Qliro-afbetaling-Paa-afbetaling.dk

Qliro

Ønsker du at foretage et køb på afbetaling, er der mange kreditudbydere at vælge mellem. En af dem er Qliro, som er en svensk udbyder, der er aktiv på både det danske, svenske, norske og finske marked. De er ikke de største i Danmark, men er yderst professionelle.

Filtrer forhandlereFritekst søgning

Bodystore-logo
Hør mere i videoen herunder

Find din finansiering med Qliro

Overvejer du at handle hos en netbutik, der samarbejder med Qliro, er der derfor intet at frygte. Det er en professionel udbyder, der har været aktiv i mange år, som er særligt kendt for deres fornuftige priser og gode kundeservice.

Hvem og hvad er Qliro?

Qliro er en svensk virksomhed, der så dagens lys i 2014. Forretningen er stiftet med fokus på at specialisere sig i e-handelsbetalinger, digital forbrugerfinansiering, privatlån og opsparingskonti.

I dag bryster de sig af at have mere end 2,5 millioner kunder, som de formidler finanstjenester for. Blandt disse finder du aktører på både det danske, svenske, norske og finske marked. De er dog ikke nær så store på det danske marked, som de er på bl.a. det svenske marked.

Qliro har gjort det nemt at købe på kredit på nettet, uden at det skal koste en formue. Har du en drøm, du ønsker realiseret, er Qliro klar til at hjælpe. De tilbyder nemlig både afbetaling og fakturakøb, uden at kræve høje gebyr- eller renteomkostninger for dette.

Vælg mellem fakturakøb og delbetaling hos Qliro

Ønsker du at benytte Qliro til at foretage et køb på kredit, har du flere muligheder. Du kan enten vælge at foretage et fakturakøb eller du kan købe på afbetaling. Begge dele er der fordele og ulemper forbundet med, hvorfor du skal vurdere, hvad du foretrækker.

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal vælge det ene eller andet, bliver du herunder præsenteret for en nærmere beskrivelse af begge dele, der kan gøre din beslutning en kende lettere.

Qliro Konto (Faktura)

Dette er en rigtig smart løsning, da du selv kan bestemme, hvilket beløb du betaler hver måned. Alle dine køb, der er foretaget via Qliro, bliver samlet på én faktura. Denne faktura bliver sendt til dig via enten post eller e-mail i midten af måneden.

Skulle du pludselig få muligheden for det, står det dig også frit for at indbetale det fulde beløb. Det kan være, at du har fået en lønforhøjelse, har fået penge tilbage i SKAT eller noget helt tredje. Det er dog helt op til dig selv, hvor stort et beløb du ønsker at betale ind hver måned.

Qliro Afbetaling (Delbetaling)

Det er dog ikke et krav, at du bruger deres kontoløsning, hvis ikke dette ønskes. De tilbyder nemlig også en afbetalingsløsning, der selvfølgelig fungerer ligesom en hvilken som helst anden form for delbetaling. Der er derfor intet nyt eller revolutionerende over dette.

Når du indgår en sådan aftale, skal du derfor afdrage med et fast beløb hver måned. Ved indgåelse af din aftale, kan du selv vælge en ønsket løbetid for din aftale. Her får du mulighed for at vælge mellem enten 6, 12 eller 36 måneder. Du skal derfor blot vælge, hvad du mener er det bedste.

Er du typen, der godt kan lide at vide, hvad du skal betale hver måned, i stedet for at overlade det til tilfældighederne, så er dette en god løsning. Her ved du allerede fra starten af aftalen, hvad du skal betale hver måned – og i hvor lang tid, du skal betale dette beløb.

Gør dit køb mere overskueligt med Qliro

Selvom en tjeneste som Qliro reelt set kan bruges til et hvilket som helst køb, bruges den primært i forbindelse med større køb. Årsagen til dette er, at mange har svært ved at finde midlerne til at foretage store køb. Det kan eksempelvis være køb af nye møbler, en cykel e.l.

Har du et ønske om at gøre dit køb mere overskueligt, bør der ingen tvivl herske om, at Qliro er en god måde at gøre det på. I denne sammenhæng skal det selvfølgelig nævnes, at du selv har friheden til at sammensætte en løsning, der harmonerer med de tanker, du har gjort dig.

I stedet for at slå et stort hul i økonomien ved at betale købets fulde pris på én gang, kan en afbetalingsordning via Qliro være en glimrende idé. Her får du nemlig friheden til at betale af i små bidder, hvilket naturligvis gør dit køb mere overskueligt, uanset størrelsen af det.

Det er i særdeleshed en løsning, der er værd at overveje, eftersom det er en billig løsning. Der findes et utal af kreditløsninger på det danske marked, der er dyre i form af høje gebyrer og renter. Qliro er dog ikke én af dem, hvorfor du roligt kan indgå en aftale med den svenske udbyder.

Qliro vinder mere frem på det danske marked

Der findes mange kreditudbydere på det danske marked. Derfor er det selvsagt ikke alle, der er lige populære. Qliro er ganske vist en forholdsvis populær udbyder, men deres popularitet kan dog ikke måle sig med hverken ViaBill eller Klarna, der er de største aktører på markedet.

I denne sammenhæng er selvfølgelig værd at pointere, at Qliro vinder større og større indpas på det danske marked. Desuden tilfører de også yderligere konkurrence, hvilket er en fordel, da det medfører, at det generelt bliver både billigere og lettere at indgå kreditløsninger.

Opret en bruger for at kunne betale

Ønsker du at gøre processen endnu lettere, når du skal betale med Qliro hos en netbutik, bør du oprette en bruger først. Det er heldigvis ikke specielt svært, da du blot skal følge nedenstående trin:

 1. Du skal klikke på login-knappen i højre hjørne på Qliro.com
 2. Nu indtaster du din e-mail, hvor du får tilsendt dine login-informationer
 3. Herfra vil du blive guidet til at oprette og bruge din Qliro-konto
 4. Nu er du klar til at bruge Qliro som betalingsmetode

Det er en fordel at have én konto hos Qliro, hvis du har i sinde at bruge det flere steder. På denne måde ved du nemlig altid, hvor du kan finde dine fakturaer, igangværende aftaler m.m. Med andre ord, er alt, hvad der har relation til Qliro samlet ét sted.

 • Hvad er Qliro?

  Qliro er en afbetalingsløsning, som siden 2014 har hjulpet mere end 2.5 millioner kunder med finansiering af deres næste køb. Du kan derfor trygt vælge at handle med Qliro.

 • Hvor kan jeg betale med Qliro?

  Både det danske, svenske, norske og finske marked er der mulighed for at betale med Qliro hos en række forhandlere. Qliro er i Danmark stadig i fin fremgang, så det er endnu ikke alle webshops, hvor det er muligt at betale med Qliro.

 • Hvad koster det at betale med Qliro?

  Der er stor fleksibilitet i dine køb med Qliro. Du kan få hele fakturaen næste måned når du har fået varen, men du kan også få en delbetalingsordning, som gør at du kan bide regningen over i mindre bidder. Prisen kan derfor variere efter hvor lang løbetid du ønsker.