sofa-paa-afbetaling.jpg

Sofa på afbetaling

Er du på udkig efter en sofa på afbetaling, har vi listet en række danske forhandlere herunder der tilbyder denne betalingsløsning. Der kan være mange grunde til at vælge en afbetalingsløsning – læs mere om dette.

Vores anbefaling

Ilva-logo
E-mærket
Gå til forhandler
Forhandler
Vurdering
Løbetid
Mindste pris / md
Sofa
Variabel
Gå til forhandler
Bivamøbler-logo
Variabel
Gå til forhandler
Ilva-logo
Variabel
Gå til forhandler
moebler-logo
Variabel
Gå til forhandler
Myhome-logo
Variabel
Gå til forhandler
Moblernord-logo
Variabel
Gå til forhandler
Lundbladinterior-logo
Variabel
Gå til forhandler
Sofa-logo
Variabel
Gå til forhandler
Packhouse-logo
Variabel
Gå til forhandler
XL-moebler-logo
Variabel
Gå til forhandler
Erling-Christensen-moebler-logo
Variabel
Gå til forhandler
Bahne-logo
Variabel
Gå til forhandler
Havemobelland-logo
Variabel
Gå til forhandler
Es-furniture-logo
Variabel
Gå til forhandler

Sofa på afbetaling

Det kan være dyrt at købe en sofa. Derfor er det ikke alle, der har råd til at betale sofaens fulde pris på én gang. Er du blandt dem, der ikke kan det, kan du glæde dig over, at det heller ikke er en nødvendighed.

Der findes nemlig flere former for finansiering, der tilbydes af diverse kreditudbydere på nettet. Blandt disse er det i særdeleshed afbetaling, der er en populær løsning – både blandt forbrugerne, men også blandt forhandlerne af sofaer.

Afbetaling er dog ikke den eneste mulighed for at købe en sofa på kredit. Faktisk er der flere andre muligheder. Blandt andet er der også mange kreditudbydere, der tilbyder fakturakøb. Her afbetaler du dog ikke, men udskyder blot den fulde betaling til et senere tidspunkt.

Afbetaling kan gøre dit køb af sofa mere overskueligt

I og med, at det kan være dyrt at købe en sofa, kan det være svært at skrabe penge sammen til købet. I mange tilfælde kan det faktisk vise sig at være direkte uoverskueligt. Netop derfor er der også mange, der leder efter andre løsninger.

På trods af, at der findes mange potentielle kreditløsninger, er der dog ikke mange, der kan konkurrere med afbetaling. Det er selvfølgelig også derfor, at det er en særdeles populær løsning – ikke blot i Danmark, men faktisk i store dele af verden.

Vil du gerne købe en ny sofa, men føler du, at det er uoverskueligt at finde pengene til købet? I så fald er afbetaling den rette form for finansiering for dig. Her får du nemlig mulighed for at betale sofaens fulde pris i mindre afdrag, fremfor at betale hele sofaen på en gang.

Det er en kreditløsning, der udbydes af adskillige kreditudbydere på det danske marked, men særligt ViaBill og Klarna er populære. Derfor er det ofte også dem, du vil støde på, når du forsøger at købe en sofa på delbetaling hos en dansk netbutik.

I og med, at der også findes andre kreditløsninger på markedet, er det vigtigt, at du overvejer alle muligheder. Du skal nemlig sikre, at du finder en løsning, der både tiltaler dig, men som også passer godt til din økonomiske situation. Af denne grund skal du sørge for at vælge med omhu.

Køb af sofa på kredit: Skal jeg vælge afbetaling eller fakturakøb?

Har du besluttet at købe en sofa på kredit, er afbetaling – som nævnt – ikke den eneste mulighed. Der er nemlig flere andre muligheder, hvilket bl.a. omfatter fakturakøb, som også er en populær løsning blandt danskerne.

Det er dog vigtigt, at du er bekendt med forskellene på de to løsninger, før du vælger blandt dem. I modsætning til afbetaling, er der nemlig ikke mulighed for at betale af over tid, hvis du beslutter dig for at foretage et fakturakøb.

Er du i tvivl om, hvilken løsning, der er den rette for dig? I så fald bør du læse med herunder, hvor du bliver præsenteret for en nærmere beskrivelse af både et fakturakøb og en afbetalingsordning. Ud fra dette, bør du kunne vurdere, hvorvidt du foretrækker det ene eller det andet.

Afbetaling

Afbetaling er den mest populære løsning, da den netop kan gøre dit køb mere overskueligt. Med en sådan ordning, undgår du nemlig at skulle betale det fulde beløb på én gang. I stedet får du lov til at dele betalingen op i mindre bidder, så du kan betale af over tid.

