Tænder

Tænder på afbetaling

I dag kan man næsten købe det meste på afbetaling – og det kan man principielt også gøre med et nyt tandsæt. Det er nemlig muligt at tage et lån med løbende afdrag, der matcher dit udgangspunkt. Du kan læse mere omkring de forskellige løsninger herunder.

Vores anbefaling

Saverium-logo
Anbefalet
Gå til forhandler
Forhandler
Vurdering
Løbetid
Mindste pris / md
Saverium-logo
Variabel
Gå til forhandler
Cashper-logo
Variabel
Gå til forhandler
Lendme-logo
Variabel
Gå til forhandler
Samlelaan-logo
Variabel
Gå til forhandler
Laanio-logo
Variabel
Gå til forhandler
Annafinans-logo
Variabel
Gå til forhandler
Amyfinans-logo
Variabel
Gå til forhandler
Ferratumbank-logo
Variabel
Gå til forhandler
Goloan-logo
Variabel
Gå til forhandler
LendingWire-logo
Variabel
Gå til forhandler
Top5credits-logo
Variabel
Gå til forhandler
Lendmore-logo
Variabel
Gå til forhandler
Vivus-logo
Variabel
Gå til forhandler
Folkelaanet-logo
Variabel
Gå til forhandler

Tænder på afbetaling

Det er ikke billigt at få lavet nye tænder. Faktisk er det heller ikke billigt, hvis du blot skal have lavet én tand. Derfor er det desværre ikke alle, der har råd til at få lavet det tandsæt, de drømmer om at få lavet.

Er du blandt dem, der går med en drøm om at få tandimplantaterne, så du kan få et smukt smil, men har du svært ved at finde penge til at realisere drømmen? I så fald skal du ikke fralægge dig drømmen, men derimod lede efter en form for finansiering.

Der findes flere forskellige former for finansiering, der kan bruges i denne sammenhæng, men afbetaling er dog den mest populære løsning.

Derfor vælger mange at få lavet tænder på afbetaling

Som angivet herover, er det meget populært at få lavet nye tænder, men at klare betalingen med en afbetalingsordning. Det er selvfølgelig ikke uden grund, at det er blevet populært med tiden.

Det skyldes, at der er adskillige fordele forbundet med at vælge denne løsning. Er du i tvivl om, hvorfor det er fordelagtigt, bliver du herunder præsenteret for en række af fordelen. Ud fra disse vil du naturligvis kunne vurdere, hvorvidt løsningen er ideel for dit vedkommende.

  • Beslutter du dig for at indgå en aftale med en kreditudbyder, der medfører, at du skal betale af over tid, efter at have fået lavet dine tænder, slipper du selvfølgelig for at betale det fulde beløb på én gang. I stedet skal du måned for måned betale afdrag, indtil du har betalt det samlede beløb (og evt. udgifter) retur.
  • Du kan betale af i et tempo, der passer til dig. Det sikrer, at det ikke bliver for dyr en omgang for dig. Det er i høj grad en fordel, der gør sig gældende for dig, der har svært ved at finde de penge, der skal bruges for at betale tænderne. Ved at vælge en længere løbetid, er det nemlig muligt for dig at opnå en lavere ydelse.

Hvis du har gjort dig tanker om at få lavet dine tænder, er det derfor bestemt værd at overveje, om du skal klare betalingen over tid – uanset hvilken metode, du har i tankerne. Husk dog på, at det ikke er en løsning, der bliver tilbudt af tandlægerne selv.

Er det dyrt at foretage et sådant køb på delbetaling?

De fleste, der går med tanker om at klare betalingen med en afbetalingsordning, har naturligvis en interesse i at finde ud af, om det er en dyr løsning. Der er nemlig rigtig mange, der tror, at det er dyrt at foretage et sådant køb på afbetaling.

Det er en skam, at mange har det på denne måde, for det er slet ikke så dyrt, som mange tror. Det er faktisk i flere tilfælde muligt at finde steder, hvor du rentefrit kan betale af. Derfor vil det faktisk ikke koste dig andet, end nogle små gebyrer.

Har du hidtil afholdt dig fra denne løsning, fordi du har troet, at det vil være dyrt, skal du ikke længere lade dig holde tilbage af dette. Det kan nemlig sagtens lade sig gøre at få lavet en tand eller flere tænder på afbetaling, uden at det ender med at koste dig i dyre domme.

Vigtigt at tilpasse betalingen til din økonomi

Har du besluttet dig for, at det er den rette løsning for dig, at du vælger at købe dine tænder på afbetaling, er det vigtigt, at du ikke blot kaster dig ud i det. Du skal nemlig sikre dig, at du finder frem til en løsning, der passer godt til netop dig – og især til din økonomiske situation.

Hvad det vil sige er, at du skal vide dig sikker på, at du ikke ender med at acceptere en aftale, der er dyrere end, at du har råd til at betale den månedlige ydelse. Derfor er det også en god idé, at du har et godt kendskab til dit rådighedsbeløb, inden du kaster dig ud i sådanne løsninger.

Når du indgår din aftale, skal du selvfølgelig huske, at en længere løbetid giver en lavere månedlig ydelse, men som regel hæver det også de totale omkostninger. Derfor er det også vigtigt, at du sørger for at overveje beslutningen meget nøje, inden du sætter din underskrift på papiret.