El-cykel-paa-afbetaling

El cykel på afbetaling

Med de nye elcykler på markedet kan man virkelig fornemme teknologiens udvikling. Rækkevidden og ikke mindst cyklens vægt er yderst veludviklet, der gør dem til et “næsten” mere foretrukken køretøj end bil nummer 2. Se de forskellige butikker der tilbyder elcykler på afbetaling herunder.

Vores anbefaling

cykelexperten logo
Anbefalet
Gå til forhandler
Forhandler
Vurdering
Løbetid
Mindste pris / md
cykelexperten logo
Variabel
Gå til forhandler
Pedalatleten-logo
Variabel
Gå til forhandler
Efuture-logo
Variabel
Gå til forhandler
cykelpartner-logo
Variabel
Gå til forhandler
Cykler-logo
Variabel
Gå til forhandler
Fri-Bikeshop-logo
Variabel
Gå til forhandler

El cykel på afbetaling

En elcykel er et fremragende transportmiddel for dig, der ikke ønsker at være afhængig af en bil, men samtidig ikke kan eller vil cykle på traditionel vis.

Derfor er der også rigtig mange, der bruger elcyklen som deres foretrukne transportmiddel, men desværre er der også mange, der ikke kan finde pengene til at købe én.

Hvis du i lang tid har stirret dig blindt på en bestemt elcykel, som du ville ønske, at du havde pengene til, bør du overveje en form for finansiering. I denne sammenhæng er der flere muligheder, men afbetaling er sandsynligvis den bedste løsning.

Mest populære elcykler netop nu

Derfor er køb af elcykel på afbetaling en god idé

Hvis du har gjort dig overvejelser om at købe en elcykel på afbetaling, bør du ikke tøve med at gøre alvor af dine overvejelser.

Der er nemlig rigtig mange fordele forbundet med at købe din kommende elcykel på afbetaling. Netop fordi, at der er mange fordele forbundet med det, er det naturligvis også et valg, som rigtig mange træffer.

Er du i tvivl om, hvilke fordele, du kan nyde godt af, hvis du vælger at finansiere din elcykel på denne måde, skal du blot læse med herunder. Her bliver du nemlig præsenteret for en række af de fordele, der særligt er værd at fremhæve.

  • Den klare fordel ved at bruge afbetaling som finansiering, når du skal købe en elcykel er, at du ikke skal betale det fulde beløb på én gang. Derimod får du lov til at betale af over tid, da du hver måned skal betale et afdrag, indtil du har betalt hele beløbet retur.
  • Du kan også vide dig sikker på, at du kan sætte en aftale sammen, som passer til netop din økonomi. Når du indgår en sådan aftale, er det nemlig muligt at fastsætte din løbetid selv. Det vil også sige, at du selv kan definere, hvor højt et beløb du vil afdrage med hver måned, da det hænger sammen med løbetiden.
  • Du undgår at finansiere dit køb af en elcykel, ved at optage et lån, hvilket kan virke som en god løsning, men det er dog ikke tilfældet. Derimod frarådes det, at du bruger denne løsning. Ikke nok med, at det er mere besværligt end afbetaling, så er det også en markant dyrere løsning.

Ud fra de fordele, der er nævnt herover, bør det være muligt at vurdere om afbetaling er noget for dig. Selvom der er flere fordele forbundet med at vælge denne løsning, er det dog ikke ensbetydende med, at det er noget, der harmonerer med dine præferencer.

Afbetaling er ikke den eneste form for kreditkøb

Hvis du ikke har lyst til at betale af over tid, er det ikke ensbetydende med, at du ikke kan købe en elcykel på kredit. Det kan nemlig sagtens lade sig gøre, men det kræver dog, at du er villig til at udskyde den fulde betaling til et senere tidspunkt.

Hvis du mener, at det lyder som en bedre løsning for dig, er det i stedet et fakturakøb, du skal kigge på. Her får du ikke mulighed for at betale af over tid, men kan derimod udskyde den fulde betaling til et senere tidspunkt, hvor det passer dig bedre at betale.

Det er naturligvis noget, der giver mening for dig, der vil udskyde betalingen til næste lønudbetaling e.l. Det kræver dog, at du er sikker på, at du på dette tidspunkt kan betale den fulde pris for din elcykel. Hvis ikke du kan det, vil det medføre, at du skal betale både gebyrer og renter.

Er det dyrt at købe en elcykel på afbetaling?

Hvis du har besluttet dig for, at du gerne vil købe en elcykel på afbetaling, har du sandsynligvis også et ønske om at vide, hvorvidt det vil koste dig dyrt. Her har du dog intet at frygte, da det faktisk er muligt at finde rentefri afbetaling på det danske marked.

Det er blandt andet noget, der udbydes af aktører som ViaBill og Klarna, der er to af de største aktører på det danske marked. Her kan du derfor være sikker på, at du ikke skal betale afdrag, hvor en stor del af beløbet blot er renteomkostninger.

Med andre ord: nej, det er ikke dyrt at købe en elcykel på afbetaling.