TV-paa-afbetaling

TV på afbetaling fra 106 dkr./mdl

Med teknologiens udvikling sker der rigtig meget inden for især TV-industrien. Modellerne bliver skarpere, mere æstetiske og ikke mindst billigere. Konkurrencen presser tech-giganterne til at tænke innovativt. Vi har listet nogle forhandlere herunder, der potentielt ligger inde med dit drømme TV.

Vores anbefaling

Elgiganten-logo
E-mærket
Gå til forhandler
Forhandler
Vurdering
Løbetid
Mindste pris / md
Hifi-klubben-logo
Variabel
Gå til forhandler
Elgiganten-logo
Variabel
Gå til forhandler
POWER logo
Variabel
Gå til forhandler
proshop logo
Variabel
Gå til forhandler
computersalg-logo
Variabel
Gå til forhandler
Skift-Selv-logo
Variabel
Gå til forhandler
Hør mere i videoen herunder

Find et TV der matcher din økonomi og præferencer

I dag fås fjernsyn i mange forskellige prisklasser. Vil du have et TV i høj kvalitet, der følger tidens teknologiske udvikling, er det naturligt, at det kommer til at koste penge.

Derfor er det ikke alle, der har økonomi til at betale den fulde pris, da det kan være dyrt. Det udelukker dog ikke muligheden for at købe et nyt TV, da man blot skal undersøge andre muligheder. Her kan man blandt andet se nærmere på køb af fjernsyn på afbetaling.

Hvis dette er noget, du har gjort dig overvejelser om, kan du glæde dig over, at TV afbetaling i dag udbydes af mange forskellige forhandlere. Derfor er der selvfølgelig også mulighed for at finde et TV, der falder i din smag, som kan købes på afbetaling.

Mest populære TV lige nu:

Hvad skal jeg være opmærksom på ved køb af TV på afbetaling?

Det er ikke nogen hemmelighed, at et nyt TV hurtigt kan koste adskillige tusinde kroner. Derfor er det ganske enkelt ikke alle, der har råd til at betale kontantprisen.

Heldigvis er det heller ikke en nødvendighed, da der findes flere former for finansiering. Den mest populære løsning er selvfølgelig afbetaling, men fakturakøb udbydes dog også af et stort antal forhandlere i dag.

Ønsker du at undgå at betale for fjernsynets fulde pris på én gang, er et fakturakøb dog næppe relevant for dig. Her er der nemlig blot tale om en udskydelse af betalingen. Vil du derimod gerne betale i små afdrag, så køb TV på afbetaling i stedet.

Har du besluttet dig for, at du ønsker at købe et TV på afbetaling, er der flere faktorer, der er vigtige at være opmærksom på, når du indgår en sådan kreditaftale:

 • Hvor høj er renten? Ofte vil den givne kreditudbyder kræve, at du betaler en rente, men TV rentefri afbetaling kan godt lade sig gøre. Det er blandt andet noget, der tilbydes af en udbyder som ViaBill, hvorfor det er oplagt at købe dit TV hos en forhandler, der samarbejder med dem.
 • Hvor lang en løbetid ønsker du? Det er i mange tilfælde op til dig selv at vurdere, hvor lang en løbetid du ønsker. Der er mange, der tænker, at man blot skal vælge en lang løbetid, da man dermed kun skal betale en lav månedlig ydelse. Her skal man dog tænke over, at det i så fald vil tage længere tid at blive gældfri.

Mange fordele ved køb af fjernsyn på afbetaling

Har du gjort dig overvejelser om at købe et TV på afbetaling, men ved du ikke, om det er den rette beslutning? I så fald er det oplagt at undersøge de fordele, der er forbundet med dette. Der er nemlig op til flere fordele forbundet med at indgå en afbetalingsordning.

Til trods for, at der er fordele forbundet med at købe et TV på delbetaling, er det dog ikke sikkert, at det er den rette beslutning for dig. Derfor er det vigtigt at overveje, om der er andre løsninger, der er mere ideelle for dit vedkommende – det kunne fx være et fakturakøb via Klarna.

