Disclaimer

Reklame
Paa-afbetaling.dk er en delvist reklamefinansieret side, som indeholder affiliatelinks. Det betyder, at paa-afbetaling.dk i nogle tilfælde modtager en mindre kommission for at henvise til forhandlere, dette dog uden at der pålægges yderligere omkostninger til kundens ordre. Sådan sikrer vi, at Paa-afbetaling.dk fortsat kan levere indhold af høj kvalitet, hvor der ikke gås på kompromis med kvaliteten og at du som bruger ikke skal betale noget for at anvende vores services.

Forhandlere

Forhandlerne på siden er først og fremmest udvalg ift. kriteriet om der tilbydes en afbetalingsløsning. Dernæst er de rangeret ud fra en række forskellige parametre som: udvalg, leveringstid, afbetalingsmodel, anmeldelser mv.

Stjernerne på siden er derfor et udtryk for et blandet mix af parametre, som giver denne subjektive vurdering.

ÅOP
Vi henviser ikke til samtlige forhandlere på markedet, hvorfor at vi ikke giver et komplet billede af den enkelte finansieringsmulighed. Vores service fremhæver nogle udvalgte forhandlere, som tilbyder afbetaling. Priser er vejledende og der tages forbehold for eventuelle tastefejl.

Den generelle ÅOP oplyses ikke på siden. Denne information er op til den enkelte forbruger at undersøge, som ligeledes varierer efter afbetalingsmulighed, løbetid mv.

Paa-afbetaling.dk
hh