mobil-paa-afbetaling

Mobil på afbetaling

Er du udkig efter en ny mobil på afbetaling, kan vi hjælpe dig i mål her. Via en række forhandlere har vi listet populære telefoner fra: Apple, Samsung, Huawei med flere. Find den model og afbetalings-løsning, der matcher dit udgangspunkt herunder.

Vores anbefaling

Elgiganten-logo
E-mærket
Gå til forhandler
Forhandler
Vurdering
Løbetid
Mindste pris / md
Telmore-logo
Variabel
Gå til forhandler
3-mobil-logo
Variabel
Gå til forhandler
CBB-mobil-logo
Variabel
Gå til forhandler
Oister-logo
Variabel
Gå til forhandler
Elgiganten-logo
Variabel
Gå til forhandler
POWER logo
Variabel
Gå til forhandler
proshop logo
Variabel
Gå til forhandler
computersalg-logo
Variabel
Gå til forhandler
Greentel-logo
Variabel
Gå til forhandler
Phonetrade-logo
Variabel
Gå til forhandler

Valg af ny mobiltelefon

De fleste er velvidende om, at mobiltelefoner ikke er billige. Tværtimod er de kun blevet dyrere og dyrere med tiden. I dag er der talrige eksempler på smartphones, der koster mere end 10.000 kroner.

Derfor er det ikke alle, der har økonomi til at betale kontant for en sådan smartphone. Derfor beslutter mange at tage til takke med en dårligere eller ældre model.

Faktisk er dette slet ikke nødvendigt. Der er nemlig rig mulighed for at finansiere købet af din smartphone, hvorved du undgår at betale telefonens fulde pris på én gang. I stedet skal du betale med små afdrag hver måned, indtil den fulde betaling er faldet.

De mest populære mobiltelefoner på Pricerunner:

Mange køber mobiltelefon på afbetaling

Har du gjort dig overvejelser om at købe en mobil på afbetaling? I så fald er du bestemt ikke den eneste. Det er nemlig blevet afsindigt populært i løbet af de seneste år.

Det er dog ikke alle, der er klar over, at det faktisk er muligt at købe en mobil på afbetaling uden abonnement. Mange er af den opfattelse, at de er tvunget til at købe deres telefon inklusive abonnement, hvis de vil gøre sig forhåbninger om en form for finansiering.

Til trods for, at det i særdeleshed er de danske teleselskaber, der tilbyder dette, er det ikke ensbetydende med, at det er umuligt at købe en ny telefon på afbetaling, uden at tilkøbe et abonnement.

I takt med den stigende efterspørgsel på denne finansieringsform, er der flere forhandlere, der har besluttet at åbne op for muligheden. Det har mange af dem gjort i samarbejde med ViaBill eller Klarna, der tilbyder både afbetaling og fakturakøb.

Derfor er der rig mulighed for at købe en ny smartphone, uden at betale købsprisen på én gang – og uden at tilkøbe et abonnement.

Gør dit køb af mobil mere overskueligt

Der er adskillige fordele forbundet med at købe din telefon på afbetaling. Den primære fordel er dog, at det gør dit køb af mobil mere overskueligt.

Betaler du telefonens fulde pris på én gang, vil det gøre et stor indhug i din økonomi. Mange har tilmed svært ved at finde pengene på kontoen. Køber du den derimod på afbetaling, er hverken det ene eller det andet et problem.

Beslutter du at indgå en afbetalingsordning, betaler du nemlig telefonens pris i små bidder. Det er i flere tilfælde endda muligt at finde rentefri afbetaling, hvorved du undgår at betale renter i den periode, hvor du betaler af på den valgte mobiltelefon.

Det er naturligvis ensbetydende med, at købet bliver mere overskueligt. I stedet for at skulle betale 7-8.000 kr. for den nye iPhone, kan du nøjes med at betale fx 300 kr. i måneden.

Du kan selv sammensætte din kreditaftale

Når du skal indgå en kreditaftale, hvilket det er, når du finansierer købet af en telefon, har du selv en vis frihed til at sammensætte aftalen.

