Robotplæneklipper

Robotplæneklipper på afbetaling

Det er de færreste, der ligefrem nyder at slå græs. De fleste ser det derimod som en pligt, der skal klares. Men faktisk er det slet ikke noget, man selv behøver at stå for. Derimod kan man overlade hele arbejdet til en selvkørende robot.

Vores anbefaling

Elgiganten-logo
E-mærket
Gå til forhandler
Forhandler
Vurdering
Løbetid
Mindste pris / md
proshop logo
Variabel
Gå til forhandler
Frishop-logo
Variabel
Gå til forhandler
Elgiganten-logo
Variabel
Gå til forhandler
Hør mere i videoen herunder

Robotplæneklipper på afbetaling

Ønsker man ikke selv at skubbe rundt på en plæneklipper, kan man nemlig blot erhverve sig en robotplæneklipper. En sådan robot er dog ikke helt billig, og det afholder mange fra at slå til. Det er dog her, at afbetaling kommer ind i billedet.

Udvalgte robotplæneklippere

i samarbejde med PriceRunner

Derfor bør du købe robotplæneklipper på afbetaling

Har du gjort dig tanker om at købe en robotplæneklipper? Men synes du, at det er for stor en udskrivning på én gang? I så fald bør du overvejer at købe den på afbetaling. Gør du det, får du maskinen med det samme, mens betalingen kan klares over tid.

Køb af robotplæneklipper på afbetaling er umådeligt populært, eftersom der er talrige fordele forbundet med det. Er du i tvivl om, hvorvidt det er den rette beslutning, bør du læse med herunder. Her præsenteres du nemlig for en række af fordelene:

  • Den primære fordel er, at du ikke skal betale det fulde beløb på én gang. Derimod kan du betale af over tid – og i nogle tilfælde i helt op til tre år. Til trods for, at betalingen ikke falder på én gang, vil du få din robotplæneklipper med det samme.
  • Du undgår at skulle gå på kompromis med dit valg af robotplæneklipper. Da du ikke skal betale med det samme, kan du nemlig skrue op for budgettet. I stedet for at nøjes med en model til 4.000 kr., kan du f.eks. vælge at skrue op til det dobbelte.
  • I og med, at du ikke skal betale en stor sum penge på én gang, er du heller ikke tvunget til at skulle skrabe penge sammen. Derimod kan du foretage købet med det samme, da du ofte kun skal betale det første afdrag, når din ordre gennemføres.

Hvis du længer har gjort dig tanker om at købe en robotplæneklipper, men har holdt dig tilbage af økonomiske årsager, kan afbetaling være løsningen. Det er naturligvis vigtigt at overveje det nøje, da det ikke er en løsning, der appellerer til alle.

Derudover er det også vigtigt at sikre, at du faktisk har råd til at betale de månedlige afdrag. Såfremt du misser dine betalinger, kan det blive en dyr affære. Det vil nemlig resultere i, at der sendes rykkere med tilhørende gebyrer og renter.

En af markedets bedste robotplæneklippere:

i samarbejde med PriceRunner

Hold øje med ÅOP, når du køber på afbetaling

Når du foretager et køb på afbetaling, er der flere ting, der er vigtige at holde øje med. Det er dog særligt vigtigt, at du holder øje med aftalens ÅOP. Det er en forkortelse for Årlige Omkostninger i Procent, hvilket giver dig et godt billede af aftalens reelle pris.

Desværre er der mange, der lader sig forføre af, at en given kreditaftale er rentefri. Er den det, er det selvfølgelig en fordel, men det betyder ikke, at den er gratis. Selvom man skulle tro, er det faktisk heller ikke ensbetydende med, at det er den billigste løsning.

Du kan nemlig komme ud for, at du skal betale en del gebyrer, når du indgår en kreditaftale. Derfor er det ikke tilstrækkeligt at holde øje med renten. ÅOP’en indeholder derimod alle udgifter, hvorfor der ikke vil være noget, du overser.

I de fleste tilfælde vil det også være muligt at finde det samlede tilbagebetalingsbeløb. Ud fra dette, kan du regne dig frem til, hvad aftalen reelt koster. Trækker du ordrebeløbet fra tilbagebetalingsbeløbet, vil den tilbageværende sum være de udgifter, der er forbundet med aftalen.

Hvor kan man købe en robotplæneklipper på afbetaling?

Hvis du har planer om at købe en robotplæneklipper, kan du glæde dig over, at de sælges af mange forhandlere på det danske marked. Hertil kan du også glæde dig over, at en stor del af disse tilbyder afbetaling.

Når du skal undersøge, om en given forhandler tilbyder afbetaling, er der flere måder at gribe det an på. Den letteste løsning er typisk at klikke sig ind på den robotplæneklipper, du ønsker at købe. På produktsiden vil du nemlig ofte kunne se, om den kan købes på afbetaling.

Støder du på et ViaBill-, Klarna– eller lignende logo, er afbetaling muligt. I mange tilfælde er der tilmed tilføjet en beregning til produktsiden, der viser et eksempel på, hvad det vil koste at købe den pågældende robotplæneklipper på afbetaling.

Derfor køber mange en robotplæneklipper på delbetaling

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det er meget populært at købe robotplæneklippere på kredit. Rigtig mange ønsker nemlig at slippe for at slå græs, men ønsker ikke at betale en stor sum penge på én gang. I stedet for at droppe købet, vælger de at købe på kredit.

At der er mange, der gør dette, er dog kun en fordel for dig. Det betyder nemlig, at der er stor efterspørgsel efter dette – og denne efterspørgsel er forhandlerne nødt til at dække. Af denne grund er der i dag talrige forhandlere, der tilbyder denne form for kreditkøb.

Langt de fleste køber naturligvis en robotplæneklipper, fordi de vil være fri for at slå græs. Andre køber en robot, fordi de vil bruge den som et supplement til egen græsklipning. I begge tilfælde er det dog værd at overveje afbetaling, inden man gennemfører sit køb.

Ofte stillede spørgsmål:

  • Hvad koster en robotplæneklipper på afbetaling?

    Uanset om du køber en robotplæneklipper på afbetaling eller ej, er der stor forskel på priserne. De kan nemlig koste fra få tusinde kroner til mere end 30.000 kr. Hertil skal du dog også huske, at der er forskel på selve kreditaftalernes priser.

  • Kan alle købe en robotplæneklipper på kredit?

    Har du et ønske om at købe en robotplæneklipper på kredit? I så fald skal du først vurderes egnet. Det sker via en kreditvurdering, hvor det bl.a. undersøges, om du har en fast indkomst, om du er registreret i RKI og deslige. Derfor kan alle ikke købe på kredit.