Klarna-afbetaling-Paa-afbetaling.dk

Klarna på afbetaling

Klarna er en af de mest udbredte og anerkendte kreditudbydere på det danske marked. De samarbejder med et stort antal danske netbutikker, hvorfor de hvert år håndterer mange tusinde afbetalingsordninger og fakturakøb.

Filtrer forhandlereFritekst søgning

Altileglogo
luxplus
Michael kors logo
skatepro
Tradeinn
proshop logo
stylepit logo
NaKD-LOGO
adidas-logo
H&Mlogo
nike-logo
Coolshop-logo
King-Queens-logo
dyson-logo
Fransa
Junkyard logo
Diesel logo
Bodystore
parfume-klik-logo
ray-ban-logo
reima-logo
rituals
unisport
Diving-2000-logo
lampegiganten-logo
Frederik-IX-logo
Jollyroom-logo
Quickparts-logo
Timarco-logo
Dyrberg-Kern-logo
Motatos-logo
Lampemesteren-logo
Shytobuy-logo
Sif-jakobs-logo
kitchentime-logo
Hifi-klubben-logo
Coolstuff-logo
Babyshop-logo
Anodyne-logo
pixojet-logo
Hør mere i videoen herunder

Find din finansiering med Klarna

Til trods for den store popularitet, er det ikke alle, der har stiftet bekendtskab med Klarna. Ønsker du at vide mere om den svenske kreditudbyder, er du dog havnet på den rette side.

Hvad er Klarna?

Klarna er en svensk virksomhed, der beskæftiger sig med professionelle og gennemskuelige betalingsløsninger. Forretningen har været aktiv siden 2005 og har i dag hovedkontor i Stockholm i Sverige.

Deres betalingsløsninger tilbydes i dag på rigtig mange markedet verden over. Derfor er det ikke blot i Danmark og Sverige, at de er aktive. Det er nemlig også aktive på blandt andet det amerikanske, polske, belgiske samt italienske marked.

De er dog størst i deres hjemland, men har ligeledes fået et godt tag om både det danske, tyske, norske og finske marked. I takt med, at flere netbutikker håber med på bølgen, og begynder at tilbyde afbetaling og fakturakøb, bliver Klarna også mere udbredt.

Er registreret hos Finanstilsynet

Selvom det ikke er en dansk virksomhed, er der intet at være bekymret for. Er du blevet tilbudt en afbetalings- eller anden kreditløsning via Klarna, kan du derfor være helt rolig. Det kan du selvfølgelig, da det er en anerkendt udbyder med mange tilfredse kunder.

Ydermere kan du også være tryg, da virksomheden er registreret hos Finanstilsynet for tværfaglige operationer. Det er ensbetydende med, at de er underlagt kontrol af Finanstilsynet, hvilket gøres for at sikre, at virksomheden drives ansvarligt.

Har du gjort dig tanker om at indgå en aftale med Klarna, er der derfor ingen grund til at tøve. Du skal i hvert fald ikke være bekymret for, hvorvidt du bliver snydt. Klarna er nemlig en af de mest respekterede kreditudbydere, der er aktive på det danske marked.

Klarna butikker – Her kan du købe på afbetaling

Det bliver hele tiden mere og mere populært at foretage køb på afbetaling, hvilket forårsager, at flere netbutikker åbner op for muligheden. Det resulterer igen i, at flere foretager køb på afbetaling. Der er nærmest tale om en dominoeffekt, der bliver ved.

Er du en af de få danskere, der endnu ikke har undersøgt mulighederne for at foretage køb på afbetaling, er det ikke sikkert, at du ved, hvordan du kan se, at en netbutik tilbyder dette. Heldigvis er det nemt at se, om en butik tilbyder køb på delbetaling eller ej.

I og med, at Klarna er en af de mest populære betalingsløsning, når der er tale om afbetaling, er det oplagt at holde øje med deres logo. De butikker, der tilbyder afbetaling, skilter selvfølgelig også med det. Derfor er det ikke synderligt svært at finde ud af, om de tilbyder det eller ej.

