Koekken-paa-afbetaling

Køkken på afbetaling

Et køkken er et større køb, der kræver tid og overvejelse før man beslutter sig. En af de ting man også skal tage stilling til, er hvordan man vil finansiere købet. Det kan gøres på flere forskellige måder via udvalgte og autoritære låneudbydere. Nogle af disse har vi nøje udvalgt og listet herunder.

Vores anbefaling

Samlelaan-logo
Anbefalet
Gå til forhandler
Forhandler
Vurdering
Løbetid
Mindste pris / md
Saverium-logo
Variabel
Gå til forhandler
Laanio-logo
Variabel
Gå til forhandler
Annafinans-logo
Variabel
Gå til forhandler
LendingWire-logo
Variabel
Gå til forhandler
Samlelaan-logo
Variabel
Gå til forhandler
Lendme-logo
Variabel
Gå til forhandler
Amyfinans-logo
Variabel
Gå til forhandler
Vivus-logo
Variabel
Gå til forhandler
Goloan-logo
Variabel
Gå til forhandler

Køkken på afbetaling

Drømmer du om et nyt køkken? Men har du svært ved at finde pengene til at realisere drømmen? I et sådant tilfælde er en form for finansiering naturligvis den rette løsning.

Der findes flere måder at finansiere sit køkken på, men de fleste foretrækker en løsning, hvor betalingen klares i mindre bidder. Gør det sig også gældende for dit vedkommende, er det en såkaldt afbetalingsordning, du søger.

Mange foretrækker at betale i afdrag

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at mange foretrækker at klare større køb, ved at betale af over tid. Det kan virke uoverskueligt at skulle finde mellem 50.000 og 100.000 kroner, hvis man skal have et nyt køkken.

Beslutter man sig i stedet for at betale af over tid, er det en anden sag. Her kan du nemlig tilpasse tilbagebetalingen, så den stemmer overens med din økonomi.

Dog er det vigtigt at huske, at man næppe kommer i nærheden af helt små afdrag, da det ikke er billigt at købe et nyt køkken. Hvis du skal afdrage 50.000 kroner over tre år, skal du afdrage med 1.388 kroner per måned – og det skal du selvfølgelig have råd til.

Ikke desto mindre er det en mere overkommelig løsning at betale 1.388 kroner om måneden, frem for at skulle finde 50.000 kroner frem på én gang. Netop derfor er det også populært blandt danskerne at finde finansiering til denne type køb.

En populær løsning blandt danskerne

Har du gjort dig tanker om at betale af på dit nye køkken, skal du ikke tro, at du er den eneste. Det er nemlig yderst populært at betale af på køb af denne type, da det bestemt ikke er alle, der har let ved at finde så stor en sum penge på én gang.

I og med, at det er blevet en populær løsning på det danske marked, er der flere og flere forhandlere, der har åbnet op for denne mulighed. Det betyder, at det bestemt ikke er umuligt at finde en forhandler af køkkener, der kan tilbyde dig dette.

Dog er det vigtigt, at det er gjort klart, at det ikke er alle, der tilbyder dette. Det betyder dog ikke, at det ikke kan lade sig gøre at betale af på køkkenets pris i mindre afdrag. Det kræver dog, at du selv går på jagt efter en løsning blandt de mange kreditudbydere.

Du bør sammenligne flere muligheder

Hvis du har planer om at finde en kreditudbyder, der gør det muligt at finansiere købet af dit køkken, er det vigtigt, at du ikke blot vælger den første, du kan finde. Der er nemlig stor forskel på deres vilkår og priser.

For at sikre, at du ikke ender med at betale i dyre domme, når du skal betale af på dit køkken, skal du selvfølgelig sørge for at sammenligne flere muligheder. Som angivet herover, er der nemlig stor forskel på, hvor godt de tager sig betalt.

Til trods for, at det vil tage en kende længere tid for dig at finde frem til en god løsning, er det en god idé, at du sørger for at få tilbud fra flere udbydere.

Du kan finde et stort antal kreditudbydere på det danske marked, hvor især ViaBill og Klarna er værd at fremhæve. Det bør dog gøres klart, at det sjældent er disse udbydere, du får kredit hos, hvis du skal købe et køkken på delbetaling, da det overstiger deres maksimale beløb.

Er det dyrt at købe et køkken på delbetaling?

Når du skal betale af på et stort beløb, er det sjældent, at det er gratis. Netop derfor er det også vigtigt, at du sørger for at undersøge flere muligheder. Til trods for, at det ikke er gratis, bør du dog ikke tro, at det er dyrt at købe et køkken på afbetaling.

Der findes nemlig flere udbydere, der kan tilbydes glimrende priser og vilkår. Derfor bør du ikke tro, at det er umuligt at få det til at hænge økonomisk sammen.

I denne sammenhæng skal det selvfølgelig understreges, at det ikke blot er prisen, der er vigtig. Der er også stor forskel på vilkårene, hvorfor disse også bør undersøges. Eksempelvis er der markant forskel på deres rykkerprocedure ved for sen betaling.