Viabill-afbetaling-Paa-afbetaling.dk

Viabill

Der findes flere forskellige afbetalingsløsninger på det danske marked. Den mest udbredte og populære udbyder, er dog ViaBill. De samarbejder med mere end 5.500 netbutikker, hvorfor du sandsynligvis også er stødt på ViaBill, når du har handlet på nettet. Herunder finder du en oversigt over ViaBill shops.

Filtrer forhandlereFritekst søgning

Sovedyret
Altileglogo
stylepit logo
Luksusbaby
sport24
ByIC logo
Coolshop-logo
Shapeit logo
Grejfreak.dk
Eventyrsport
Teeshoppen
Tales-logo
Yarnliving
Sinful-logo
Mypets logo
Nicehair-logo
Dreamdirty
Lagersport
Bodylab logo
Tottelandlogo
King-Queens-logo
Citatplakat
Borneneskartel
Geekd
Sexshop.dk
petdreams-logo
Henrik Ørsnes
Foniks-logo
SKousen logo
urremmen.dk logo
Boerneuret.dk
dyreverdenen.dk
Guldsmykketlogo
Urogsmykker.dk
CApida logo
Billigleg.dk
Legetoejseksperten
Bahne-logo
Urskiven.dk logo
beautycos-logo
luxivo-logo
av-cables
av-xperten
Audace-copenhagen-lgoo
all2day-logo
MadameChic-logo
Diving-2000-logo
Cykelshoppen-logo
Efuture-logo
iKiosk-logo
Lammeuld-logo
Plusled-logo
Lepong-logo
Serendipity-organics-logo
Sousvide-logo
Lundbladinterior-logo
Farmorsoutlet-logo
Vierboern-logo
Gohexa-logo
Neats-logo
Sistie-logo
Musclehouse-logo
Minegenverden-logo
Puzzleshop-logo
Koore-logo
Webgrisen-logo
Es-furniture-logo
lyshygge-logo
Lykkebylykke-logo
Bystinewinther-logo
Spreeglee-logo
Army-star-logo
Modeoutlet-logo
Sneakidong-logo
Bykjaergaard-logo
Abelstedt-logo
Bonzon-logo
Delikatessehuset-logo
Bambuni-logo
Watchfelt-logo
Phonetrade-logo
Luksusleg-logo
Naturebaby-logo
Ovellie-logo
Billigsport24-logo
Ditur-logo
Qnts-logo
hvidevareshoppen-logo
Kai-berntsen-logo
Parcellet-logo
Webdanes-logo
Apuls-logo
Bygge-Billigt-logo
DinGadget-logo
Spilcompagniet-logo
Netpris-logo
XL-moebler-logo
Frisoerlagret-logo
Skift-Selv-logo
Saxo-logo
Moblernord-logo
Skobox-logo
Phoneshop-logo
Dyrberg-Kern-logo
eCykelhjelm-logo
Packhouse-logo
RITO-logo
Lammeskindet-logo
Shytobuy-logo
Watery-logo
Lavprishvidevarer logo
Whiteaway logo
Sengefabrikken-logo
Refurb-logo
papapapa-logo
Nordiskspil-logo
mammashop-logo
LinusProNutrition-logo
Golden-times-logo
Getbig-logo
Frishop-logo
ByDahlLiving-logo
Bloomit-logo
Bivamøbler-logo
Bio-pejs-logo
Billig-parfume-logo
Barnetsverden-logo
Apopro-logo
Anodyne-logo
Americandreams-logo
computersalg-logo
fedepriser-logo
pixojet-logo
marjoe-logo
danskoutlet-logo
Pedalatleten-logo
bellashop-logo
nirbana logo
godream-logo
only4kids-logo
cykelpartner-logo
rejsegear-logo
SYmaskine torvet logo
Sack it logo
By Hornsleth
Likehome
Beautycos-logo
evermart
Lillepip
Dækbutikken
Mulieres logo
Hør mere i videoen herunder

Find din finansiering med Viabill

Er du ikke bekendt med ViaBill, men ønsker at blive klogere på, hvad de har at tilbyde, er du havnet på den rette side. Det er nemlig netop, hvad du kan læse mere om herunder.

