Kaffemaskine-paa-afbetaling.jpg

Kaffemaskine på afbetaling - Se finansiering her

Drømmer du om at lave den skønneste morgenkaffe på din egen kaffemaskine? Så er det måske nu du skal slå til. Vi har listet en række butikker der tilbyder gode finansieringsmuligheder, hvis man ønsker at købe sin nye kaffemaskine på afbetaling. Bliv klogere på en afbetalingsmodel der matcher dit udgangspunkt herunder.

Vores anbefaling

SKousen logo
Anbefalet
Gå til forhandler
Forhandler
Vurdering
Løbetid
Mindste pris / md
Coolshop-logo
Variabel
Gå til forhandler
kitchentime-logo
Variabel
Gå til forhandler
Whiteaway logo
Variabel
Gå til forhandler
SKousen logo
Variabel
Gå til forhandler
Skift-Selv-logo
Variabel
Gå til forhandler
Kai-berntsen-logo
Variabel
Gå til forhandler
hvidevareshoppen-logo
Variabel
Gå til forhandler
Elgiganten-logo
Variabel
Gå til forhandler
Lavprishvidevarer logo
Variabel
Gå til forhandler
Erling-Christensen-moebler-logo
Variabel
Gå til forhandler
SA-Service-logo
Variabel
Gå til forhandler
Quickparts-logo
Variabel
Gå til forhandler
Bahne-logo
Variabel
Gå til forhandler

En kaffemaskine der matcher dit behov

Kaffemaskiner fås i mange prisklasser, men drømmer man om en fuldautomatisk espressomaskine eller deslige, er det ikke i den lave ende af prisskalaen, man befinder sig. Derfor er det desværre heller ikke alle, der har råd til at realisere deres drøm om en sådan kaffemaskine.

Har du altid haft et ønske om at eje en sådan kaffemaskine? Men har du ikke pengene til at foretage købet? I så fald skal du blot finde en form for finansiering. Det er ganske nemt, da der tilbydes mange former for finansiering hos danske forhandlere af kaffemaskiner.

Det er dog særligt afbetaling, der er populært, hvilket i dag benyttes af rigtig mange danskere. Det betyder dog ikke, at det er den eneste mulighed, der er. Flere forhandlere tilbyder nemlig også fakturakøb, hvor du blot udskyder betalingen af dit køb.

Mest populære kaffemaskiner netop nu:

Adskillige fordele ved afbetaling

Har du overvejet, hvorvidt du skal købe en kaffemaskine på delbetaling, men er du ikke overbevist om fordelene ved dette? I så fald skal du læse med herunder, hvor du kan blive klogere på netop dette.

Der er nemlig adskillige fordele forbundet med at foretage dit køb på denne måde. Det er naturligvis også derfor, at det med tiden er blevet så populært. Ligeledes har det også medført, at det i dag er muligt at købe på afbetaling hos rigtig mange danske forhandlere.

 • Den største fordel ved et køb på delbetaling er, at du ikke skal have en stor sum penge op af lommen på én gang. I de fleste tilfælde skal du faktisk slet ikke have penge op af lommen på købstidspunktet, men først når det første afdrag skal betales.
 • Dertil er det også en fordel, at du kan betale af i et tempo, der passer til dig. Når du indgår din kreditaftale, kan du selv styre, hvor lang en løbetid, den skal have. På den måde styrer du ikke blot længden af perioden, men også størrelsen af de månedlige afdrag.
 • Du undgår at søge finansiering i form af et kviklån, hvilket mange vælger. Det kan virke som en god og hurtig løsning, men det er markant dyrere, end at indgå en afbetalingsordning. Derfor rådes du naturligvis også til at vælge denne løsning, fremfor at optage et kviklån.

Ud fra de fordele, der er beskrevet herover, bør det være muligt at få et billede af, om det er noget for dig. Hvis du er typen, der foretrækker at klare hele betalingen på én gang, er det næppe interessant for dig at indgå en afbetalingsordning. Det er nemlig det stikmodsatte af, hvad du foretrækker.

Disse fordele er selvfølgelig også gældende ved andre relaterede produkter på afbetaling som køkkenmaskiner, fryser eller et andet husholdningsprodukt.

Er det dyrt at købe en kaffemaskine på kredit?

