Gaver på afbetaling

Gaver på afbetaling

Er du udkig efter gaver til nogle af dine kære – men det skal være på afbetaling? Så er du havnet det helt rette sted. Vi har nemlig listet en række danske forhandlere, der tilbyder en lang række gode gaver, men som alle har afbetaling som mulighed. Læs mere omkring deres betingelser og vilkår herunder.

Filtrer forhandlereFritekst søgning

Altileglogo
Michael kors logo
skatepro
proshop logo
stylepit logo
NaKD-LOGO
Luksusbaby
sport24
adidas-logo
H&Mlogo
nike-logo
ByIC logo
Coolshop-logo
Shapeit logo
Grejfreak.dk
Eventyrsport
Teeshoppen
Sinful-logo
Mypets logo
Nicehair-logo
Lagersport
Bodylab logo
King-Queens-logo
Citatplakat
Geekd
Henrik Ørsnes
SKousen logo
urremmen.dk logo
Boerneuret.dk
Diesel logo
Bodystore
Guldsmykketlogo
Urogsmykker.dk
rituals
Bahne-logo
POWER logo
Lammeuld-logo
Musclehouse-logo
Lykkebylykke-logo
Watchfelt-logo
Jollyroom-logo
Luksusleg-logo
Elgiganten-logo
Naturebaby-logo
Billigsport24-logo
Ditur-logo
Qnts-logo
Lammeskindet-logo
Whiteaway logo
kitchentime-logo
Hifi-klubben-logo
Ilva-logo
Golden-times-logo
Geekd-logo
Frishop-logo
Coolstuff-logo
danskoutlet-logo
veraldo logo
Babysam
Beautycos-logo
Hør mere i videoen herunder

De fleste ønsker at overraske deres kære med gaver, de bliver glade for. Desværre det ikke altid nemt at få pengene til at række. Heldigvis er der en løsning på dette problem. I dag er der nemlig rig mulighed for at købe gaver på afbetaling.

Det betyder, at du får de købte gaver med det sammen, men kan vente med betalingen. Den får du nemlig lov til at klare i mindre bidder over en aftalt periode. I nogle tilfælde kan du tilmed dele betalingen op over 36 måneder, så det månedlige afdrag er meget småt.

Hvorfor købe gaver på afbetaling?

Der er talrige fordele forbundet med at købe gaver på afbetaling. Er det noget, du har gjort dig tanker om, kan det derfor ikke udelukkes at være en god løsning for dig. Er du i tvivl om, hvilke fordele, der følger med, så skal du blot læse med herunder:

Gå ikke på kompromis

Selvom der er mange fordele forbundet med at købe sine gaver på afbetaling, er der især én fordel, der overskygger de andre. Når du foretager et køb på afbetaling, er du nemlig ikke tvunget til at gå på kompromis med dit valg af gave af økonomiske årsager.

Det betyder, at du kan forkæle dine kære med netop de gaver, de har ønsket sig. Det er der rigtig mange, der har et stort ønske om, men som desværre må se sig begrænset af økonomien. I og med, at du blot kan købe gaver på afbetaling, er der ingen grund til at lade sig begrænse.

Betal af over tid

Når du køber dine gaver på delbetaling, skal du ikke betale med det samme. Derimod får du mulighed for at betale af i rater. Størrelsen på disse rater kan du ofte selv vælge, da du kan tilpasse aftalens løbetid. Vælger du en aftale med en lang løbetid, fører det også til mindre afdrag.

Selvfølgelig skal du huske, at det også kan være rart at få betalingen ud af verden. Derfor er det ikke altid, at det giver bedst mening med en lang afdragsperiode. Vigtigst af alt er dog, at du vælger en løbetid, der garanterer, at du kan betale dine afdrag, uden at presse din økonomi.

Hvilke gaver kan man købe på afbetaling?

Der er selvfølgelig stor forskel på, hvad folk køber til hinanden i gave. Heldigvis er der et hav af danske webshops, der tilbyder, at man kan købe på delbetaling. Det medfører, at du kan købe stort set alle gaver på afbetaling – uanset om det er en computer, makeup eller noget tredje.

Ligeledes vil det også være muligt at købe en hvilken som helst type af gaver, uden at betale den fulde pris på én gang. Skal du købe julegaver til hele familien? Vil du gerne forkæle din kæreste med en stor gave? Eller er du inviteret til børnefødselsdag hos din elskede nevø?

Uanset hvad årsagen til, at du skal give en gave er, så kan den eller de pågældende gaver finansieres med en afdragsordning. Det er der rigtig mange, der vælger at benytte sig af, hvilket som regel skyldes, at de ikke ønsker at gå på kompromis med den gave, de skal give.

Køb julegaver på afbetaling

Julen er en tid, som rigtig mange ser frem til. Det er en tid, hvor der er fokus på familie og hygge. Det er dog også en dyr tid, da der skal købes julegaver til hele familien. Det ender – desværre – med at suge noget af glæden ved julen og december ud af mange.

Stresser du også over, hvordan du skal få økonomien til at hænge sammen, så alle kan få deres julegaver? I så fald er afbetaling et glimrende bud på en løsning. Når du køber dine julegaver på afbetaling, er du nemlig ikke tvunget til at betale for dem alle op til jul.

I stedet indgår du en afdragsordning, der løber over en bestemt periode – det kan f.eks. være 12 eller 24 måneder. Det medfører, at du ikke skal have en stor sum penge op af lommen, når du skal købe dine julegaver. Derimod kan du nøjes med at betale første afdrag på gaverne.

Rigtig mange danskere vælger at benytte sig af denne mulighed. Det kan nemlig være svært at få pengene til at række, hvis man skal købe gaver til hele familien. I stedet for at gå på kompromis med de gaver, man giver, kan man dele betalingen op, og dermed have et større økonomisk råderum.

Vær opmærksom på dette ved køb af gaver på kredit

Beslutter du dig for at købe gaver på kredit, er der en række ting, du skal holde øje med. Det kan nemlig blive en dyr affære, hvis du ikke er forsigtig. Derfor anbefales det, at du ikke blot vælger den første udbyder af afbetalingsordninger, du støder på.

Når du skal vælge, er det vigtigt at vælge en aftale med lav ÅOP. Jo tættere ÅOP er på nul, desto billigere vil det være. Det er nemlig et tal, der viser de årlige omkostninger i form af et procentvist tal. Det giver et mere retvisende billede, end blot at holde øje med renten.

Hertil er det også vigtigt at holde øje med løbetiden. En længere løbetid vil nemlig betyde, at du skal betale et mindre afdrag hver måned. Vælger du en aftale med en lang løbetid, vil det dog typisk også være dyrere, da du skal betale renter og/eller gebyrer i en længere periode.

Ofte stillede spørgsmål:

  • Kan man købe gaver på afbetaling?

    Det kan sagtens lade sig gøre at købe gaver på afbetaling. Der findes en lang række af danske wesbhops, der tilbyder deres kunder denne mulighed. Handler du hos en af disse, når du køber dine gaver, kan det godt lade sig gøre.

  • Hvad koster det at købe gaver på afbetaling?

    Det er sjældent gratis at købe gaver på delbetaling, men det behøver ikke at være dyrt. Der findes flere løsninger, hvor du ikke skal betale renter. Som regel skal man dog betale et stiftelsesgebyr i forbindelse med oprettelse af afdragsordningen, men flere tilbyder det også rentefrit.