Om På-afbetaling.dk

På-afbetaling.dk er en hjemmeside, som har til formål at skabe større gennemsigtighed i branchen for afbetaling. Du kan på vores om os side her finde relevant information omkring siden på-afbetaling.dk. Du er også velkommen til at kontakte os hvis du måtte have spørgsmål eller lignende.

Computer på afbetaling

Hvad er På-afbetaling.dk?

På-afbetaling.dk er en gratis service, hvor vi forbinder dig med udvalgte forhandlere, som tilbyder afbetaling. Du kan derfor ved brug af vores informationsside, helt gratis, finde de forhandlere, som matcher det produkt du ønsker en afbetalingsløsning på.

Vi påpeger en masse spændende information, som gør det nemmere for dig at finde en forhandler, som tilbyder afbetaling. Vi har på siden udvalgt en række forhandlere, som enten har deres egen finansieringsmodel eller benytter et velkendt betalingssystem som Klarna, Viabill, MobilePay, Qliro,  Santander mv. til afbetaling.

Udover sider med forhandlere, så har vi ligeledes på siden en række guides, som du med fordel kan læse, hvis ét eller flere emner har din interesse.

Afbetaling vinder frem

Afbetaling kan generelt set være en god løsning for dig, som ikke ønsker at betale varens fulde pris med det samme. Netop af denne grund gør mange danskere i dag brug af afbetaling, hvilket til dels skyldes at det er blevet både nemmere, men vigtigst af alt mere gennemsigtigt.

Når du køber dit produkt på afbetaling, skal du altid være opmærksom på hvad slutprisen bliver. Denne kan nemlig variere efter webshop og udbyder. Hvis du vælger én af de mest populære betalingsløsninger som Viabill, så vil du opleve, at det IKKE koster ekstra at få dit produkt på afbetaling, men der er også afbetalingsløsninger, som forståeligt nok, har et mindre gebyr for deres service – det er her du skal være opmærksom.

Vi bestræber os på hele tiden at have fingeren på pulsen og derved have et stort og overskueligt overblik over hvilke forhandlere, som tilbyder denne attraktive betalingsmodel.

Reklamefinansieret

Vores side er reklamefinansieret, hvilket betyder at siden indeholder affiliatelinks. Det betyder, at vi i nogle tilfælde modtager en mindre kommission for et salg – dog uden at det påvirker den endelige slutpris for dig. Dette er med til at sikre, at På-afbetaling.dk fortsat kan finde de forhandlere, som tilbyder afbetaling.