Campingvogn og bil i horizonten med flot himmel

Campingvogn på afbetaling

Det er ikke billigt at købe en campingvogn. Derfor er det heller ikke alle, der er så heldige, at de har råd til at betale kontant. Har man ikke det, er det dog ikke ensbetydende med, at købet af en camping er helt udelukket.

Vores anbefaling

Vivus-logo
E-mærket
Gå til forhandler
Forhandler
Vurdering
Løbetid
Mindste pris / md
Saverium-logo
Variabel
Gå til forhandler
Laanio-logo
Variabel
Gå til forhandler
Annafinans-logo
Variabel
Gå til forhandler
LendingWire-logo
Variabel
Gå til forhandler
Samlelaan-logo
Variabel
Gå til forhandler
Vivus-logo
Variabel
Gå til forhandler
Lendme-logo
Variabel
Gå til forhandler
Amyfinans-logo
Variabel
Gå til forhandler
Goloan-logo
Variabel
Gå til forhandler
Hør mere i videoen herunder

Campingvogn på afbetaling

I stedet for at købe sin campingvogn kontant, kan man nemlig vælge at købe den på afbetaling. Det vil sige, at købet gennemføres, og man kan hente sin campingvogn med det samme, mens betalingen derimod bliver opdelt i bidder og klaret over tid.

Derfor køber mange deres campingvogn på afbetaling

Det er naturligvis ikke uden grund, at der er mange, der køber sin campingvogn på afbetaling. Som angivet herover, handler det ofte om, at man ikke har pengene til at betale kontant. Det er dog ikke den eneste årsag til, at mange vælger at gøre det.

Der er nemlig også mange andre fordele forbundet med at købe sin campingvogn på afbetaling. Hvis du har gjort dig tanker om dette, kan det derfor sagtens vise sig at være den rette beslutning. Et udpluk af disse fordele kan du læse mere om herunder.

  • Den primære fordel er, at du slipper for at betale med det samme. Til trods for, at du har pengene, kan det være rart at dele betalingen op, så du ikke udhuler din økonomi. Er det noget, du gerne vil undgå at gøre, er afbetaling klart det bedste valg.
  • Du slipper for at gå på kompromis med dit valg, da du ikke skal betale med det samme. I og med, at du kan klare betalingen over tid, vil det i de fleste tilfælde også være muligt for dig at skrue op for dit budget, så du kan vælge en bedre campingvogn.
  • I dag er der meget små omkostninger forbundet med at foretage et køb på afbetaling. Derfor er det begrænset, hvad der er at spare ved at købe kontant. Som følge af dette, vælger mange afbetaling, da de dermed kan lade penge stå på kontoen.

At der er en del fordele forbundet med det, er dog ikke ensbetydende med, at det er den rette løsning for alle. F.eks. er der mange, der ikke ønsker at skulle betale af måned efter måned. Er man ikke vild med dette, er det selvfølgelig bedre at købe kontant.

Afbetaling eller lån – hvilken løsning er den bedste?

Når du skal købe en afbetaling, har du selvfølgelig også mulighed for at optage et lån til formålet. Faktisk er det, hvad de fleste ender med at gøre. Når man optager et lån, får man nemlig pengene udbetalt, og man er derfor ikke fastlåst til en bestemt forhandler.

Ønsker du at have helt frie tøjler i forhold til dit valg af forhandler og campingvogn, er du derfor nødt til at optage et lån. I denne forbindelse skal det dog understreges, at det ikke er alle lån, der er lige billige, hvorfor det skal ske med største omhu.

Dette betyder dog ikke, at der er noget i vejen for at optage et lån til campingvogn. Det er der rigtig mange danskere, der gør. Det vigtigste er blot, at man sikrer, at man har råd til at betale sine afdrag. Har man ikke det, kan det nemlig ende med at blive en dyr affære.

Ikke alle forhandlere tilbyder delbetaling

Det er selvfølgelig vigtigt, at du er opmærksom på, at det ikke er alle forhandlere, der tilbyder delbetaling. Netop derfor er der mange, der i stedet ender med at optage et lån. Ved at gøre dette, er de nemlig ikke begrænsede i forhold til deres valg.

Hvis du vil have helt frie tøjler, er afbetaling derfor ikke den rette løsning. Ønsker du derimod at finde den billigste finansiering, er det sjældent, at delbetaling ikke er det rette valg. Dette vidner selvfølgelig om, at det er nødvendigt at overveje begge dele.

Hvor kan man købe campingvogn på afbetaling?

Der skal ikke herske tvivl om, at der er mange steder, hvor man kan købe på afbetaling. Det ændrer dog ikke på, at der er mange forhandlere, der ikke tilbyder det. Heldigvis er det sjældent vanskeligt at finde ud af, om en webshop tilbyder dette.

Langt de fleste fysiske forhandlere kan godt hjælpe dig med finansiering af din nye campingvogn. Her vil det dog som regel være i form af et lån. Hvis du har et ønske om at undgå dette, anbefales det derfor, at du holder dig til at handle på nettet.

Når du skal undersøge, om en given webshop tilbyder afbetaling, er det som regel lettest at klikke dig ind på en produktside. Her kan du nemlig se, om de har et samarbejde med f.eks. ViaBill eller Klarna. Hvis deres logoer fremgår af produktsiden, betyder det, at du kan købe på delbetaling.

Vær opmærksom på ÅOP, når du vælger

Uanset om du vil optage et lån eller købe på afbetaling, er der især én ting, du skal holde øje med. Det er nemlig vigtigt at gå efter en aftale med en lav ÅOP. Dette tal fortæller dig nemlig, hvad de årlige omkostninger er i form af en procentdel af dit kreditbeløb.

Med afsæt i aftalens ÅOP, er det derfor nemt at vurdere, om det er dyrt eller ej. Det vil også være en god idé at finde det samlede tilbagebetalingsbeløb. Dette kan du nemlig bruge til at finde ud af, hvad du konkret betaler, for at låne penge eller købe på afbetaling.

  • Er køb af campingvogn på afbetaling muligt trods RKI?

    Hvis du er blevet registreret som dårlig betaler i RKI, er det ikke muligt at foretage kreditkøb. Det er ligeledes heller ikke muligt at låne penge. Derfor vil du ikke kunne købe en campingvogn på delbetaling.

  • Kan alle købe en campingvogn på afbetaling?

    Når du foretager et køb på afbetaling, får du en kredit stillet til rådighed. Denne kredit skal du kunne betale tilbage. For at sikre, at du er i stand til dette, bliver du kreditvurderet forud for aftalen. Vurderes det, at du ikke er kreditværdig, kan du ikke købe på afbetaling.