Mange netbutikker samarbejder med Klarna

Der findes flere hundrede danske netbutikker, der samarbejder med Klarna. Derfor er der bestemt også mange muligheder for at handle hos en netbutik, der lader dig købe på delbetaling i samarbejde med den svenske kreditudbyder.

At det gør sig gældende, er selvfølgelig kun en fordel for dig, der ønsker at foretage køb på afbetaling. Det betyder nemlig, at du ikke skal være bekymret for, hvorvidt du er nødt til at gå på kompromis med, hvor du handler, fordi du ønsker at sikre, at du kan købe på afbetaling.

Sådan fungerer det at betale med Klarna

Det er ikke svært at betale med Klarna. Af denne årsag kan du vide dig sikker på, at det også er noget, du kan finde ud af. Det er noget, der gør sig gældende, hvad enten du har erfaring med det eller ej.

Faktisk er det ikke mere besværligt end, at du blot skal følge de trin, der er beskrevet herunder:

 1. Start med at finde en tiltalende butik fra vores oversigt her på siden
 2. Find det eller de produkter, som du ønsker at købe, og læg dem derefter i din indkøbskurv
 3. Gennemfør bestillingsprocessen, som du plejer at gøre, men vælg Klarna under betaling
 4. Klar sidste skridt i Klarna-formularen
 5. Læn dig tilbage og vent på dine varer

Som du kan se herover, er det ikke specielt svært at betale med Klarna. Derfor er det også noget, som alle kan finde ud af. Det er dog vigtigt, at du er opmærksom på, at Klarna tilbyder to mulige betalingsløsninger: Klarna Faktura og Klarna Konto.

Derfor skal du også finde ud af, hvorvidt du ønsker at gøre brug af Klarna Faktura eller Klarna Konto. Kender du ikke forskellen på de to muligheder, kan du læse nærmere om begge dele herunder:

Klarna Konto:

 • Du får leveret dine varer med det samme
 • Du kan dele din betaling op over 24 måneder (dog min. 89 kr. om måneden)
 • Du betaler ikke noget i oprettelse
 • Du kan til enhver tid indfri din gæld
 • Alle dine ordrer bliver samlet på én konto, hvilket giver et godt overblik

Klarna Faktura:

 • Du får leveret dine varer med det samme
 • Du får 14 dages betalingstid (fuld betaling skal falde inden for denne periode)
 • Du skal betale 29 kr. i oprettelse (kan dog variere fra butik til butik)
 • Din gæld skal være indfriet inden for 14 dage
 • Du kan downloade alle dine fakturaer på Klarna

Der er fordele og ulemper ved begge dele, hvorfor du skal finde ud af, hvad du mener er den bedste løsning for dit vedkommende. Derfor er der heller ikke én løsning, der er den bedste. Det handler ene og alene om at finde ud af, hvad du foretrækker.

Vælger du den ene løsning, får du mulighed for at dele din betaling op over en længere periode. Du kan fx dele den op over 6, 12 eller 24 måneder, hvilket gør det betydeligt lettere at håndtere betalingen. Dermed undgår du nemlig at skulle betale den samlede pris på én gang.

Det er dog også muligt samle alle dine køb på en faktura, som udsendes sidste i måneden. Fra modtagelse af fakturaen har du 14 dages betalingstid. Derfor kan du helt rentefri udsætte betalingen af dine køb.

 • Hvad er Klarna?

  Klarna er en populær betalingsløsning, der både tilbyder at betale senere og opdeling af betalingen. Du kan vælge den løsning der passer dit behov, som du ovenikøbet kan læse meget mere om her.

 • Hvor kan jeg betale med Klarna?

  Det kan være en fordel at betale senere, hvis man eksempelvis ønsker at prøve sine varer først og betale efterfølgende – og endnu bedre give dig muligheden for at dele den. Du kan vælge at betale med Klarna hos mange danske e-butikker – se listen her.

 • Hvad koster det at betale med Klarna?

  Vælger du at betale med Klarna på afbetaling, skal du betale den samme dag hver måned og det samme beløb, sådan det er nemt for dig at holde styr på betalingen. Du bestemmer selv din løbetid, men læs mere om dette her.