Køkkenmaskine

Køkkenmaskine på afbetaling | Se forhandlerne her

At købe sin nye køkkenmaskine på afbetaling via én af de udvalgte forhandlere herunder, er måske en god ide. Afbetalingsløsninger kan give mening under flere omstændigheder, uagtet dit udgangspunkt kan du læse mere omkring betingelser via linket ud foran den enkelte butik.

Vores anbefaling

SKousen logo
Anbefalet
Gå til forhandler
Forhandler
Vurdering
Løbetid
Mindste pris / md
kitchentime-logo
Variabel
Gå til forhandler
Whiteaway logo
Variabel
Gå til forhandler
SKousen logo
Variabel
Gå til forhandler
Kai-berntsen-logo
Variabel
Gå til forhandler
hvidevareshoppen-logo
Variabel
Gå til forhandler
Sousvide-logo
Variabel
Gå til forhandler
Skift-Selv-logo
Variabel
Gå til forhandler
Erling-Christensen-moebler-logo
Variabel
Gå til forhandler
SA-Service-logo
Variabel
Gå til forhandler
Quickparts-logo
Variabel
Gå til forhandler
Bahne-logo
Variabel
Gå til forhandler

Køb køkkenmaskine på afbetaling

Udstyret i køkkenet skal selvfølgelig være i orden. Skal man sikre, at det er det, er man dog nødt til at betale for det. Derfor er det ikke alle, der har pengene til at investere i de køkkenmaskiner, de har stående på ønskelisten.

Har du svært ved at finde midlerne til at erhverve de køkkenmaskiner, du drømmer om, kan afbetaling være en løsning. Det medfører, at du ikke skal betale produktets fulde pris med det samme, men at du i stedet kan betale af over tid.

Denne form for finansiering tilbydes i dag af de fleste forhandlere af køkkenmaskiner og -udstyr. Det gør sig gældende for både fysiske butikker og webshops, hvorfor du har rig mulighed for at indgå en afdragsordning i forbindelse med købet af dine kommende køkkenmaskiner.

Mest populære køkkenmaskiner netop nu:

Derfor bør du købe køkkenmaskiner på afbetaling

Der er adskillige fordele forbundet med at købe dine køkkenmaskiner på afbetaling. Derfor er der også god grund til at gøre det. Det er dog ikke nødvendigvis ensbetydende med, at det også er den rette løsning for dit vedkommende.

Foretrækker du eksempelvis at få betalingen ud af hovedet, giver det sjældent mening med en sådan ordning. I et sådant tilfælde vil du være bedre stillet ved at foretage et fakturakøb, hvis du ønsker at købe dine køkkenmaskiner på kredit.

Blandt de mest fremtrædende fordele ved at købe diverse køkkenmaskiner på afbetaling, finder du de nedenstående:

 • Du slipper for at betale det fulde beløb på én gang. I og med, at der er tale om en afbetalingsordning, får du i stedet lov til at betale af over tid. Betalingen skal nemlig falde i mindre afdrag, indtil du har betalt det samlede tilbagebetalingsbeløb til udbyderen.
 • Du kan betale af i et tempo, der passer til din økonomi. Når du indgår din aftale, kan du nemlig selv fastsætte den ønskede løbetid. Da det er løbetiden, der fastsætter størrelsen på den månedlige ydelse, er det derfor op til dig selv at vurdere, hvor meget du vil betale hver måned.
 • Du undgår at optage et lån, for at kunne finansiere købet. Denne løsning er der mange, der vælger, men det kan sjældent betale sig, da omkostningerne herved er for høje. Derfor er du markant bedre stillet ved at indgå en afbetalingsordning i stedet.

Hvis ovenstående er fordele, der appellerer til dig, bør du overveje at købe dine køkkenmaskiner på afbetaling. Finder du dem ikke synderligt appellerende, da du eksempelvis ikke ønsker at betale af i en længere periode, kan et fakturakøb i stedet overvejes.

Hvad koster det at købe køkkenmaskiner på afbetaling?

Det er ikke muligt at give et konkret svar, hvad det koster at købe køkkenmaskiner på afbetaling. Der er ganske enkelt for mange variabler at tage højde for, til at det kan lade sig gøre. Én ting er dog sikkert; det er slet ikke lige så dyrt, som de fleste tror, at det er.

I de fleste tilfælde er det faktisk muligt at indgå rentefri afbetalingsordninger. Det vidner naturligvis om, at omkostningerne forbundet med en sådan aftale er minimal.

Det er dog ikke ensbetydende med, at det er helt gratis. Som regel er der en række gebyrer, der skal betales, når du indgår en sådan aftale. Det kan dog godt lade sig gøre at finde kreditudbydere, der ikke kræver betaling for at tilbyde dig en afdragsordning.

I og med, at det varierer meget, hvad det koster at indgå en sådan aftale, er det vigtigt, at du altid nærlæser aftalen, før du accepterer den. Du skal nemlig sikre, at du er bekendt med alle omkostningerne – også diverse gebyrer, renter mv. i tilfælde af for sen betaling.

Selvom du mener, er der ikke er nogen risiko for, at du ikke får betalt de månedlige afdrag, kan det ske, at det glipper. Hvis det skulle ske, er det en fordel, at du ved, hvad det koster. Derfor er det naturligvis vigtigt, at du sørger for at tage dig god tid til at få læst aftalen igennem.

Kan alle købe køkkenmaskiner på afbetaling?

Når du skal købe køkkenmaskiner på afbetaling, er det ikke forhandleren, du indgår aftalen med. De samarbejder derimod med en kreditudbyder, som står for denne del. I mange tilfælde er det ViaBill eller Klarna, der er de største aktører på det danske marked.

Derfor er det også disse udbydere, der bestemmer, hvilke krav, der stilles til kredittagerne. Ønsker du at købe diverse former for køkkenmaskiner på afbetaling, skal du dog ikke tro, at det bliver svært. Der er nemlig kun ganske få og milde krav, du skal leve op til, for at få lov til dette.

Til trods for dette, er det dog ikke alle, der kan få lov til at købe deres køkkenmaskiner på afbetaling. Det er blandt andet et krav, at du kan bevise, at du har en fast indkomst, der sikrer, at du kan betale de månedlige afdrag. Har du en fast indkomst, bør det derfor ikke være et problem at blive godkendt.

 • Hvor kan jeg købe en køkkenmaskine på afbetaling?

  Vi har fundet en række butikker der tilbyder afbetaling på køb af køkkenmaskine. Herunder blandt andet Skousen, L’EASY, White Away m.fl. Se den fulde liste på vores hjemmeside: På-afbetaling.dk.

 • Hvor billigt kan jeg købe en køkkenmaskine på afbetaling?

  Du finder en god køkkenmaskine fra under 100 dkr./mdl. Se den fulde liste og den maskine der bedst matcher dit behov og ikke mindst din økonomi. Læs mere om maskinerne og forhandlerne herunder.

 • Hvornår kan jeg forvente at modtage min køkkenmaskine?

  Du kan forvente en hurtig ekspedition på din nye køkkenmaskine. Mange har den opfattelse af det tager længere tid at modtage sin vare, ved valg af afbetaling, men sådan er det altså ikke.