Collector-afbetaling-Paa-afbetaling.dk

Collector

I dag er der et stort antal udbydere på markedet for afbetaling og fakturakøb. En af dem, der samarbejder med et stort antal danske webshops, er Collector. Til trods for, at de har et samarbejde med et stort antal netbutikker, er det ikke alle, der har hørt om Collector.

 

Filtrer forhandlere



Fritekst søgning

Hør mere i videoen herunder

Find din finansiering med Collector

Er du stødt på Collector, og vil du gerne vide mere om, hvad de kan tilbyde, er du kommet til det rette sted. De er relativt nye på markedet, men det ændrer ikke på, at de er både professionelle og tilbyder gode kreditprodukter i form af både afbetalingsordninger og fakturakøb.

Hvem og hvad er Collector?

Collector (hedder også Collector Bank) blev stiftet af to svenskere i 1990. Selskabet blev stiftet med en vision om at skabe bedre betalings- og kreditløsninger for forbrugerne.

De havde en idé om, at de skulle nå i mål med denne vision, ved at tilbyde låne- og kreditløsninger til private forbrugere, der skulle gøre det lettere at realisere drømmen om at købe nye forbrugsgoder – alt lige fra nye møbler til stuen til nyt tøj til klædeskabet.

I dag samarbejder de med en lang række forskellige forhandlere og butikker på nettet. Derfor er der et stort antal netbutikker, der kan tilbyde favorable afbetalingsløsninger, når du handler hos dem. Ikke nok med det, så betyder det også, at du har rig mulighed for at foretage køb på faktura.

Har du et ønske om at foretage et køb på afbetaling eller et fakturakøb, skal du derfor blot lede efter en netbutik, der samarbejder med Collector. Gør de det, så kan du nemlig være sikker på, at du har mulighed for at købe på enten afbetaling eller faktura hos den pågældende webshop.

Sådan betaler du med Collector online

Beslutter du at handle hos en netbutik, der samarbejder med Collector, er det muligt at foretage et køb på enten afbetaling eller faktura. Derfor er det selvfølgelig op til dig selv at finde ud af, om du foretrækker det ene eller andet.

Det betyder også, at der er forskel på, hvordan du skal bære dig ad med at bruge Collector til at håndtere betalingen. Vil du gerne vide, hvordan du skal bære dig ad med at bruge Collector, kan du heldigvis læse nærmere om dette herunder.

Fakturakøb med Collector

Når du foretager et køb på afbetaling, betaler du først, når du har fået leveret den eller de varer, du har købt. Du får derfor tilsendt dine varer med det samme, som det også ville være tilfældet, hvis du havde betalt med et betalingskort. Selve betalingen klarer du dog først på et senere tidspunkt.

Der er stor forskel på, hvor lang kredittid, der gives, når man vælger denne løsning. I de fleste tilfælde vil fakturaen dog forfalde 14 dage efter dit køb. Det kan derfor være en glimrende løsning sidst på måneden, hvis du ønsker at udskyde betalingen, så du kan betale, når du har fået løn.

I nogle tilfælde er det dog også muligt at udskyde betalingen yderligere, såfremt dette ønskes. Faktisk er det i nogle tilfælde muligt at udskyde betalingen med op til flere måneder. Dette kræver dog som regel, at du har en god kreditværdighed.

Beslutter du at betale med faktura, bliver der lavet en kreditvurdering ud fra dit CPR-nr. Dertil bliver dit CPR-nr. også brugt til at sikre, at du er, hvem du giver dig ud for at være. Typisk koster denne løsning ikke specielt meget – i mange tilfælde er det blot et lille fakturagebyr på 29 kr.

Afbetaling med Collector

Vælger du i stedet at foretage et køb på delbetaling, skal du ikke betale det fulde beløb på én gang. I stedet fordeles prisen på den eller de købte varer ud over en længere periode. Det vil sige, at du hver måned skal betale et afdrag, indtil du har betalt det fulde beløb tilbage.

Alt afhængigt af dit køb, er det muligt at betale helt ned til blot 50 kr. pr. måned. Dertil bør det også nævnes, at du hos Collector har mulighed for at strække din delbetaling ud over hele 36 måneder. Det er dog ikke et krav, at det er ud over 36 måneder, da et færre antal måneder også er muligt.

Har du besluttet dig for, at du ønsker at indgå en sådan tilbagebetalingsløsning, kan du selv vælge, om den skal løbe i 3, 6, 12 eller 36 måneder. Derfor skal du blot vælge den løsning, der passer bedst til dig. Ofte vil der være et oprettelsesgebyr ved valg af denne løsning, som lyder på 39 kr.

I og med, at du blot skal betale et gebyr på 39 kr., for at få lov til at betale af over mellem 6 og 36 måneder, må det siges at være en billig måde at få kredit på. Derfor er Collector også en udbyder, der hele tiden vinder et større indpas på det danske marked.

Mange netbutikker samarbejder med Collector

På trods af, at Collector er størst på det svenske marked, er der også et stort antal danske netbutikker, der samarbejder med udbyderen. Det vil sige, at du har rig mulighed for at finde webshops, der tilbyder dig at købe på kredit via den svenske udbyder.

At det gør sig gældende, er naturligvis en fordel for dig, der har et ønske om enten at købe på afbetaling eller foretage et fakturakøb. Det betyder nemlig, at du kan købe netop, hvad du ønsker, uanset om du ønsker at købe på afbetaling eller at foretage et fakturakøb.

Som der også er givet udtryk for herover, er det en udbyder, der hele tiden vinder mere indpas på det danske marked. Derfor vil du i fremtiden sandsynligvis kunne opleve, at der er endnu flere netbutikker, der beslutter at indgå et samarbejde med Collector om kreditløsninger til deres kunder.

Har du allerede fundet et sted, hvor du kan købe med Collector, men er du i tvivl om, hvorvidt det er en kreditudbyder, du kan stole på? I så fald bør du ikke betvivle dette. Det er en af de mest anerkendte aktører på det danske marked, hvorfor der intet er at frygte.

  • Hvad er Collector?

    Collector er en bank der er stiftet af svenskere tilbage i 1990. Visionen for Collector Bank har været klar fra dag-1 – et ønske om at skabe bedre betalings- og kreditløsninger for forbrugerne.

  • Hvor kan jeg betale med Collector?

    Betaling med Collector Bank foregår typisk via køb på faktura eller på afbetaling, hvor sidstnævnte er vores fokusområde her på siden På-afbetaling.dk. Du kan se hvor du kan købe med Collector Bank i indlægget her.

  • Hvad koster det at betale med Collector?

    Prisen kommer lidt an på produktet som du køber, men det smarte ved Collector Bank er at de tilbyder afbetalingsordninger op til 30.000 kr., hvilket giver dig noget råderum og ikke mindst nogle muligheder for dig som forbruger, hvis og når du vælger at købe på afbetaling.