Hvad er ViaBill?

ViaBill er en udbyder af nemme, fleksible og sikre betalingsmetoder. De er en af de mest populære udbydere inden for dette segment på det danske marked. Modsat flere andre afbetalingstjenester, er ViaBill er en 100 % dansk løsning. Det er der mange, der finder tillidsskabende.

Den danske kreditudbyder er blevet stiftet med en simpel, men vigtig vision: at gøre online handel nemt. Med deres betalingstjenester, har de formået at ændre på danskernes købeadfærd, da de har gjort både afbetaling og fakturakøb mere gennemskueligt.

Firmaet er ikke længere nyt, da det blev stiftet i 2009, hvorfor det har været på markedet i mange år. I dag kan de bryste sig af at være en af de mest populære afbetalingstjenester på det danske marked. Det kan blandt andet ses ved, at de samarbejder med mere end 5.500 netbutikker.

Se varerne an, før du godkender afbetalingsordningen

En af de klare fordele ved at bruge ViaBil er, at du har mulighed for at se dine varer an, før du træffer en beslutning om, hvorvidt du ønsker at beholde dem eller ej. Hvis du beslutter dig for, at du gerne vil beholde dine varer, så træder din afbetalingsordning i kraft.

Alt afhængigt af, hvordan din aftale er sat op, vil den første rate skulle betales den første hverdag i den næstkommende måned. Det betyder også, at du kan dele din betaling op, da du ikke skal betale det fulde beløb på én gang. I stedet kan du betale beløbet af i små rater.

Tilbyder også ViaBill Xtra

ViaBill Xtra er et koncept, der er skabt til dig, der køber for op til 20.000 kr. på nettet. Det er også en løsning for dig, der allerede har udnyttet hele din konto på ViaBill. Det er en koncept, der gør det muligt for dig at søge en kredit, der lyder på enten 10.000 kr. eller 20.000 kr.

Hvis du overvejer, om det er en løsning for dig, er det vigtigt, at du er opmærksom på, at det er en rentebærende kredit. Derfor er det ikke helt så billigt, som det er gældende for andre tjenester, der udbydes af ViaBill. Det kan dog give en handlefrihed, som du ikke kan få på andre måder.

ViaBill har et samarbejde med SPARXPRES (Spar Nord Bank), hvorfor det ikke er ViaBill selv, der står for at tilbyde denne finansiering. Med andre ord, er der faktisk tale om en form for alternativ låneløsning. Det minder om kviklån, men er dog billigere, end mange andre låntyper.

Det er vigtigt, at det gøres klart, at ViaBill får en provision, når de henviser en kunde til SPARXPRES. Det er dog ikke noget, der gør nogen forskel for dig, da det ikke er noget, der gør det dyrere. Derfor er det heller ikke med til at gøre ViaBill Xtra til en mindre interessant løsning.

Har du i sinde at købe en dyr vare på nettet, kan ViaBill Xtra være en god måde at gøre dit køb muligt. Ikke alle har råd til at bruge 10.000 kr. på en sofa eller 15.000 kr. på en sofa. Har du ikke det, så kan du gøre dit køb muligt i samarbejde med ViaBill.

Sådan betaler du med Viabill på webshops

At gøre brug af ViaBill er ikke blot med til at sikre, at du får billig afbetaling. Det er også med til at sikre, at det er nemt for dig at indgå en sådan løsning.

Når du skal betale med ViaBill, er det nemlig ikke just kompliceret – heller ikke, hvis det er første gang, du skal gøre det. Hvis det er første gang, kan man dog godt komme i tvivl om, hvordan man skal bære sig ad med det.

Faktisk består hele processen kun er fire trin, som du bliver præsenteret for herunder. Det vidner selvfølgelig om, at det ikke just er noget, der er synderligt kompliceret.

