ure-paa-afbetaling

Ure på afbetaling

Der findes utrolig mange flotte ure på markedet, men spørgsmålet er måske om man skal vælge at købe uret på afbetaling? Det er i hvert fald muligt – og også med nogle ganske attraktive og gennemsigtige løsninger. Bliv klogere på de forskellige ure-forhandlere herunder, som alle tilbyder en afbetalingsløsning.

Vores anbefaling

Dyrberg-Kern-logo
Anbefalet
Gå til forhandler
Forhandler
Vurdering
Løbetid
Mindste pris / md
Golden-times-logo
Variabel
Gå til forhandler
Dyrberg-Kern-logo
Variabel
Gå til forhandler
Ditur-logo
Variabel
Gå til forhandler
Army-star-logo
Variabel
Gå til forhandler
Modeoutlet-logo
Variabel
Gå til forhandler
Watchfelt-logo
Variabel
Gå til forhandler
nirbana logo
Variabel
Gå til forhandler
marjoe-logo
Variabel
Gå til forhandler
Coolshop-logo
Variabel
Gå til forhandler
Bahne-logo
Variabel
Gå til forhandler
Jollyroom-logo
Variabel
Gå til forhandler
Diving-2000-logo
Variabel
Gå til forhandler
Hør mere i videoen herunder

Skal jeg købe et ur på afbetaling?

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at du kan få ure i mange prisklasser. Har man et helt særligt ur på sin ønskeliste, er det dog næppe et billigt ét af slagsen. Mange går derimod med drømmen om at købe et nydeligt ur, men har svært ved at skrabe pengene sammen.

Hvis du drømmer om at købe et ur, men ikke selv har de midler, der skal til, betyder det dog ikke nødvendigvis, at du er nødt til at lade det være ved drømmen. Det betyder blot, at du er nødt til at undersøge forskellige former for finansiering.

Du har flere muligheder i denne sammenhæng, hvorfor du sandsynligvis også kan finde en løsning, der appellerer til dig. Det gør sig gældende, uanset om du foretrækker at udskyde den fulde betaling eller hellere ser, at du kan betale beløbet i små bidder.

Mest populære ure netop nu:

Kan alle ure købes på afbetaling?

Uanset hvilket ur du drømmer om at købe, er det muligt at købe det på afbetaling. Det vil også sige, at det faktisk er muligt at købe eksklusive ure såsom Rolex, Omega og Panerai på afbetaling. Det kræver dog, at du er villig til at købe dem fra en såkaldt greymarket-forhandler.

De eksklusive ure sælges nemlig ikke på afbetaling hos de autoriserede forhandlere, hvilket man skal være opmærksom på. Det er dog ikke kun sådanne ure, der er mulighed for at købe på afbetaling. Det er bestemt også gældende for mange andre typer ure.

Hvis du har intentioner om at investere i et nyt ur, men gerne vil betale prisen i små bidder, er der derfor mulighed for dette, uanset hvilken type ur, det drejer sig om. Det er der mange, der ikke er klar over, hvorfor de afskriver denne mulighed fra start – og det er en skam.

Tager du et kig på en række af de danske netbutikker, der forhandler ure, vil du opdage, at en stor del af dem har aftaler med eksempelvis ViaBill, Klarna, Basisbank e.l. Det betyder, at de tilbyder afbetaling, når du handler hos dem.

Fordele ved at købe ur på afbetaling

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at der er mange fordele forbundet med at købe et ur på afbetaling. Det er dog ikke ensbetydende med, at det er den rette beslutning for alle. Hvis det er noget du har overvejet at gøre, er det derfor vigtigt, at du overvejer det meget nøje.

Er du i tvivl om, hvilke fordele, der er forbundet med dette valg, kan du læse mere herunder, hvor du bliver præsenteret for en række af de mest fremtrædende fordele.