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at der er mange, der tror, at det er dyrt at foretage et køb på afbetaling. Sådan forholder det sig dog ikke nødvendigvis. Den stigende konkurrence på markedet har nemlig resulteret i, at både priser og vilkår også er blevet bedre.

Derfor behøver det ikke at koste en mindre formue at få lov til at købe en kaffemaskine på afbetaling. I mange tilfælde er det faktisk muligt at indgå en aftale om rentefri afbetaling, hvorfor du end ikke skal betale renter i den periode, hvor du betaler af på beløbet.

Dog er det vigtigt at være opmærksom på, at der er forskel på omkostningerne, der er forbundet med disse aftaler. Derfor er det vigtigt at nærlæse både priser og vilkår, før du accepterer en kreditaftale, for at sikre, at du er bekendt med begge dele på forhånd.

Når alt kommer til alt, er det selvfølgelig din egen vurdering, der er afgørende. Der er nemlig forskel på, om folk synes, at en given aftale er dyr eller ej. Hvad dog altid er vigtigt er, at du ikke er i tvivl om, hvad det koster at indgå en aftale.

Kan man købe alle kaffemaskiner på afbetaling?

Det er de færreste kaffemaskiner, der ikke kan købes på afbetaling. Hvis du har et ønske om at købe en ny kaffemaskine, men ikke ønsker at betale det fulde beløb på én gang, kan afbetaling derfor være en god løsning.

Du bør i hvert fald ikke betvivle, hvorvidt det kan lade sig gøre, da kun ganske få kaffemaskiner ikke kan købes på delbetaling. Det skyldes, at det er blevet populært blandt forhandlerne at tilbyde denne type finansiering, hvorfor flere og flere tager det til sig.

Hvad enten du ønsker at købe en almindelig kaffemaskine fra Moccamaster eller en fuldautomatisk espressomaskine fra Jura, er du garanteret, at det kan lade sig gøre. Det handler blot om at finde en forhandler, der både tilbyder delbetaling og har et udvalg, der appellerer til dig.

Du rådes dog til at have en nogenlunde idé om, hvad du er på udkig efter, før du giver dig i kast med at finde din nye kaffemaskine. På denne måde bliver det også lettere at finde et sted, hvor de ikke blot har et appellerende udvalg, men hvor de også tilbyder attraktiv finansiering.

Kan alle købe en kaffemaskine på delbetaling?

Hvis du skal godkendes til en kreditaftale, er der selvfølgelig en række krav, du skal leve op til. Derfor er det desværre heller ikke alle, der kan købe en ny kaffemaskine på delbetaling (eller anden form for kredit). Det kræver nemlig, at man kan opfylde kreditgivernes krav.

Blandt de mest populære udbydere finder man ViaBill og Klarna. De bliver brugt af en lang række danske webshops, og er blandt dem, der har færreste og mildest krav til deres kredittagere. Derfor er der en god chance for, at du kan få lov at købe på afbetaling via en af disse udbydere.

Som regel er det blot et krav, at man skal have en fast indkomst, der er tilstrækkeligt høj til, at du kan betale den månedlige ydelse. Foruden dette er der ikke mange andre krav, man skal leve op til.

Dog er det også vigtigt at nævne, at er du registreret i RKI, er det ikke muligt at indgå en kreditaftale Det vil også sige, at det ikke kan lade sig gøre at købe en kaffemaskine (eller noget andet) på delbetaling eller fakturakøb.

 • Hvor kan jeg købe en kaffemaskine på afbetaling?

  På-afbetaling.dk har listet +10 danske butikker, hvor det er muligt at finde sin nye kaffemaskine på afbetaling. Hvem drømmer ikke om den perfekte morgenkaffe? Nu er det muligt med en ny kaffemaskine.

 • Hvor billigt kan jeg købe en kaffemaskine på afbetaling?

  Der findes et hav af forskellige kaffemaskiner, og ligeledes varierer priserne rigtig meget. Det hele kommer an på model, butik og specifikationer, men du kan via vores side bliver meget klogere på alt det du bør vide om din nye kaffemaskine.

 • Hvornår kan jeg forvente at modtage min kaffemaskine?

  Der er hurtig levering på kaffemaskiner på afbetaling, men leveringstiden kan svinge en smule, afhængig af hvilken model og butik du handler hos.