Toej-paa-afbetaling

Tøj på afbetaling

Køb tøj på afbetaling fra kendte brands fra ind og udland – herunder Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Selected med flere. Bliv inspireret af udvalgte forhandlere herunder, hvor der er rig mulighed for at finde kvalitetstøj der matcher dit udgangspunkt.

Vores anbefaling

H&Mlogo
Anbefalet
Gå til forhandler
Forhandler
Vurdering
Løbetid
Mindste pris / md
King-Queens-logo
Variabel
Gå til forhandler
Tøj
Variabel
Gå til forhandler
Qnts-logo
Variabel
Gå til forhandler
Bahne-logo
Variabel
Gå til forhandler
Bystinewinther-logo
Variabel
Gå til forhandler
Spreeglee-logo
Variabel
Gå til forhandler
Neats-logo
Variabel
Gå til forhandler
Serendipity-organics-logo
Variabel
Gå til forhandler
adidas-logo
Variabel
Gå til forhandler
stylepit logo
Variabel
Gå til forhandler
sport24
Variabel
Gå til forhandler
ByIC logo
Variabel
Gå til forhandler
H&Mlogo
Variabel
Gå til forhandler
NaKD-LOGO
Variabel
Gå til forhandler
nike-logo
Variabel
Gå til forhandler
Mulieres logo
Variabel
Gå til forhandler
Lillepip
Variabel
Gå til forhandler
danskoutlet-logo
Variabel
Gå til forhandler
Americandreams-logo
Variabel
Gå til forhandler
Anodyne-logo
Variabel
Gå til forhandler
Bubbleroom-logo
Variabel
Gå til forhandler
PerformanceGear-logo
Variabel
Gå til forhandler
Watery-logo
Variabel
Gå til forhandler
Timarco-logo
Variabel
Gå til forhandler
Bodystore-logo
Variabel
Gå til forhandler
Erling-Christensen-moebler-logo
Variabel
Gå til forhandler
Billigsport24-logo
Variabel
Gå til forhandler
Naturebaby-logo
Variabel
Gå til forhandler
Koore-logo
Variabel
Gå til forhandler
Modeoutlet-logo
Variabel
Gå til forhandler
Bambuni-logo
Variabel
Gå til forhandler
Hør mere i videoen herunder

 

Når tøj på afbetaling kan give mening

Det er ikke billigt at holde garderoben opdateret med den seneste mode. Derfor er det heller ikke alle, der har råd til det.

Af denne årsag er der mange, der af økonomiske årsager, ikke tillader sig selv at købe nyt tøj til garderoben. Det er en skam, at det forholder sig således – især fordi der findes utallige finansieringsløsninger på nettet.

Her er det i særdeleshed værd at fremhæve, at du kan købe tøj på afbetaling. Derved kan du bestille og modtage dit tøj nu, men udskyde betalingen til et senere tidspunkt. Betalingen bliver nemlig delt op i mindre afdrag, der betales månedligt.

Ønsker du at købe nyt tøj, men vil du undgå at betale det fulde ordrebeløb med det samme, så køb tøj på afbetaling.

Hvordan fungerer det, når man køber tøj på afbetaling?

Køb på afbetaling er ganske simpelt. Du bør derfor ikke tro, at det komplicerer dit køb, hvad enten det er tøj, elektronik eller hvidevarer.

Når du skal indgå en afbetalingsordning, skal du blot udfylde en simpel, overkommelig formular. Heri vil du blive bedt om at angive diverse personlige informationer, hvilket omfatter navn, adresse, indkomst m.m.

Efterfølgende behandles din ansøgning, hvilket omfatter, at der udføres en kreditvurdering. Hvis kreditvurderingen er positiv, bliver du præsenteret for et endeligt kredittilbud. Godkender du dette tilbud, færdiggøres din ordre og de valgte produkter fremsendes.

Du kan ofte selv sammensætte din kreditaftale

Når du indgår en kreditaftale, har du som regel selv mulighed for at sammensætte en tiltalende løsning. Det er ensbetydende med, at du selv kan justere ønsket løbetid og størrelsen af de månedlige afdrag.

Det vil sige, at du kan opnå en finansiering via eksempelvis Klarna eller ViaBill, som harmonerer med din privatøkonomi.

Det varierer dog fra udbyder til udbyder, hvilke muligheder, der gives i forhold til løbetid på aftalen. Hos nogle udbydere vælges der frit i et spænd fra fx 3 til 36 måneder. Andre steder er der faste løbetider at vælge mellem såsom:

 • 3 måneder
 • 6 måneder
 • 12 måneder
 • 24 måneder
 • 36 måneder

Det er sjældent, at der ydes en løbetid på mere end 36 måneder, hvorfor en afbetalingsordning ikke er en ideel løsning, såfremt du har brug for yderligere løbetid.

