taske-paa-afbetaling

Tasker på afbetaling

Er du på udkig efter en ny taske, er du havnet det rette sted. Vi har samlet udvalgte forhandlere der sælger tasker på afbetaling. Herunder finder du både herre og damemodeller til enhver lejlighed. Du kan blive klogere på de specifikke betingelser ved at klikke dig videre til den enkelte forhandler herunder.

Vores anbefaling

King-Queens-logo
Anbefalet
Gå til forhandler
Forhandler
Vurdering
Løbetid
Mindste pris / md
King-Queens-logo
Variabel
Gå til forhandler
Bubbleroom-logo
Variabel
Gå til forhandler
Coolshop-logo
Variabel
Gå til forhandler
Koore-logo
Variabel
Gå til forhandler
Lykkebylykke-logo
Variabel
Gå til forhandler
Spreeglee-logo
Variabel
Gå til forhandler
Army-star-logo
Variabel
Gå til forhandler
MadameChic-logo
Variabel
Gå til forhandler
rejsegear-logo
Variabel
Gå til forhandler
danskoutlet-logo
Variabel
Gå til forhandler
Timarco-logo
Variabel
Gå til forhandler
Parcellet-logo
Variabel
Gå til forhandler
Qnts-logo
Variabel
Gå til forhandler
Bahne-logo
Variabel
Gå til forhandler
Es-furniture-logo
Variabel
Gå til forhandler
Bystinewinther-logo
Variabel
Gå til forhandler
Modeoutlet-logo
Variabel
Gå til forhandler
Neats-logo
Variabel
Gå til forhandler

Vælg en taske på afbetaling

I dag er der efterhånden ikke noget, der ikke kan købes på afbetaling. Har du i lang tid haft brug for en ny taske, men har du svært ved at finde pengene? I så fald kan afbetalingsløsning overvejes.

Der er mange danske forhandlere af tasker, der tilbyder denne form for finansiering, hvorfor der er gode muligheder for at finde en tiltalende taske, du kan købe på afbetaling. Det er endda gældende, uanset hvilken prisklasse, den nye taske er i.

Du skal dog være sikker på, at det er en løsning, der er noget for dig. Det er nemlig ikke altid, at det er muligt at komme ud af aftalen før tid, hvorfor du kan være nødt til afdrage i hele perioden, selvom du faktisk ønsker at indfri gælden.

De mest populære tasker lige nu

Køb på afbetaling er blevet populært

Det har været muligt at foretage køb på afbetaling i mange år. Det er dog først i løbet af de seneste år, at det for alvor er blevet populært. At det gør sig gældende, er dog kun en fordel for dig, der har et ønske om at foretage et køb på af- eller delbetaling.

Den store popularitet har nemlig betydet, at både priser og vilkår er blevet bedre med tiden. I dag kan du derfor indgår en sådan kreditaftale, uden at der er store udgifter forbundet med det. Det er der mange, der ikke er klar over.

I mange tilfælde er det endda muligt at købe indgå rentefri afbetalingsordninger. Det er selvfølgelig en fordel, at du ikke skal betale renter i den periode, hvor du betaler af på gælden. Det er nemlig med til at nedbringe de samlede omkostninger, der er forbundet med din konkrete aftale.

Har du gjort dig tanker om at indgå en afbetalingsordning, fordi du ønsker at købe en taske, som du har svært ved at skrabe pengene sammen til? I så fald er du langt fra den eneste. Derfor skal du heller ikke betvivle, hvorvidt der er noget galt med at gøre det.

Adskillige fordele ved at købe tasker på delbetaling

Hvis du har overvejet at købe din nye taske på afbetaling, skal du selvfølgelig overveje situationen nøje. Der er både fordele og ulemper forbundet med valget, men for mange opvejer fordelen – uden tvivl – ulemperne.

Er du i tvivl om, hvorfor det er fordelagtigt at indgå en afdragsordning, er det selvfølgelig vanskeligt at se, hvorfor det giver mening. Der bør dog ingen tvivl herske om, at der er mange fordele forbundet med det, hvilket du kan blive meget klogere på herunder.

 • Først og fremmest skal det fremhæves, at du slipper for at betale taskens fulde pris på én gang. Derfor undgår du at efterlade et stort hul i din økonomi, fordi du har besluttet at købe en dyr taske. I stedet kan du betale af i små bidder over en fastsat periode.
 • Når du indgår aftalen, er det muligt at bestemme, hvor lang løbetiden skal være. Som følge af dette, er du også selv herre over størrelsen af den månedlige ydelse. Det er nemlig løbetiden, der afgør, hvor høj den månedlige ydelse bliver. Det skyldes, at det totale tilbagebetalingsbeløb bliver højere eller laver, alt afhængigt af, hvor mange måneder, det fordeles over.
 • Du undgår desuden at optage andre form for gæld, for at finansiere dine køb. Mange overvejer at optage et kviklån, fordi de ønsker at foretage et større køb. Det er dog sjældent en god idé, da det ikke just er billigt at optage et kviklån, da der for hvert afdrag er blevet pålagt høje renter og gebyrer.

