Anyday-delbetaling

Anyday

Filtrer forhandlereFritekst søgning

Luksusbaby
nike-logo
Grejfreak.dk
Teeshoppen
Tottelandlogo
Legetoejseksperten
Phonetrade-logo
hvidevareshoppen-logo
Kai-berntsen-logo
iDecoFarver-logo
Skift-Selv-logo
Watery-logo
Sofa-logo
mammashop-logo
cykelpartner-logo
Sack it logo
Hør mere i videoen herunder

Anyday betaling – Køb nu, betal senere – uden renter og gebyrer

Ønsker du at foretage et køb på afbetaling, er dine muligheder mange. Eksempelvis kan du vælge afbetaling via Klarna eller ViaBill, som er blandt de største aktører. På det seneste er en ny aktør med navnet Anyday dog dukket op på markedet.

Hvad er Anyday betaling?

Anyday er en relativt ny udbyder af afbetalingsløsninger. Det er en dansk udbyder, der har valgt en helt særlig måde at adskille sig fra konkurrenterne på. De har nemlig besluttet, at man hverken skal betale renter eller gebyrer, når man vælger delbetaling med Anyday.

Det vil sige, at det ikke koster dig en krone at bruge denne betalingsløsning. Grunden til, at det ikke koster dig noget er, at webshoppen betaler. Når du gennemfører en ordre, og har valgt Anyday som betalingsløsning, betaler webshoppen et transaktionsgebyr.

Ønsker du at foretage et køb på afbetaling, men vil du ikke risikere, at det bliver en dyr fornøjelse, er Anyday derfor løsningen. Heldigvis har mange danske webshops taget udbyderen til sig, hvorfor du har mulighed for at handle rigtig mange steder.

Hvordan virker Anyday?

Når du betaler med Anyday, foregår det som med en hvilken som helst anden afbetalingsløsning. Derfor er det ikke noget, der hverken er tidskrævende eller besværligt. Derimod skal du blot gennem følgende trin:

 1. Start med at lægge dine varer i kurven og gå videre til kassen
 2. Vælg Anyday som din ønskede betalingsløsning
 3. Indtast de krævede oplysninger og vent på kreditvurderingen (tager ca. 20 sekunder)
 4. Bekræft din afbetalingsaftale
 5. Ordren gennemføres, og første afdrag trækkes på dit betalingskort

Det er vigtigt, at du er opmærksom på, at det faktum, at du slipper for renter og gebyrer, kommer med en pris. Det betyder nemlig, at du ikke har frihed til selv af bestemme løbetiden for din aftale, som det er tilfældet hos bl.a. ViaBill og Klarna.

Hvis du indgår en afbetalingsaftale med Anyday, er du tvunget til at betale af over fire måneder. Den første af de fire rater, skal du – som sagt – betale ved bestilling. De resterende tre rater skal betales over de efterfølgende tre måneder.

Er Anyday uden renter og gebyrer?

Det kan lyde for godt til at være sandt, men det er det faktisk ikke. Hvis du beslutter dig for at bruge Anyday som afdragsordning, betaler du hverken renter eller gebyrer. Vil du gerne sikre, at det er billigt at betale af på en ordre, er Anyday derfor et godt valg.

Som tidligere angivet, er dette kun muligt, fordi webshoppen betaler et transaktionsgebyr til Anyday. Det betyder, at det i bund og grund er webshoppen, der betaler for din afbetalingsordning. Da det betyder, at du slipper for renter og gebyrer, er det ikke til at klage over.

Kan komme renter og gebyrer på

Selvom der ikke er renter og gebyrer i den oprindelige aftale, kan du dog ende med at blive pålagt det. Aftalen bliver sat op, så pengene automatisk trækkes på dit kort ved hvert afdrag. Det kræver dog, at der rent faktisk er dækning til at kunne foretage dette afdrag.

Har du ikke dækning eller er dit kort blevet spærret, vil Anyday ikke kunne trække penge. Hvis ikke de kan trække penge, vil det betyde, at de sætter gang i en rykkerproces. Er denne proces først blevet startet, er det ikke længere gratis for dig at betale af på denne måde.

