Rejser på afbetaling her

Rejser på afbetaling

Et gammelt ordsprog lyder: “at rejse er at leve”. Dette er efter sigende også ganske rigtigt, for findes der noget mere fantastisk at rejse ud i verden og få nye oplevelser. Næppe. Vi har samlet en række udbydere, der tilbyder rejseoplevelser på afbetaling.

Vores anbefaling

Primotours-logo
Anbefalet
Gå til forhandler
Forhandler
Vurdering
Løbetid
Mindste pris / md
all2day-logo
Variabel
Gå til forhandler
Primotours-logo
Variabel
Gå til forhandler
rejsegear-logo
Variabel
Gå til forhandler
godream-logo
Variabel
Gå til forhandler
Diving-2000-logo
Variabel
Gå til forhandler
Hør mere i videoen herunder

Rejser på afbetaling

Oplev verden med mindeværdige ferier

Det er ikke billigt at rejse, uanset hvor rejsen skal gå hen. Derfor er det ikke alle, der har råd til at tage på ferie en – eller tilmed flere gange om året.

Har du svært ved at finde pengene til at tage på ferie, er der dog andre muligheder. Blandt andet er der mange rejseudbydere og -bureauer, der tilbyder køb af rejser på afbetaling.

Det behøver endda ikke at være dyrt at købe ferie på afbetaling, hvilket man fejlagtigt tror. Mange er bekendt med muligheden, men betvivler, at det økonomisk set kan betale sig. Faktum er dog, at det godt kan betale sig, da det ikke er meget dyrere.

Køb og betal rejse i rater i dit eget tempo

Der er mange fordele ved at købe en rejse på afbetaling. Den primære fordel er selvfølgelig, at du undgår at betale det fulde beløb på én gang. I stedet kan du betale i små rater, der passer til din økonomi.

Derfor er det også en finansiering af rejser, der passer til alle, da man selv kan sammensætte en god løsning. Hvis du har overvejet denne løsning, er det dog vigtigt at sammensætte en løsning, der passer til din økonomi.

Hvad der menes med dette er, at du skal være varsom med, at du ikke sætter dig for dyrt. Der skal betales et afdrag hver måned, indtil det fulde beløb er betalt tilbage. Det skal du have råd til, da du ellers risikerer at blive pålagt renter, gebyrer mv.

Du kan selv styre løbetiden

Når du indgår en kreditaftale, kan du selv styre løbetiden. Det er dog forskelligt fra udbyder til udbyder, hvor frie hænder de giver i denne sammenhæng. Nogle steder har du frit spil, mens andre har fastsatte løbetider, du kan vælge mellem.

I og med, at du selv kan styre løbetiden, kan du også selv styre størrelsen af det månedlige afdrag. Det er dog vigtigt at understrege, at dette kun er gældende til en vis grad. Du skal derfor ikke forvente at kunne afbetale betalingen af din ferie over de næste ti år.

Afhængigt af feriens pris, kan der dog være betydelig forskel på størrelsen af afdragene, afhængigt af den valgte løbetid. Derfor er det selvfølgelig en fordel, at du har muligheden for at sammensætte kreditaftalen, så den passer til din økonomi.

Hvis du har intentioner om at indgå en afbetalingsordning i forbindelse med købet af en ferie, bør du først skabe et overblik over din økonomi. Har du en god viden om dit månedlige rådighedsbeløb, ved du også, hvor meget du har råd til at afdrage hver måned.

Ikke vanskeligt at købe rejser på kredit

I dag er der mange rejsebureauer, der sælger rejser på afbetaling. Derfor er det bestemt ikke vanskeligt at finde et bureau, der har denne form for finansiering som betalingsmulighed. Faktisk har de fleste rejsebureauer denne mulighed i dag.

Derfor er det ikke svært at finde et sted, hvor du kan købe en rejse på afbetaling. Ligeledes er det heller ikke svært at indgå selve aftalen. Det er nemlig blot en formular, der skal udfyldes, hvorefter din ansøgning bliver sendt videre til behandling og kreditvurdering.

Har du hidtil troet, at det er vanskeligt at få lov til at købe en rejse på delbetaling? I så fald bør du tro om igen. Det er ikke blot let, men er også klaret på kort tid. Derfor er der intet, der bør holde dig tilbage, hvis du har overvejet dette.

Når din ansøgning er færdigbehandlet, skal du blot bekræfte den endelige aftale. Når den er bekræftet, er der ikke mere, der skal gøres. I de fleste tilfælde skal du blot starte betalingen fra første hverdag i den næstkommende hverdag.

