ovn-paa-afbetaling

Ovn på afbetaling

Skal den nuværende ovn skiftes ud, men du ønsker at gøre det via afbetaling? I så fald er du havnet det rette sted. På-afbetaling.dk finder nemlig udvalgte forhandlere, der tilbyder denne form for betalingsmulighed inden for et givent produkt. Se de fremhævede muligheder herunder.

Vores anbefaling

SKousen logo
Anbefalet
Gå til forhandler
Forhandler
Vurdering
Løbetid
Mindste pris / md
Whiteaway logo
Variabel
Gå til forhandler
SKousen logo
Variabel
Gå til forhandler
Kai-berntsen-logo
Variabel
Gå til forhandler
hvidevareshoppen-logo
Variabel
Gå til forhandler
Erling-Christensen-moebler-logo
Variabel
Gå til forhandler
SA-Service-logo
Variabel
Gå til forhandler
Quickparts-logo
Variabel
Gå til forhandler
Elgiganten-logo
Variabel
Gå til forhandler

Køb din nye ovn på afbetaling

Har du brug for en ny ovn, fordi den gamle er stået af? I så fald har du sandsynligvis allerede set nærmere på, hvad markedet har at byde på. I denne forbindelse har du næppe kunne undgå at se, at det ikke er et helt billigt køb, du står over for at skulle foretage.

Derfor er det ikke alle, der har pengene til at købe en ovn, hvis de skal betale det totale beløb på én gang. Det er dog ikke ensbetydende med, at det ikke kan lade sig gøre at købe en ovn, da der findes adskillige former for finansiering, der kan benyttes til formålet.

Her er det i særdeleshed værd at fremhæve afbetaling, som er den mest populære løsning. Ved at indgå en afbetalingsordning, når du køber din ovn, får du mulighed for at betale af over tid. Derved undgår du at betale hele beløbet på én gang.

De mest populære indbygningsovne lige nu:

Hvorfor bør man købe sin nye ovn på afbetaling?

Afbetalingsordninger er ikke nye. De har været på markedet i mange år. Det er dog først i løbet af de seneste år, at de for alvor er blevet udbredte. Den stigende popularitet fører flere fordele med sig for dig, der ønsker at foretage et køb på afbetaling.

En stigende popularitet har nemlig medført, at der er flere aktører, der har meldt sig ind i kampen om kunderne på kreditmarkedet. Derfor er både priser og vilkår blevet bedre med tiden, hvorfor du i dag kan foretage et sådant køb, uden at omkostningerne er for høje.

Er du i tvivl om, hvorvidt du bør købe din nye ovn på afbetaling, er det værd at læse nærmere om fordelene ved at gøre dette. Det kan du blive klogere på herunder.

Slip for at betale ovnens fulde pris på én gang

Den særlige fordel ved at købe din ovn på afbetaling er, at du undgår at betale dens samlede pris på én gang. Da en ovn kan koste mange tusinde kroner, undgår du derfor at efterlade et stort hul i din økonomi, fordi du har skulle betale mange tusinde kroner for ovnen.

Ønsker du at undgå dette, er en afbetalingsordning den eneste løsning. Der findes også andre kreditløsninger, men ingen af dem tillader dig at betale af over tid. Det er naturligvis også derfor, at disse løsninger er de mest populære løsninger på markedet.

Betal i et tempo, der passer dig

Når du indgår en sådan aftale, er det også muligt at sammensætte den, så den passer til din økonomi. Ikke alle har mulighed for at betale et lige stort afdrag hver måned, hvorfor det er vigtigt at tilpasse aftalen til din økonomi.

Derfor har du også friheden til selv at bestemme, hvorvidt du ønsker at afdrage over kort eller lang tid. Hvis du har et ønske om at få det hurtigt ud af hovedet, skal du blot vælge en aftale, der har en kort løbetid.

Er det derimod vigtigere for dig, at du kan nøjes med at betale et mindre afdrag hver måned, skal du blot vælge en længere løbetid. Derfor er det helt op til dig selv, hvordan du foretrækker at sammensætte din afdragsordning.

