sende penge til venner, familie mv., hvilket også er det formål, som tjeneste egentlig er lavet til.

At der er så mange brugere samlet på denne tjeneste, har dog medført, at både butikker og webshops ganske enkelt ikke kan ignorere den. Derfor er det i dag kun et fåtal af danske webshops, der ikke tilbyder deres kunder, at de kan betale for deres ordre via MobilePay.

 • Hvad er MobilePay?

  MobilePay er en betalingsløsning der sikrer du kan betale forhandleren direkte via din smartphone. Det er en dansk applikation, som er udviklet og ejet af Danske Bank.

 • Hvor kan jeg betale med MobilePay?

  Du kan betale med MobilePay hos mange danske butikker. Vi har listet butikkerne på siden her. Læs mere omkring MobilePay og hvorfor det kan være en god betalingsløsning for dig.

 • Hvad koster det at betale med MobilePay?

  Der forekommer ingen ekstra gebyrer, når der betales med MobilePay. For at benytte sig af MobilePay kræver det at du har hentet deres applikation, som gøres i din foretrukne applikationsbutik.