Ud fra de fordele, der er beskrevet herover, er det lettere at vurdere, om det er den rette løsning for dig. Det er det nemlig ikke for alle, hvilket er årsagen til, at det er vigtigt, at du sørger for at overveje nøje, om du mener, at det er fordelagtigt for dig at købe din nye taske på delbetaling.

Hvad koster det at købe en taske på kredit?

Det er svært at give et konkret svar på, hvad det koster at købe en taske på kredit. Det er der flere årsager til, men det handler dog især om, at der findes flere former for kreditaftaler, man kan indgå hos forhandlere på både nettet og i fysiske forretninger.

Priserne har dog udviklet sig meget i løbet af de seneste år, hvor aktører som ViaBill og Klarna har oplevet både øget vækst og konkurrence. Det er den større konkurrence, der har medført, at aktørerne er begyndt at konkurrere på prisen, hvilket har medført, at det er blevet billigere.

I dag er det bl.a. muligt at indgå en rentefri afbetalingsordning. Det vil sige, at du i den tid, hvor du betaler af på det lånte beløb, ikke skal betale renter. Det er selvfølgelig en fordel, da det betyder, at der er minimale omkostninger forbundet med at indgå den respektive aftale.

Dog findes der også udbydere, der tager sig betalt i form af både gebyrer og renter. Derfor er det meget vigtigt, at du nærlæser en kreditaftale, inden du accepterer den. Du skal nemlig være bekendt med alle udgifter og vilkår på forhånd, så du ikke ender med at blive overrasket.

Er det muligt for alle at købe en taske på afbetaling?

Har du besluttet dig for, at din næste taske skal købes på en afbetalingsordning, er der en række krav, du skal leve op til. Det er ikke muligt at give et konkret bud på, hvilke krav, der er tale om, da det varierer meget fra udbyder til udbyder.

Som regel er der dog tale om både få og milde krav. Derfor er det også kun ganske få personer, der ikke kan blive godkendt til en sådan aftale. Mange udbydere kræver blot, at du har en fast indkomst, der er tilstrækkelig til at betale den månedlige ydelse.

Der er dog undtagelser hertil. Er du registreret som dårlig betaler i RKI, er det nemlig ikke muligt at blive godkendt til en kreditaftale. Det gør sig også gældende, selvom du har en høj indkomst, eller der er tale om et lavt kreditbeløb på få hundrede kroner.

Er du i tvivl om, hvorvidt du kan blive godkendt til en kreditaftale, er der ikke andet for, end at forsøge. I og med, at validering og kreditvurdering foregår automatisk, får du svar med det samme. Derfor ved du også hurtigt, om du kan blive godkendt eller ej.

Findes der andre former for finansiering?

Hvis ikke du ønsker at betale af i en længere periode, men dog alligevel har et ønske om at købe din nye taske på kredit, er der også andre muligheder. Blandt andet er der også mange udbydere, der tilbyder fakturakøb, hvor du køber din taske og modtager en faktura.

I forbindelse med et sådant køb, gennemfører du blot dit køb som normalt, men i stedet for at betale med dit betalingskort, modtager du en faktura sammen med din ordrebekræftelse. På denne faktura er der anført en betalingsdato, hvor det fulde beløb skal indbetales.

Dette er en glimrende løsning for dig, der ikke ønsker at betale af over tid, men derimod blot ønsker at udskyde betalingen. Heldigvis er det også en løsning, der er blevet populær, hvorfor det tilbydes af en lang række forhandlere på det danske marked.

 • Hvor kan jeg købe en taske på afbetaling?

  Vi har listet mere end 10 butikker, der alle tilbyder afbetalingsløsninger der potentielt matcher dit behov og ikke mindst din pengepung. Du kan se hele listen over forhandlerne ved at klikke dig videre her.

 • Hvor billigt kan jeg købe en taske på afbetaling?

  Prisen på tasken afhænger naturligvis af hvilken taske du er på udkig efter. Listen med forhandlere spænder bredt, alt lige fra sportstasker, rejsetasker, weekendtasker, skuldertasker m.fl. Se og læs alt det med småt via På-afbetaling.dk.

 • Hvornår kan jeg forvente at modtage min taske?

  Du kan forvente en hurtig leveringstid på din taske. Der er altså ikke længere levering, blot fordi man vælger at købe sin taske på afbetaling. Der kan være en smule udsving i forhold til den enkelte forhandler, men dette står naturligvis oplyst før eventuel køb.