Hvad koster det at købe en ovn på afbetaling?

Mange af den opfattelse, at det er dyrt at købe på afbetaling. Det er dog ikke tilfældet. I takt med den stigende konkurrence er det blevet billigere at foretage køb på afbetaling, hvorfor der i dag er minimale omkostninger forbundet med et sådant køb.

Det er dog svært at give et konkret svar på, hvad det koster, da der er stor forskel på omkostningerne forbundet med de forskellige afbetalingsordninger. Af denne årsag er det også særdeles vigtigt, at du sørger for at nærlæse en eventuel aftale, før du skriver under på den.

I mange tilfælde er det endda muligt at finde rentefri afbetalingsordninger. Selvom det er en rentefri afdragsordning, er det dog ikke ensbetydende med, at det er gratis. Der kan sagtens være andre omkostninger forbundet med aftalen, hvorfor det er vigtigt at nærlæse aftalen.

Kan alle købe en ovn på afbetaling?

Hvis du har planer om at købe en ovn på afbetaling, betyder det selvfølgelig, at du skal indgå en kreditaftale. Hvad det også betyder er, at du skal kreditvurderes. Derfor er det ikke alle, der kan blive godkendt til en sådan ordning, selvom kravene som regel er minimale.

Når du udfylder ansøgningen til kreditaftalen, skal du blandt oplyse informationer om din økonomi. Ligeledes er det også påkrævet, at du underskriver med dit NemID, hvilket betyder, at du giver kreditudbyderen adgang til at indhente information om din indkomst fra SKAT.

Kravene er dog både få og milde, hvorfor det er de færreste, der ikke kan blive godkendt til at købe en ovn på afbetaling. Det eneste krav er, at kreditudbyderen ud fra din indkomst kan se, at du har råd til at betale de månedlige afdrag, indtil det samlede beløb er tilbagebetalt.

Dog er der også udbydere, der kræver, at du er i fast beskæftigelse, hvorfor de ikke vil godkende din ansøgning, hvis din indkomst er fx SU, kontanthjælp, dagpenge e.l.

Køb af hvidevarer på afbetaling vinder frem

Der findes mange forskellige kreditudbydere, der tilbyder på afbetaling og fakturakøb. Fælles for de fleste af dem er, at de har vækst. Det bliver nemlig hele tiden mere og mere populært at købe hvidevarer, elektronik, møbler mv. på afbetaling, fremfor at betale den fulde pris på én gang.

Det er blandt andet udbydere som ViaBill og Klarna, der har fremgang, da det er nogle af de mest populære udbydere på markedet. For dig, der har et ønske om at købe din ovn på afbetaling, er det dog kun en klar fordel, at det er et marked, der for tiden er i stor vækst.

Det er nemlig med til at sikre, at du kan foretage et sådant køb til en god pris. Samtidig er kravene til kredittagerne også blevet både færre og mildere. Det vil sige, at det er markant lettere at blive godkendt til at en sådan aftale i dag, end det var for ganske få år siden.

  • Hvor kan jeg købe en ovn på afbetaling?

    Vi har listet en række butikker der muliggør køb af ovn på afbetaling. Dette er blandt andet L’EASY, Skousen, White Away m.fl. Fælles for alle, er at der tilbydes gode finansieringsmuligheder. Læs mere om disse.

  • Hvor billigt kan jeg købe en ovn på afbetaling?

    Alle butikker har gode vilkår i forhold til afbetalingsløsninger, men det kan variere lidt i forhold til hvilken model du er på udkig efter. Skal du være helt sikker på hvad økonomien er i det, kan du læse mere her.

  • Hvornår kan jeg forvente at modtage min ovn?

    Du kan forvente en hurtig levering på din nye ovn – også når du vælger at købe på afbetaling. Den hurtige levering gælder samtlige forhandlere, dog kan der være variation fra den ene butik til den anden.