Rolex

Rolex på afbetaling

Har du overvejet muligheden for at købe et rolex på afbetaling? Vi giver dig et overblik over forskellige finansieringmuligheder i forbindelse met køb af et rolex ur.

Vores anbefaling

Rolex
Anbefalet
Gå til forhandler
Forhandler
Vurdering
Løbetid
Mindste pris / md
Saverium-logo
Variabel
Gå til forhandler
Rolex
Variabel
Gå til forhandler
Rolex
Variabel
Gå til forhandler
Hør mere i videoen herunder

Rolex på afbetaling

Mange drømmer om at investere i ur fra Rolex. Faktum er dog, at det ikke er alle, der har råd til det. Det koster nemlig en stor sum penge at købe et sådant ur. Faktisk så stor en sum, at det er de færreste, der kan finde midlerne til det.

Selvom man ikke kan klare betalingen på én gang, er et køb dog ikke udelukket. Der er nemlig mulighed for at købe et Rolex på afbetaling. Dermed kan man købe sit ur med det samme, men betalingen kan deles op. I mange tilfælde kan betalingen fordeles over op mod 36 måneder.

Kan man købe på afbetaling hos Rolex?

Det er ikke muligt at købe på afbetaling direkte hos Rolex. Der findes dog talrige forhandlere, der tilbyder det. Derfor kan det sagtens lade sig gøre at købe et Rolex-ur på delbetaling. Det er dog ikke noget, der tilbydes af autoriserede forhandlere, hvilket du skal være opmærksom på.

Til gengæld betyder dette, at du kan købe både brugte og nye Rolex-ure på afbetaling. Hvad enten du ønsker at købe et nyt eller brugt ur fra Rolex, kan det derfor købes på afbetaling. Som regel er det dog lettest at finde et brugt, hvis det skal købes på kredit.

I og med, at flere danskere har fået interesse for køb af Rolex samt andre eksklusive ure, har flere forhandlere taget finansiering til sig. Det er dog ikke noget, de selv udbyder til deres kunder. Derimod samarbejder de med en eller flere udbydere, der står for finansieringen.

Hvorfor købe et Rolex-ur på afbetaling?

Der er mange gode grunde til at købe et Rolex-ur på afbetaling. Derfor er der selvfølgelig også mange, der benytter sig af muligheden. Har du selv gjort dig tanker om at gøre dette? Men er du i tvivl om, hvorvidt det er en god idé? I så fald bør du læse med herunder.

  • Du behøver ikke at vente med at købe dit Rolex-ur, indtil du har skrabet penge sammen. Du kan derimod foretage dit køb med det samme, mens betalingen kan vente. Den skal nemlig ikke falde med det samme, men skal derimod klares i mindre bidder.
  • Rolex-ure har en tendens til at stige i værdi over tid. Selvom du køber uret på afbetaling, kan det derfor være en god investering. Det kan ikke garanteres, at du får en gevinst, men der er en god chance for det. Dette er især tilfældet, hvis du får fingrene i en eftertragtet model.
  • Afbetaling er en god måde at få råd til et dyrt ur på. Man undgår nemlig at skulle bruge en stor sum penge på én gang. Selvom man ikke har pengene her og nu, kan man derfor fuldføre sin drøm om at købe et Rolex-ur.

At der er fordele forbundet med det, betyder dog ikke, at afbetaling er det rette for valg. Har du gjort dig overvejelser om et sådant køb, skal det derfor ske med omhu. Det er nemlig ikke sikkert, at det er den rette beslutning for dit vedkommende.

Dette skal overvejes ved køb af Rolex på afbetaling

Har du gjort dig tanker om at købe et Rolex-ur på afbetaling? I så fald skal det ske med omhu. Der er nemlig flere forskellige ting, der skal være i fokus. Når du vælger udbyder af afbetaling, er der dog især én ting, der skal være i fokus.

For at sikre, at det ikke bliver en dyr fornøjelse, skal du holde øje med aftalens ÅOP. Det er nemlig et tal, der giver dig et klart billede af, hvad aftalen koster. ÅOP er en forkortelse for Årlige Omkostninger i Procent, og dækker over alle omkostninger forbundet med lånet.

Da det er et procenvist tal, viser det, hvad omkostningerne lyder på i form af en procentdel af kreditbeløbet. Har du f.eks. købt et ur til 50.000 kr. på afbetaling med en ÅOP på 8%, vil det koste 8% af kreditbeløbet i omkostninger på årlig basis.

Derfor er det afgørende, at du holder øje med ÅOP, når du skal vælge finansiering. Gør du ikke det, er der en risiko for, at du vælger en dyr finansieringsform. Da kreditbeløbet er højt, kan selv få procent i forskel have en stor betydning.

Du skal sikre, at du har råd til de månedlige afdrag

Overvejer du at købe et Rolex-ur på afbetaling, er det vigtigt, at du sikrer, at du har råd. Når du køber på afbetaling, skal du nemlig betale et afdrag hver måned. Får du ikke gjort dette, vil det koste dig dyrt. Betaler du ikke til tiden, vil det nemlig resultere i rente- og gebyromkostninger.

Derfor er det naturligvis vigtigt, at du regner på det, inden du accepterer en kreditaftale. Sørger du ikke for at gøre dette, er der en risiko for, at du accepterer en aftale, der koster dig for dyrt.

Er du i tvivl om, hvorvidt du har råd til det, bør du lave et budget. Dermed får du et godt overblik over din økonomi, og kan derfor regne ud, om du har råd. Har du ikke råd, er det naturligvis vigtigt, at du afholder dig fra at købe uret.

Køber du et ur til 50.000 kr., der skal betales over 24 måneder, vil det månedlige afdrag lyde på mere end 2.000 kr. Hertil skal du også betale de udgifter, der er forbundet med aftalen. Derfor kræver det et vist månedligt rådighedsbeløb at købe et Rolex-ur på afbetaling.

Ofte stillede spørgsmål om rolex ure på afbetaling:

  • Kan man købe Rolex-ur på rentefri finansiering?

    Har du overvejet at købe et Rolex-ur på afbetaling, bør du sikre, at det ikke bliver dyrt. Det kan ikke lade sig gøre at købe det på rentefri finansiering, men det er muligt at finde aftaler med en relativt lav rente.

  • Kan alle købe et ur fra Rolex på afbetaling?

    Det er vigtigt at understrege, at det ikke er alle, der kan købe et ur fra Rolex på afbetaling. For at kunne få lov til dette, er det et krav, at du er blevet kreditvurderet. Det betyder bl.a., at du ikke må være i RKI, og at du skal have en vis indkomst.