Koelleskab-paa-afbetaling

Køleskab på afbetaling

Er du udkig efter et køleskab på afbetaling, er du havnet det rigtige sted. Vi har listet en række udvalgte forhandlere herunder, der alle tilbyder gunstige afbetalingsløsninger. Nu er det blot op til dig at vælge model og ikke mindst udpege betalingen der matcher din økonomi.

Vores anbefaling

SKousen logo
Anbefalet
Gå til forhandler
Forhandler
Vurdering
Løbetid
Mindste pris / md
Whiteaway logo
Variabel
Gå til forhandler
Lavprishvidevarer logo
Variabel
Gå til forhandler
SKousen logo
Variabel
Gå til forhandler
hvidevareshoppen-logo
Variabel
Gå til forhandler
Erling-Christensen-moebler-logo
Variabel
Gå til forhandler
SA-Service-logo
Variabel
Gå til forhandler
Quickparts-logo
Variabel
Gå til forhandler
Kai-berntsen-logo
Variabel
Gå til forhandler
Elgiganten-logo
Variabel
Gå til forhandler
Hør mere i videoen herunder

Køb af køleskab er ikke billigt

De fleste ved, at det sjældent er billigt at købe et køleskab. Derfor er det ikke alle, der har råd til at betale for den fulde pris på et køleskab. Hvis du har i sinde at købe et køleskab, men ikke kan betale dets samlede pris på én gang, er du nødt til at finde en form for finansiering.

Der findes flere form for finansiering, du kan bruge, hvis du vil undgå at betale kontant for dit nye køleskab. Langt de fleste vælger dog at indgå en afbetalingsordning, da det medfører, at de kan betale af i små afdrag, indtil den fulde pris samt udgifter er blevet betalt af.

Hvis du har i sinde at købe et køleskab på afbetaling, er der heldigvis rig mulighed for dette. Du finder nemlig et stort antal forhandlere, der har indgået aftaler med kreditydere, der gør dette muligt. Ofte er det udbydere såsom ViaBill og Klarna, de samarbejder med.

Mest populære køleskab netop nu:

Hvorfor købe et køleskab på afbetaling?

Der er flere årsager til, at det giver god mening at købe et køleskab på afbetaling. Det handler dog i høj grad om, at du kan undgå at betale den samlede pris på én gang, men derimod kan betale det i små bidder.

På den måde bliver det mere overskueligt at foretage et stort køb, som ellers ville have været svært at samle pengene sammen til. Samtidig medfører det også, at du undgår, at der efterlades et stort hul i budgettet, fordi du har brugt et stort tusindbeløb på at købe et køleskab.

Ligeledes er det også ensbetydende med, at du ikke skal bekymre dig for, at du skal klare dig uden et køleskab, før du har skrabet penge sammen til et nyt. Det er der mange, der er bekymrede for, fordi deres nuværende køleskab er stået af.

Uanset årsagen til, at du ønsker at købe et nyt køleskab, er det ikke sikkert, at du kan eller vil betale den fulde pris på én gang. Ønsker du at undgå dette, skal du naturligvis finde et sted, hvor du kan købe på afbetaling. Som tidligere nævnt, er dette heldigvis muligt flere steder, hvor du ligeledes kan finde flere produkter på afbetaling som f.eks. en ny ovn på afbetaling.

Gør dit køb mere overkommeligt

Du slipper næppe for mindre end et par tusinde kroner, hvis du skal købe et nyt køleskab. Skal det være stort, være køle-fryseskab eller måske være et amerikanerskab med indbygget ismaskine, bliver det naturligvis ikke billigere.

Derfor kan det ende med at være en stor regning, du står med, når du skal købe et køleskab. Derfor er det ofte en kende sjovere at kunne dele betalingen ud på flere afdrag. Hvis dette er et ønske, du har, så skal du blot finde en forhandler, der tilbyder delbetaling i forbindelse med købet.

At indgå en sådan aftaler er dog særligt en glimrende løsning for dig, der har svært ved at finde de penge, der skal til, for at købe et nyt køleskab. I denne forbindelse er det selvfølgelig vigtigt, at du gør det med omhu, da du også skal sikre, at du har råd til at betale de månedlige afdrag.

