Macbook-paa-afbetaling

Macbook på afbetaling

Mangler du en ny Macbook til skole eller arbejde, har vi listet udvalgte butikker herunder der tilbyder en ny Macbook på afbetaling. Du kan læse mere omkring deres vilkår og betingelser via linket.

Vores anbefaling

POWER logo
E-mærket
Gå til forhandler
Forhandler
Vurdering
Løbetid
Mindste pris / md
proshop logo
Variabel
Gå til forhandler
Elgiganten-logo
Variabel
Gå til forhandler
POWER logo
Variabel
Gå til forhandler
computersalg-logo
Variabel
Gå til forhandler
Hør mere i videoen herunder

MacBook på afbetaling

En MacBook er rigtig dyr. Det gælder uanset hvilken model, du vælger. Derfor er det ikke alle, der har råd til at købe en MacBook, selvom de rigtig gerne vil.

Hvis du i lang tid har ønsket dig en MacBook, men simpelthen ikke har pengene til det, er det ikke ensbetydende med, at du skal droppe drømmen. Hvad du derimod skal gøre, er at finde en form for finansiering.

På nettet finder du nemlig mange netbutikker, der sælger MacBooks. En stor del af disse forhandlere tilbyder også diverse former for kreditkøb. Ofte er der mulighed for at vælge mellem både fakturakøb og afbetaling.

De mest populære bærbare computere lige nu:

Derfor køber mange deres MacBook på delbetaling

Der bør ikke herske tvivl om, at der er rigtig mange, der køber deres MacBook på afbetaling. At der er mange, der gør dette, er naturligvis ikke uden grund. Derimod er der faktisk rigtig mange gode grunde til, hvorfor man børe købe sin nye MacBook på afbetaling.

Hvis du selv har gjort dig tanker om dette, men er i tvivl om, hvorvidt det er den rette beslutning for dit vedkommende, bliver nogle af de mest fremtrædende fordele beskrevet herunder:

1. Undgå at betale prisen med det samme

Den primære fordel er, at du ikke skal betale den fulde pris med det samme. Faktisk skal du slet ikke have penge op af lommen på købstidspunktet. Betalingen kommer du nemlig til at klare over tid, da du får mulighed for at betale computerens pris i små afdrag.

Der er flere grunde til, at dette er en klar fordel. Det handler dog primært om, at det er med til at gøre betalingen mere overkommelig. Du slipper nemlig ikke for at skulle betale den fulde pris, men du kan dog betale af over tid, så det bliver lettere for dig at få betalt for din PC.

2. Tilpas betalingen til din økonomi

Hertil er det bestemt også en fordel, at du kan tilpasse betalingen til din økonomi. Det er ikke alle, der har mulighed for at betale et stort beløb hver måned. Andre vil gerne betale et stort beløb hver måned, da de dermed hurtigere kan være færdige med at afdrage.

De fleste udbydere, herunder både ViaBill og Klarna, giver deres kunder mulighed for at tilpasse deres aftale, så den passer til deres økonomi. Det er naturligvis ensbetydende med, at du selv kan styre både din løbetid og størrelsen på det månedlige afdrag.

3. Har du overvejet at købe brugt?

Hvis det ikke er så afgørende for dig at din nye MacBook er helt 100% ny, kan det måske give mening at vælge en brugt model. Fordelen ved dette er at du får en MacBook til en billigere pris, uden det nødvendigvis giver dig en dårligere brugeroplevelse. Ydermere har du stadigvæk mulighed for at dele betalingen op over 10, 20 eller 30 måneder – du vælger blot den løsning der giver bedst mening ud fra dit budget. Løsningen er rente- og gebyrfrit. Hvis du ønsker at se hvilke MacBooks der kan købes lige nu, så kan du klikke på nedenstående banner, der guider dig videre.

Du kan læse mere om køb af en brugt MacBook her.

Gør dit køb af en ny MacBook mere overkommeligt

Der kan være flere årsager til, at du ønsker at købe en ny MacBook. Det kan sagtens tænkes, at du blot vil have en ny computer. Dog kan det også skyldes, at din nuværende computer ikke længere har meget at give af.

Uanset hvad, der ligger til grund for, at du ønsker at investere i en ny MacBook, kan det dog nemt komme til at virke uoverskueligt. Vil du gerne gøre det mere overkommeligt for dig selv, skal du naturligvis blot vælge at købe den på afbetaling.

Som der også er givet udtryk for herover, betyder det nemlig, at du får mulighed for at dele din betaling op i mindre bidder. Det er med til at eliminere hele din bekymring om, hvordan du skal finde pengene til at betale for din MacBook – uanset om det skal være en Pro eller Air.

Er det dyrt at finansiere betalingen af en MacBook?

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der er rigtig mange, der tror, at det er dyrt at finansiere betalingen af en MacBook. De fleste af dem, der tror dette, har dog ikke brugt tid på at undersøge, hvad det egentlig koster.

Tager man sig tid til at gøre dette, finder man nemlig hurtigt ud af, at det ikke er dyrt. Der findes op til flere udbydere på nettet, der tilbyder dig, at du kan købe en MacBook på rentefri afbetaling. Det vil sige, at der er meget minimale omkostninger forbundet med det. Dette er ligeledes gældende ved relaterede produkter som en iPhone eller en iPad på afbetaling.

I nogle tilfælde skal man betale en række små gebyrer, men sørger man for at opsætte automatisk betaling via sit betalingskort, kan man eliminere en del af dem. Ikke nok med det, er der også udbydere, der faktisk tilbyder, at du kan købe en MacBook på delbetaling uden omkostninger.