Det er forskelligt fra udbyder til udbyder, hvor lang tid, der kan betales af over. De fleste udbydere tilbyder dog, at du selv kan vælge mellem 6, 12, 24 eller 36 måneder. Jo længere løbetid du vælger, desto mindre bliver den månedlige ydelse, hvorfor du selv kan styre størrelsen af ydelsen.

Har du planer om at skulle betale af over tid, er dette den bedste løsning. Der findes nemlig ikke andre former for kredit, der tilbyder dette. Har du derimod blot et ønske om at udskyde den fulde betaling til et senere tidspunkt, er du bedre stillet med et fakturakøb.

Fakturakøb

Som nævnt herover, er et fakturakøb for dig, der gerne vil udskyde den fulde betaling til et senere tidspunkt. Når du vælger denne løsning, får du nemlig en fast dato i fremtiden, hvor den fulde betaling skal falde. Det betyder også, at du ikke får mulighed for at betale af i små bidder.

Denne løsning er særligt interessant for dig, der ønsker at udskyde betalingen til næste lønudbetaling. Det kan også være, at du ved, at du får en bonus om et par måneder. Uanset hvad årsagen måtte være, er der i hvert fald mulighed for at udskyde betalingen.

Afhængigt af dit valg af udbyder, er det faktisk muligt at udskyde betalingen med helt op til 180 dage. Du kan derfor få en relativt lang kredittid, om end du ofte er nødt til at betale for det. Udgifterne stiger nemlig i takt med dine krav til en øget løbetid.

Fordele ved køb af sofa på delbetaling

Der bør ingen tvivl herske om, at der er mange fordele forbundet med at købe din sofa på afbetaling. Har du gjort dig overvejelser om dette, bør du derfor heller ikke tøve. Først skal du dog sikre, at det rent faktisk er en passende løsning for dig.

Hvad der menes med dette er, at du naturligvis skal sikre, at du har råd til at betale den månedlige ydelse, indtil aftale udløber. Er du sikker på, at du har råd til det, er det ikke noget problem at indgå en sådan ordning. Faktisk er der op til flere forbundet med det.

Er du ikke bekendt med, hvilke fordele, der er forbundet med at foretage et sådant køb på afbetaling, kan du læse mere om det herunder:

 • Først og fremmest er det en fordel, at du ikke skal betale det fulde beløb på én gang. I stedet kan du dele det op i mindre bider. Det gør det mere overskueligt at betale de mange tusinde kroner, det ofte koster, når du skal investere i en ny sofa til din stue eller lignende.
 • Hertil er det også en fordel, at du selv kan strukturere aftalen. Derved kan du selv bestemme, hvor højt et beløb du vil betale hver måned. Det kan du, da du selv kan justere løbetiden, når du indgår aftalen, hvorfor du også selv er herre over løbetiden på din aftale.
 • Du undgår at benytte en dyr form for finansiering. Havde du gjort dig overvejelser om at optage et kviklån, for at finansiere købet af en ny sofa, er der mange penge at spare ved at vælge afbetaling. Derfor er det selvfølgelig en god idé, at du vælger denne løsning.

Som du kan se herover, er der flere fordele ved at købe på afbetaling. Ud fra disse fordele, bør du også kunne gøre op med dig selv, om det er det rette valg for dig. Er det ikke det, skal du lede efter andre former for finansiering i stedet. Her kan et fakturakøb blandt andet overvejes.

Der bør dog ikke herske tvivl om, at der også er ulemper ved afbetaling. Blandt andet er du nødt til at sætte penge af til betalingen af dine afdrag hver måned. Det er ikke alle, der har lyst til dette, hvis de kan undgå det. Vil du gerne undgå det, bør du i stedet overveje andre muligheder.

Hvis du skal bruge flere møbler, så kan du også finde andre møbler på afbetaling her på siden.

 • Hvor kan jeg købe en sofa på afbetaling?

  En sofa på afbetaling kan du finde hos en del forhandlere. For at gøre det nemt, så har vi her på siden samlet en opdateret liste over de forhandlere, som sælger sofaer på afbetaling. Flere af disse endda rentefrit, så du betaler blot sofaens pris.

 • Hvor billigt kan jeg få en sofa på afbetaling?

  Prisen på den sofa du ønsker er udslagsgivende for den endelige pris pr. måned. Hvis du vælger en sofa til 5.000 kroner, så kan du få den til under 150 kr. pr måned, men vælger du en sofa til 20.000 kroner, så skal du forvente at betale lidt mere pr. måned.

 • Kan jeg få en sofa på afbetaling uden gebyrer og renter?

  Det kan du godt. Mange forhandlere af sofaer tilbyder at finansiere dit køb af sofa uden ekstra gebyrer og renter, således at du kan få lige den sofa du drømmer om, selvom at du ikke har alle pengene til den.