Inden du godkender aftalen, er det vigtigt, at du læser den grundigt igennem. Der er nemlig både vilkår og økonomiske aspekter i kontrakten, som du skal være opmærksom på. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at nærlæse din aftale, uanset hvem kreditpartneren er.

Ligeledes er det vigtigt, at du er opmærksom op, at det ikke er rejsebureauerne selv, der udbyder kreditten. De har derimod et samarbejde med en kreditpartner, som håndterer denne del. Det kan være alt fra ViaBill og Klarna til Santander og Basisbank, der bruges som kreditpartner.

Det er blevet populært at afbetale ferien

Hvis du har overvejet at afbetale din kommende ferie, er du ikke den eneste. Det er nemlig blevet uhyre populært blandt danskerne. Derfor er der også en stor del af de ferier, der sælges for tiden, der bliver solgt med delbetaling.

Det er dog kun en fordel, da det har øget efterspørgslen for denne type finansiering. Som følge af dette, er der også flere rejsebureauer, der er begyndt at tilbyde muligheder, hvorfor de fleste ferier og rejser kan afbetales i dag.

Blandt kreditudbyderne er konkurrencen også øget, hvilket har medført, at priserne er blevet bedre. Det vil sige, at du kan afbetale din ferie eller rejse, uden at skulle betale høje udgifter. Det er selvfølgelig også en klar fordel, hvis du ønsker at undgå at betale den fulde pris på én gang.

Har du gjort dig overvejelser om at afbetale din kommende ferie, men har du betvivlet, hvorvidt det er muligt? I så fald er der ingen grund til at være i tvivl længere. Du kan vide dig helt sikker på, at det er muligt – og det er i høj grad som følge af den store popularitet.

Bonus: Du kan også finde andre ting til ferien på afbetaling på vores side. Vi har blandt andet ligeledes en liste over forhandlere, som tilbyder afbetaling på solbriller.

Kan alle købe en rejse på afbetaling?

For at købe en rejse på afbetaling, er det et krav, at du er fyldt 18 år. Du kan nemlig ikke indgå en kreditaftale, hvis ikke du er fyldt 18 år. Det betyder dog ikke, at du kan købe rejser på kredit hos alle udbydere som 18-årig.

Der er nemlig flere udbydere, der kræver, at du er fyldt enten 21, 23 eller 25 år. Derfor er det ikke alle, der kan få lov til at købe en rejse på kredit. Dog betyder det ikke, at det kun er alderskravet, man skal leve op til, hvis man vil købe en rejse på afbetaling.

Ligeledes er der også krav til økonomien. Det er et krav, at kreditudbyderen kan vide sig sikker på, at du har økonomi til at betale afdragene. Er de i tvivl om dette, får du ikke lov at købe din ferie på afbetaling – uanset hvor højt et beløb, der er tale om.

Netop derfor bliver der altid udført en kreditvurdering, når du ansøger om en afbetalingsordning. Det vil kun være i tilfælde af, at denne kreditvurdering falder ud til din fordel, at du vil blive godkendt til aftalen. Derfor er det ikke alle, der kan få lov til at købe en rejse på delbetaling.

Er du registreret i RKI?

Hvad der ligeledes kan medføre, at du ikke kan få lov til at finansiere betalingen af din ferie med en afbetalingsordning, er en registrering i RKI. Er du registreret i RKI, er du anført som dårlig betaler, hvilket betyder, at du vil blive nægtet at indgå en hvilken som helst kreditaftale.

Er du registreret i RKI, er der ikke nogen vej udenom, at du først skal ud af registeret, hvis du skal gøre dig forhåbninger om at delbetale din ferie. Det kan du gøre ved at betale den gæld, der har fået dig registreret i RKI, men også ved at vente i fem år, hvorefter din registrering automatisk slettes.

  • Hvor kan jeg købe en rejse på afbetaling?

    Det er muligt at købe din rejse på afbetaling. Vi henviser blandt andet til PrimoTours, GoDream og Rejsegear der alle har afbetalingsløsninger, der kan være attraktive inden for dine rejse-præferencer. Se mere omkring disse her.

  • Hvor billigt kan jeg købe en rejse på afbetaling?

    Prisen på din rejse afhænger lidt af destination, længde og ikke mindst selskab. Der findes gunstige aftaler, der tilpasses til dine drømme og ikke mindst økonomi. Du kan blive lidt klogere på disse betingelser via vores hjemmeside.

  • Hvor kan jeg rejse hen?

    Det er næsten kun fantasien der sætter grænser. Du kan både finde rejser inden for weekend get-aways, eller længere charterture til blandt andet Italien, Spanien eller Frankrig.