Det er ensbetydende med, at du selv kan justere løbetiden på din aftale. I og med, at du kan det, kan du også selv regulere på størrelsen af det månedlige beløb, der bliver afdraget med. Jo kortere en løbetid, der vælges, desto højere et beløb afdrages der med hver måned.

I denne forbindelse er det selvfølgelig vigtigt, at du sammensætter en aftale, der harmonerer med din privatøkonomi. Det vil sige, at du skal være varsom med at sætte dig selv for dyrt, hvis ikke din økonomi kan bære det.

Vælger du denne løsning, skal du selvfølgelig være opmærksom på, at du kommer til at betale af på din telefon i et stykke tid. Lyder dette blot som en fordel for dit vedkommende, så køb telefon på afbetaling.

Hvad mange dog ikke er opmærksomme på er, at det er muligt at betale af i sit eget tempo. Der er et hav af muligheder for at indgå afbetalingsordninger, og hos de fleste aktører kan du selv bestemme, om du vil betale telefonens pris af på enten 3 måneder eller 36 måneder.

Kan man købe alle mobiltelefoner på afbetalinger?

Da der findes rigtig mange forhandlere, der tilbyder afbetalingsordninger ved køb af smartphones og andre mobiltelefoner, er det de færreste modeller, der ikke kan købes på delbetaling.

Hvad enten du er til iPhone, Huawei, Samsung eller noget helt fjerde, bør du kunne finde en model, der tiltaler dig. Det er en af de markante fordele ved, at populariteten af denne finansieringsform er steget på det seneste.

Du skal derfor ikke betvivle, hvorvidt du har muligheden for at købe netop dén smartphone, der har din interesse, uden at betale den fulde pris. Det kan du sagtens – det handler blot om at finde en forhandler, der har den i sortiment og tilbyder afbetaling.

Her er det dog vigtigt, at det er gjort klart, at det især er de mest populære modeller, der er lettest at finde. Det er dog ikke blot noget, der gør sig gældende, hvis du vil købe en smartphone på afbetaling. Det er i lige så høj grad gældende, hvis den købes kontant eller som et fakturakøb.

Kan alle købe en mobil på afbetaling?

Det er de færreste, der ikke kan købe en mobil på afbetaling. Dog er det ikke ensbetydende med, at alle kan få lov til det.

Det er meget forskelligt fra aktør til aktør, hvad der stilles af krav, hvis man har et ønske om at indgå en afbetalingsordning. Det er langt fra alle, der stiller lige mange og lige høje krav, og netop derfor er det muligt for de fleste at blive godkendt til en afbetalingsordning.

Hvis blot du har en fast indkomst, og kan dokumentere dette, så er du godt på vej. Dog er det vigtigt at understrege, at er du anført som dårlig betaler i RKI, er det ikke muligt at blive godkendt til en kreditaftale – det er gældende, uanset om den lyder på 200 kr. eller 8.000 kr.

Den øgede konkurrence på markedet har dog resulteret i, at de forskellige kreditudbydere forsøger at differentiere sig fra konkurrenterne. Det har mange af dem gjort ved at lempe deres krav, hvilket gør det lettere at købe en smartphone på afbetaling.

  • Hvor kan jeg købe en mobil på afbetaling?

    Det er ret populært at købe sin mobil via afbetaling. Vi har listet udvalgte danske butikker, som netop tilbyder køb af mobil på afbetaling. Du kan se dem alle sammen og læse mere omkring deres betingelser via denne hjemmeside.

  • Hvor billigt kan jeg købe en mobil på afbetaling?

    Du skal være opmærksom på den månedlige ydelse, men i takt med den moderne udvikling, bliver disse priser også bedre og endnu vigtigere mere gennemsigtige. Prisen vil variere alt afhængig hvilken type mobil du er på udkig efter.

  • Hvornår kan jeg forvente at modtage min telefon?

    En mobil på afbetaling tager ikke nødvendigvis længere tid om at blive leveret, end hvis du køber den kontant. Du kan derfor forvente at få den samme hurtige levering som du kender til i forvejen.