Når du modtager en rykker, vil der nemlig være både renter og rykkergebyr på. Derfor gør du klogt i at sikre, at de kan trække pengene, når du skal afdrage. Sørger du for dette, er der dog intet at være bekymret for, da du dermed er garanteret, at din aftale er både rente- og gebyrfri.

I hvilke butikker kan jeg betale med Anyday?

Anyday er på kort tid blevet en særdeles populær udbyder af afbetalingsløsninger. Da der er mange kunder, der efterspørger denne løsning, er der naturligvis et hav af danske webshops, der har valgt at indgå et samarbejde med udbyderen.

Det har betydet, at du i dag kan handle hos hundredvis af danske webshop, hvis du ønsker at betale med Anyday. De samarbejder med webshops indenfor følgende brancher:

 • Kunst & Håndværk
 • Transport
 • Skønhed og kosmetik
 • Elektronik
 • Mode
 • Møbler og interiør
 • Sundhed og velvære
 • Hobby
 • Bolig og have
 • Smykker
 • Børn
 • Dyr
 • Sport og udendørs

Uanset hvilken eller hvilke varer, du har planer om at købe, er der en god chance for, at det kan købes hos en webshop, der samarbejder med Anyday. Er det ikke muligt endnu, vil det sandsynligvis være muligt i nærmeste fremtid, da de ekspanderer enormt hurtigt.

Hos de fleste webshops, der samarbejder med den danske udbyder, kan det ses på deres produktsider. Her vil der nemlig blive en tekst, hvor der allerede er lavet en beregning på, hvad det vil koste at købe produktet på afbetaling.

Derfor skal du vælge Anyday

Ser du dig gerne fri for at skulle have gang i MobilePay, og har du derfor et ønske om at købe på afbetaling, har du et hav af udbydere at vælge mellem. Det betyder, at det kan være svært at vælge mellem dem.

Anyday er dog det rette valg for dig, der ønsker en afbetalingsordning med en kort løbetid. Her kræves det nemlig, at du betaler af over blot fire måneder. Til gengæld kan du glæde dig over, at du hverken skal betale renter eller gebyrer, når du vælger denne udbyder.

Det er dog forskelligt fra person til person, hvorvidt dette bliver set som en fordel eller ej. Rigtig mange vil gerne afdrage hurtigst muligt, så de kan få betalingen klaret. Andre mener derimod, at det er bedre at strække aftalens løbetid og derfor også betale et mindre beløb pr. måned.

Hører du til i den sidste gruppe, skal du ikke vælge Anyday. Er du derimod typen, der gerne vil betale af, men som gerne ser, at det er gjort hurtigst muligt? I så fald skal der ingen tvivl herske om, at Anyday er det helt rette valg for dit vedkommende.

Kan alle bruge Anyday?

Det er desværre ikke alle, der har mulighed for at bruge Anyday. Det skyldes, at man skal kreditvurderes, inden man kan få en aftale. Bliver det vurderet, at man ikke er kreditværdig, vil det ikke være muligt at betale af med Anyday. Derfor vil man være nødt til at finde en anden løsning.

Der kan være flere grunde til, at man bliver afvist. Som regel skyldes det dog, at man registreret som dårlig betaler i RKI. Hvis man er registreret her, vil det ikke være muligt at købe på afbetaling – hverken via Anyday eller en af de mange andre udbydere på det danske marked

 • Hvad koster det at bruge Anyday?

  Det koster dig intet at bruge Anyday. Når du betaler via Anyday, vil du ikke skulle betale renter eller gebyrer. I stedet bliver betaling klaret af den webshop, du handler hos, som betaler et gebyr til Anyday for hver ordre.

 • Hvad er Anyday Split?

  Anyday Split er blot navnet på den afdragsløsning, der tilbydes. Det er sjældent, at det bliver anvendt, da de fleste blot kalder det Anyday. Derfor er der ikke nogen forskel på de løsninger, der tilbydes af udbyderen.