 1. Vælg de ønskede varer, læg dem i kurven, og gå videre til betaling
 2. Vælg ViaBill som betalingsmetode
 3. Afslut bestillingen på webshoppen, hvorefter du sendes til ViaBill, hvor du færdiggør din aftale
 4. Betal en fast månedlig ydelse i det valgte antal måneder

Sværere er det faktisk ikke. I og med, at det er let, er det også noget, som alle kan finde ud af. Det er også en af de klare årsager til, at det er blevet populært at gøre brug af den danske tjeneste. Derfor skal du ikke være bekymret for, hvorvidt det er noget, som du selv kan finde ud af.

Flere webshops vælger ViaBill til som betalingsløsning

Som der også er givet udtryk for herover, er der allerede mere end 5.500 netbutikker/shops, der samarbejder med ViaBill. Det er et stort antal butikker, men det ser dog ud til, at der kun kommer flere til i fremtiden, da flere shops vælger ViaBill.

I takt med, at det bliver mere og mere normalt at købe på afbetaling eller lave fakturakøb, er der også flere webshops, der beslutter sig for at tilbyde ViaBill. Hvis din foretrukne webshop endnu ikke har et samarbejde med ViaBill, er der en god chance for, at det kun er et spørgsmål om tid, før der bliver lavet om på dette. Vi opdaterer vores liste med ViaBill shops løbende, så hvis den shop du leder efter ikke er på listen, så har de med stor sandsynlighed ikke ViaBill.

Hidtil er der ikke nogen af de konkurrerende udbydere, der har formået at hamle op med ViaBill. Der er flere årsager til, at det i særdeleshed har været den danske kreditudbyder, der har vundet markedsandel, da det er en kombination af god service, lave omkostninger og et stort udvalg af webshops, der tilbyder betaling via ViaBill.

Udenlandske udbydere træder ind på markedet

Til trods for, at ViaBill fortsat er de største på det danske marked, er det dog ikke ensbetydende med at der ikke er andre udbydere, der er aktive på markedet. Blandt andet er både Qliro og Klarna også blevet store på det danske marked, selvom ingen af dem er danske aktører.

At der er opstået en større konkurrence på dette marked, er dog kun en fordel. Det har nemlig medført, at ViaBill har forbedret både deres priser og vilkår. At der er større konkurrence, er derfor kun noget, der som forbruger ender med at komme dig til gode.

Kan alle købe på afbetaling via ViaBill?

I og med, at du ydes en kredit, når du vælger at købe på afbetaling, er det ikke alle, der kan få lov til at foretage et sådant køb. Det er dog svært at sige, om du kan få lov til det, da det afhænger af, hvordan din kreditvurdering ser ud. Har du en god kreditværdighed, kan du godt. Har du ikke, så bliver det svært. Disse regler er gældende uanset hvilken ViaBill shop, som du henvender dig til.

Når du indsender din ansøgning til ViaBill om et konkret køb på afbetaling, vil der derfor blive foretaget en kreditvurdering. Udfaldet af denne er afgørende for, hvorvidt du får mulighed for at foretage købet eller ej. Derfor er det selvfølgelig vigtigt, at du får et positivt udfald.

En kreditvurdering består af flere ting, men det er dog især din økonomi, der er afgørende. Du skal nemlig have en fast indkomst, der kan sikre, at du kan betale den månedlige ydelse. Hertil er de også et krav, at du ikke er registreret som dårlig betaler i RKI, da det resulterer i en direkte afvisning.

 • Hvad er ViaBill?

  ViaBill giver dig muligheden for at købe nu, men først betale senere. Betalingsløsningen er meget brugt hos danske forhandlere, der med deres attraktive betingelser gør dem til én af de foretrukne løsninger herhjemme.

 • Hvor kan jeg betale med ViaBill?

  ViaBill giver dig muligheden at betale for dine køb i 10 rater, uden renter og gebyrer. Dette er ret unikt. På vores hjemmeside: På-afbetaling.dk, kan du se en liste over alle de danske forhandlere der tilbyder ViaBill som betalingsløsning.

 • Hvad koster det at betale med ViaBill?

  Som nævnt ovenfor kan du vælge at dele betalingen op i 10 rater uden afdrag og renter. Den første rate skal først betales, når ordren er afsendt, der giver masser af luft i økonomien, til at købe det produkt som man mangler.