laptop-baebar-paa-afbetaling

Bærbar computer på afbetaling

Ønsker du at købe en bærbar computer/laptop på afbetaling, kan du her finde en række udvalgte forhandlere der tilbyder denne ydelse. Find den laptop der matcher dine præferencer i forhold til pris og styrke via nedenstående samarbejdspartnere.

Vores anbefaling

Elgiganten-logo
E-mærket
Gå til forhandler
Forhandler
Vurdering
Løbetid
Mindste pris / md
proshop logo
Variabel
Gå til forhandler
computersalg-logo
Variabel
Gå til forhandler
Elgiganten-logo
Variabel
Gå til forhandler
POWER logo
Variabel
Gå til forhandler
Refurb-logo
Variabel
Gå til forhandler

Ny bærbar PC

Det er ikke billigt at købe en ny bærbar PC. Det er de fleste godt klar over. Derfor er der – desværre – også mange, der ikke har muligheden for at investere i en ny laptop, selvom de har brug for det.

Er du blandt dem, der står i en situation, hvor du har brug for en ny bærbar, men har du svært ved at finde de nødvendige midler? I så fald bør du undersøge diverse finansieringsmuligheder, da dette kan muliggøre købet af den computer, du har brug for.

Har du ikke råd til at betale computerens fulde pris på én gang, så køb bærbar på afbetaling. Ved at købe din bærbar på afbetaling, kan du nemlig betale af på computerens pris i små bidder. Dermed undgår du at slå hul på sparegrisen, for at investere i en ny bærbar.

Tip: Hvis du ikke ved hvilken model du skal vælge, så kan du her finde en guide til køb af laptop eller bedste studie-bærbar til prisen.

De mest populære bærbare computere netop nu:

Gør købet af en ny bærbar mere overskueligt

Har du planer om at investere i en ny bærbar PC, har du sandsynligvis indstillet dig på at skulle spendere et stort tusindbeløb. Med den rette finansiering er det dog ikke nødvendigt – i hvert fald ikke på én gang.

I stedet kan du indgå en aftale om bærbar afbetaling, hvilket medfører, at du hver måned betaler et mindre afdrag. Dette afdrag skal som regel falde på den første hverdag i måneden, hvilket du naturligvis fortsætter med, indtil computerens fulde pris er betalt.

På denne måde gør du dit køb af en ny bærbar PC mere overskueligt, da du ikke efterlader et stort hul i dit budget. Netop derfor foretrækkes denne løsning også af mange, mens andre fejlagtigt tror, at det er en omkostningstung og besværlig løsning.

I løbet af de seneste år er det blevet mere og mere populært at købe elektronik på afbetaling. Den store efterspørgsel har resulteret i en større konkurrence på markedet, hvilket i sidste ende har medført bedre vilkår og lavere priser til forbrugerne.

Flere fordele ved køb af bærbar på afbetaling

Er du i tvivl om, hvorvidt det er en god idé at indgå en afbetalingsordning i forbindelse med købet af din nye bærbar, bør der ikke herske tvivl om, at der er flere fordele forbundet med dette.

I denne forbindelse er det naturligvis vigtigt at understrege, at det afhænger af, at du vælger den rette kreditudbyder. For at være sikker på, at du får de bedst mulige vilkår og priser, er det en god idé at vælge mellem enten ViaBill eller Klarna.

Gør du det, kan du blot nyde godt af fordele såsom:

 • Du slipper for at betale det fulde beløb på én gang. Prisen på en sådan enhed er sjældent lav, og derfor er det ikke alle, der har råd eller lyst til at betale hele beløbet på én gang. Hvad end det skyldes det ene eller det andet, er det heldigvis relativt nemt for dig at undgå.
 • Når du indgår en afbetalingsordning, kan du selv sammensætte en aftale, der passer til din økonomi. Hvad det vil sige er, at du kan få lov til at betale af i et tempo, der er ideelt for dig. Derfor er det helt op til dig selv, om du vil have en lav ydelse eller afdrage over kortere tid.
 • Ligeledes kan du undgå at optage et dyrt kviklån. Til trods for, at det i begge tilfælde er kreditaftaler, er der stor forskel på udgifterne, der er forbundet med dem. Har du planer om at købe en bærbar på kredit, er du derfor bedst tjent med at vælge en afdragsløsning.

Har du hidtil været i tvivl om, hvorvidt det er værd at købe din nye bærbar på afbetaling, kan du med udgangspunkt i ovenstående fordele bedre vurdere, hvorvidt det er noget for dig. Selvom der er mange fordele forbundet med løsningen, er delbetaling nemlig ikke for alle.

Er afbetaling den eneste måde at købe på kredit?

Hvis du har i sinde at købe din nye bærbar på kredit, har du faktisk flere muligheder. Der bør ingen tvivl herske om, at det er afbetaling, der er den mest populære løsning, men det betyder dog ikke, at det er den eneste løsning.

Der er nemlig også mulighed for at købe en laptop på kredit på andre måder. I løbet af de seneste år er det i stigende grad blevet populært at købe på faktura.

En sådan løsning fungerer ved, at du sammen med din ordrebekræftelse modtager en faktura, som skal betales på en fastsat dato. Der er forskel på, hvor langt ude i fremtiden datoen er, men ofte vil den variere mellem 30 og 180 dage, alt afhængigt af, hvad kredittager vælger.

Ønsker du ikke at betale af over længere tid, men blot at udskyde din betaling, er det muligt at købe på faktura. Fakturakøb udbydes dog ikke er nær så mange forhandlere, hvorfor du skal være opmærksom på, at det begrænser dine muligheder en smule.

 • Hvor kan jeg købe en bærbar på afbetaling?

  Der findes flere steder hvor du kan købe en bærbar computer på afbetaling. Vi henviser blandt andet til CDON, Leasy og Computersalg, som er nogen af de udvalgte samarbejdspartnere du finder på vores hjemmeside.

 • Hvor billigt kan jeg købe en bærbar på afbetaling?

  Afhængig af model og årgang på bærbaren varierer prisen, men det er ikke unormalt at du potentielt kan finde en rentefri aftale, som gør at det faktisk bedre kan betale sig at købe computeren på afbetaling. Mere om disse betingelser finder du via vores hjemmeside.

 • Hvornår kan jeg forvente at modtage min bærbar?

  Der er ikke længere leveringstid på en bærbar computer som købes på afbetaling. Derfor kan du altså være helt tryg, hvis du skal bruge bærbaren her-og-nu til arbejde eller uddannelse.