 1. Der er især en fordel forbundet med at købe dit nye ur på afbetaling. Denne fordel er, at du slipper for at betale det fulde beløb på én gang. I de fleste tilfælde skal du faktisk ikke engang have penge op af lommen, da du derimod skal betale beløbet i små afdrag.
 2. Desuden er det også muligt at strukturere din aftale selv. Hvad det vil sige er, at du selv kan bestemme, hvor lang tid du vil betale af over. På den måde er det også muligt for dig at justere størrelsen af den månedlige ydelse, da den selvfølgelig afhænger af, hvor lang tid du betaler af over.
 3. Du kan undgå at finansiere dit nye ur på andre og dyrere måder. Mange optager fx et kviklån, fordi de vil bruge pengene til at købe et ur. Det er dog ikke billigt at optage et kviklån, hvorfor det er markant dyrere, end at købe dit ur på afbetaling i stedet.

Ud fra ovenstående fordele bør du kunne danne dig en idé om, hvorvidt det er noget for dig. Selvom der er mange fordele forbundet med at betale af på dit ur, er det ikke sikkert, at det er den rette løsning for dit vedkommende.

I og med, at det ikke er noget for alle, er det også vigtigt, at du sørger for at overveje meget nøje, hvorvidt det er det rette valg for dig. Vil du gerne betale hele beløbet på én gang, kan du fx overveje at udskyde hele betalingen til et senere tidspunkt, ved at foretage et fakturakøb.

Køb af nyt ur på kredit: Afbetaling eller fakturakøb?

Ønsker du at købe et nyt ur på kredit, har du flere muligheder. Der er dog særligt to former for finansiering, der er fremtrædende og populære. Afbetaling er det absolut mest populære valg, men fakturakøb bliver også mere og mere populært.

Der er fordele og ulemper forbundet med begge dele, hvorfor du skal overveje, hvilken løsning, der er bedst for dit vedkommende. De fleste ender dog med en afbetalingsordning, da det medfører, at de har mulighed for at betale af i små bidder, hvilket gør købet mere overskueligt.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du skal vælge et fakturakøb eller en afbetalingsordning, bør du læse nærmere om begge dele. Det har du heldigvis mulighed for at gøre herunder.

Fakturakøb

Fakturakøb har været en mulighed i mange år, men er for alvor blevet populært i løbet af de seneste år. Her får du ikke muligheden for at betale beløbet retur i små bidder, men kan derimod udskyde betalingen af det fulde beløb til en fastsat dato i fremtiden.

Det er en glimrende løsning, hvis du ønsker at udskyde den samlede betaling til næste lønudbetaling eller lignende. Det varierer fra udbyder til udbyder, men som regel kan du frit fastsætte en betalingsdato, der er mellem 30 og 180 dage ude i fremtiden.

Afbetaling

Ønsker du at købe et nyt ur på kredit, men vil du gerne have muligheden for at betale af i små bidder, er det ikke et fakturakøb, der er den rette løsning. I en sådan løsning er du derimod bedre stillet med en afbetalingsordning, da det netop giver mulighed for dette. Så det er helt bestemt muligt at få dit nye ur på en gunstig løsning. Det samme gør sig ligeledes gældende for andre smykker, som et ur godt kan kategorieres som.

Som der også er givet udtryk for herover, har du muligheden for selv at fastsætte den ønskede løbetid. Dermed kan du også selv regulere på den månedlige betaling, hvorfor du har mulighed for at tilpasse den til din økonomiske situation og egne præferencer.

 • Hvor kan jeg købe et ur på afbetaling?

  Det er muligt at købe et ur på afbetaling blandt flere forhandlere i Danmark. Vi har listet en række udvalgte muligheder, hvor der både er mulighed for at finde dame- og herreure på afbetaling.

 • Hvor billigt kan jeg købe et ur på afbetaling?

  Det varierer meget, men finder du et ur hvor der tilbydes betaling med Viabill kan både få uret uden afdrag og renter. Læs mere om betingelserne hos den enkelte forhandler.

 • Hvornår kan jeg forvente at modtage mit ur?

  Du kan forvente samme hurtige leveringstid på dit ur, også når det er købt på afbetaling. Dog skal du være opmærksom på, at det naturligvis kan afvige en smule fra forhandler til forhandler.