Køb af køleskab på afbetaling er nemt

Har du ikke prøvet at foretage et køb på afbetaling før, skal du ikke bekymre dig om, hvorvidt det er vanskeligt. Tværtimod kan du glæde dig over, at det ikke blot er nemt, men også er hurtigt klaret.

Når du skal foretage et køb på afbetaling, skal du blot gennemføre din ordre, som du normalt ville gøre. Ved betaling skal du naturligvis vælge delbetaling. Herefter vil du blive videresendt til en formular, som skal udfyldes med informationer såsom navn, adresse, indkomst m.m.

Ligeledes er det også påkrævet, at du underskriver ansøgningen med NemID, da udbyderne derved kan indhente relevante informationer fra SKAT. Ud fra din årsopgørelse mv. vurderes det, hvorvidt du kan blive godkendt til at købe dit nye køleskab på afbetaling.

Det er naturligvis også ensbetydende med, at det ikke er alle, der har mulighed for at blive godkendt til det. Heldigvis er det sjældent synderligt høje krav, man skal leve op til, hvorfor det kun er ganske få, der oplever, at de bliver afvist, når de indsender deres ansøgning.

Når du har underskrevet den endelige kreditaftale, gennemføres købet og det valgte køleskab vil blive leveret til det. Du får naturligvis også specificeret, hvornår den første betalingsdato er, hvorfor du ikke er tvivl om, hvornår du skal i gang med at betale dine afdrag.

Afbetaling er ikke eneste kreditmulighed

Ønsker du at købe et køleskab på kredit, er en afbetalingsordning ikke den eneste løsning. Der er også mange forhandlere, der har indgået aftaler med kreditudbydere, der tilbyder fakturakøb.

Det vil sige, at du gennemfører din ordre som normalt, hvorefter du modtager en faktura sammen med din ordrebekræftelse. På denne faktura er der selvfølgelig anført en betalingsdato, som du ofte selv har en vis frihed til at fastsætte.

Vælger du denne løsning, får du ikke mulighed for at betale i afdrag, men kan dog udskyde den samlede betaling. På betalingsdatoen skal du derfor betale den fulde pris på én gang, hvorfor denne løsning kun giver mening, hvis du rent faktisk har råd til dette.

Fordele og ulemper ved begge dele

Hvis du overvejer, hvorvidt du skal vælge en afbetalingsordning eller et fakturakøb, er det naturligvis vigtigt, at du er opmærksom på, at der er fordele og ulemper forbundet med begge dele. Derfor handler det også om at finde ud af, hvad der er den bedste løsning for dit vedkommende.

Foretrækker du at kunne betale af i små bidder, hjælper det ikke meget at foretage et fakturakøb. Gør du det, så skal du nemlig blot betale køleskabets fulde pris på et senere tidspunkt, hvilket ofte er det, man ønsker at undgå, når man overvejer at købe et køleskab på kredit.

Vil du gerne have betalingen klaret hurtigst muligt, men har du ikke mulighed for det på nuværende tidspunkt, kan et fakturakøb dog være et glimrende valg. Det kan fx være, at du gerne vil udskyde betalingen i tre måneder, så du i løbet af de tre måneder kan skrabe penge sammen til købet.

  • Hvor kan jeg finde et køleskab på afbetaling?

    Du kan finde et køleskab på afbetaling hos flere danske butikker – herunder: White Away, Kitchentime, L’EASY m.fl. Se den fulde oversigt over forhandlere på vores hjemmeside – På-afbetaling.dk. Du er kun et klik væk.

  • Hvor billigt kan jeg købe et køleskab på afbetaling?

    Du kan finde et køleskab på afbetaling fra 99 dkr./mdl. Læs mere omkring betingelserne og alt det med småt inde på den enkeltes forhandlers hjemmeside, som vi henviser til.

  • Hvornår kan jeg forvente at modtage mit køleskab?

    Du kan forvente hurtig levering på dit køleskab, helt ligesom når du køber dine produkter kontant. Dog kan leveringstiden variere lidt alt afhængig af hvem du køber hos, men dette kan du læse mere om her.