Mange webshops tilbyder afbetaling og fakturakøb

I dag kan du finde rigtig mange danske webshops, der sælger tøj, der tilbyder afbetaling og fakturakøb til deres kunder. I løbet af de seneste år er der endda flere, der har sluttet sig til, hvilket sker i kølvandet på, at der en stor vækst i efterspørgslen på afbetaling og fakturakøb.

Fakturakøb er på vej frem, men det er dog i høj grad afbetaling, der efterspørges af de danske kunder, da det giver kunderne mulighed for at dele betalingen op i mindre bidder.

I og med, at der er stor efterspørgsel på afbetaling, er der flere og flere webshops, der beslutter at integrere dette som en betalingsmulighed. Derfor skal du ikke bekymre dig om, hvorvidt du kan finde en webshop, der sælger tøj, der passer til din stil, som også tilbyder afbetaling.

Vær dog opmærksom på, at det ikke er selve webshoppen, der yder kreditten. Derimod er det en tredjepart, som webshoppen samarbejder med, der yder kreditten.

I mange tilfælde er det enten ViaBill eller Klarna, der står for dette, da det er de to største aktører på det danske marked. Ønsker du at afbetale dit næste tøjindkøb, er Klarna- og ViaBill-logoerne derfor værd at holde øje med.

Er der fordele ved at købe tøj på afbetaling?

Drømmer du om at købe nyt tøj til garderoben? Men har du svært ved at finde de den påkrævede sum penge? Så shop tøj på afbetaling.

I de fleste tilfælde er det den mest ideelle løsning, eftersom der er adskillige fordele forbundet med dette. En række af disse fordele beskrives herunder:

 • Du undgår at betale det fulde beløb med det samme. Det er ikke alle, der er så godt finansielt stillet, at de nemt finder plads i økonomien til indkøb af nyt tøj. Heldigvis er det med afbetaling muligt at betale ordrebeløbet i små bidder i stedet.
 • Når du indgår en kreditaftale, er du selv med til at sætte den sammen. Det vil sige, at du selv har mulighed for at fastsætte en løbetid. I og med, at du kan dette, kan du også selv regulere på størrelsen af det beløb, der skal betales hver måned.
 • Du får en lavere rente, end ved et forbrugslån, hvis du vælger en afbetalingsordning. I flere tilfælde er det endda muligt at undgå at betale renter. Der er nemlig flere og flere aktører, der er begyndt at tilbyde rentefri afbetaling til deres kunder.

Har du gjort dig tanker om at købe tøj på afbetaling, men har du hidtil været afholdende? Som du kan se herover, er der flere fordele forbundet med dette valg. Derfor er det bestemt også værd at overveje, hvis du ønsker at undgå at betale tøjets fulde pris på én gang.

Dette kan du ligeså vel benytte på relaterede produkter som uresmykker, tasker mv. Du kan nemlig ligeledes her finde nogle gunstige afbetalingsordninger, som gør at du kan få det du drømmer om.

Køb det tøj du har lyst til

Da du ikke er begrænset af at skulle betale det fulde ordrebeløb på én gang, er du heldig ikke begrænset til at handle i det prisleje, du plejer.

Er der en taske, et par sko eller en jakke, som du altid har drømt om? I så fald er afbetaling en glimrende måde hvorpå du kan realisere denne drøm. Det er selvfølgelig også en af årsagerne til, at afbetaling tøj er blevet populært i løbet af de seneste år.

Når du ikke længere er begrænset af budget, har du nemlig nogle helt andre muligheder. Husk dog på, at du stadig skal betale, hvad du handler for – du får blot lov til at betale ordreløbet i mindre bidder. Derfor skal du være varsom med at shoppe løs, da regningen kommer på et tidspunkt.

Har du ikke lyst til at lade dig begrænse, når du shopper tøj, er afbetaling værd at overveje. Vil du helst ikke betale af i små bidder, men blot skubbe betalingen en kende, er fakturakøb det rette for dig.

Her får du nemlig blot en faktura med en betalingsdato, der kan være alt fra 14 dage til 180 dage ude i fremtiden.

 • Hvor kan jeg købe tøj på afbetaling?

  Du kan vælge at købe tøj på afbetaling hos mange danske butikker. Vi har samlet en række udvalgte forhandlere hos På-afbetaling.dk, der hurtigt kan give dig det nødvendige overblik over hvem der er at vælge imellem.

 • Hvor billigt kan jeg købe tøj på afbetaling?

  Den månedlige ydelse kan variere meget alt afhængig af hvilken type tøj du er på udkig efter. Prisen afhænger naturligvis også af løbetiden, brand og ikke mindst afbetalings-udbyder. Vi har listet en del attraktive muligheder herunder, som du kan se her.

 • Hvornår kan jeg forvente at modtage mit tøj?

  Leveringstiden er oftest den samme, hvis du vælger at købe dit tøj på afbetaling. Mange af forhandlerne har dag-til-dag levering, der gør at du potentielt allerede kan modtage dine produkter i morgen. Læs mere omkring betingelserne via vores hjemmeside.