Blandt fordele ved en afbetalingsordning, finder du dog følgende:

 • Du undgår at betale fjernsynets samlede pris på én gang. Et moderne TV koster som regel et højt tusindbeløb, hvilket ikke alle kan eller vil betale på én gang. Såfremt du ønsker at undgå dette, og i stedet betale af i små bidder, er en afbetalingsordning den rette løsning.
 • Du kan betale i et tempo, der passer til dig og din økonomi. Ikke alle har råd til at betale lige store afdrag, hvorfor løbetiden kan justeres. I de fleste tilfælde kan der opnås en månedlig ydelse på ganske få hundrede kroner, hvilket de fleste har plads til i budgettet.
 • Du undgår at optage dyre kviklån for at finansiere dit køb. Selvom aftalerne på mange punkter minder om hinanden, er en afbetalingsordning markant billigere. Desuden er der ofte også bedre vilkår i forhold til tidlig indfrielse af restgælden m.m.

Hvis ovenstående fordele tiltaler dig, er det værd at overveje, om dit kommende TV-køb skal klares med en afbetalingsordning. Sørg dog også for at tage dig tid til at overveje andre løsninger, herunder fakturakøb.

TV på fakturakøb – er det værd at overveje?

Som angivet herover, er der flere muligheder, hvis du ønsker at finansiere et TV. Du kan blandt andet vælge at indgå en afbetalingsordning, hvilket den mest populære løsning.

Det er dog ikke den eneste mulighed du har, da du også kan foretage et såkaldt fakturakøb. Det betyder, at du blot får udstedt en faktura, når du har gennemført din ordre. På denne faktura er der angivet en bestemt dato for, hvornår den fulde betaling skal falde.

Det betyder, at du ikke får lov til at afdrage fjernsynets pris, men derimod skal betale hele beløbet på én gang. Det vil sige, at du ikke undgår at lave en stor betaling, men at du dog kan udskyde den til et tidspunkt, hvor det passer dig bedre at fuldføre betalingen.

Derfor er det naturligvis ikke en løsning for alle. Mange ønsker en form for finansiering, fordi de ønsker at undgå at betale den fulde pris på én gang. Er det et ønske for dig, at du kan undgå dette, er du nødt til at vælge en afbetalingsordning.

Har du ikke noget imod at betale den fulde pris på én gang, men er det blot et skidt tidspunkt nu? I så fald er et fakturakøb værd at overveje. På denne måde kan du nemlig udskyde betalingen til et tidspunkt, der passer dig bedre – det kan fx være, at du kan betale næste gang du får løn.

Det er blevet populært at købe elektronik på afbetaling

Hvis du har overvejet at købe dit kommende TV på afbetaling, er du ikke den eneste. Det er noget, der overvejes at rigtig mange. At det gør sig gældende, er dog kun en fordel, da det betyder, at der er en stor efterspørgsel efter sådanne løsninger.

I og med, at der er stor efterspørgsel, er der også mange forskellige udbydere, der forsøget at dække denne efterspørgsel. Det betyder, at der også er en øget konkurrence blandt kreditudbyderne, hvilket kommer dig til gode i form af bedre vilkår og bedre priser.

Derfor er det kun en fordel, at det er blevet populært at købe elektronik, herunder fjernsyn, på afbetaling. Det er nemlig noget, der har resulteret i, at det er markant billigere, end det var for blot et par år siden.

Har du hidtil afholdt dig fra at købe en form for elektronik på afbetaling, fordi du tror, at det er for dyrt, er det værd at genoverveje det. Flere steder er det endda muligt at indgå en rentefri afbetalingsordning, hvorfor udgifterne ved en sådan ordning er minimale.

Det er ikke alle, der kan købe TV på afbetaling

Før du kan få lov til at købe et TV på afbetaling, kræver det, at du kan blive godkendt af en kreditudbyder. Selvom kravene hertil er både få og milde, er det dog ikke alle, der kan blive godkendt – og derfor er det ikke alle, der kan købe et TV på afbetaling.

Det kræver, at du har en dokumenterbare indtægt, der kan bære afbetalingen. Ligeledes er det også et krav, at du ikke er registreret i RKI, da det er en direkte afvisning af din ansøgning.

 • Hvor kan jeg købe et TV på afbetaling?

  Du kan blandt andet finde et TV på afbetaling hos L’EASY, Proshop, CDON, HIFI klubben m.fl. Se deres betingelser og udvalg via vores hjemmeside.

 • Hvor billigt kan jeg købe et TV på afbetaling?

  Prisen på dit TV på afbetaling kommer an på mærke, årgang og ikke mindst TV’ets funktioner. Du kan blive lidt klogere på udvalget på vores hjemmeside: På-afbetaling.dk.

 • Hvornår kan jeg forvente at modtage mit TV?

  Der er ikke en længere leveringstid når du køber et TV på afbetaling. Derfor kan du trygt bestille TV’et også forvente samme hurtige leveringstid, som du normalt kender til fra forhandleren.