legetoej-paa-afbetaling

Legetøj på afbetaling

Er du på udkig efter legetøj på afbetaling, er du havnet det helt rigtige sted. Der kan være flere forskellige grunde til, at man vælger at købe legetøj på afbetaling – disse kommer vi omkring i teksten herunder. På siden her finder du udvalgte forhandlere, der tilbyder legetøj på afbetaling.

Vores anbefaling

mammashop-logo
E-mærket
Gå til forhandler
Forhandler
Vurdering
Løbetid
Mindste pris / md
Babysam
Variabel
Gå til forhandler
Barnetsverden-logo
Variabel
Gå til forhandler
mammashop-logo
Variabel
Gå til forhandler
Jollyroom-logo
Variabel
Gå til forhandler
Puzzleshop-logo
Variabel
Gå til forhandler
Vierboern-logo
Variabel
Gå til forhandler
Farmorsoutlet-logo
Variabel
Gå til forhandler
Altileglogo
Variabel
Gå til forhandler
Babyshop-logo
Variabel
Gå til forhandler
Coolshop-logo
Variabel
Gå til forhandler
Coolstuff-logo
Variabel
Gå til forhandler
Ovellie-logo
Variabel
Gå til forhandler
Naturebaby-logo
Variabel
Gå til forhandler

Legetøj på afbetaling

Desværre er det ikke gratis, når der skal købe nyt legetøj til børnene. Faktisk kan det vise sig at være dyrt, hvis ikke man ønsker at gå på kompromis. Derfor er det heller ikke alle forældre, der har lige nemt ved at finde pengene til dette.

Selvom man har svært ved at finde de penge, der skal til, er det ikke ensbetydende med, at det ikke kan lade sig gøre at købe nyt legetøj. Det kan dog kræve, at man finder en form for finansiering, for at realisere købet.

I denne forbindelse har man flere muligheder, men danskernes foretrukne valg, er dog afbetaling. Det medfører nemlig, at man kan betale sit ordrebeløb i mindre afdrag, indtil det fulde beløb er betalt retur.

Kan alt legetøj købes på afbetaling?

I og med, at afbetaling (også kaldet delbetaling) er blevet populært blandt danskerne, er der også flere netbutikker, der føler, at det er en betalingsmulighed, de er nødt til at tilbyde deres kunder.

Som følge af dette, er det muligt at købe legetøj på delbetaling hos et stort antal danske netbutikker. Hvad dette også betyder er, at det er muligt at købe stort set alle typer legetøj på afbetaling. Derfor er det sandsynligvis også muligt at købe dit ønskede legetøj på afbetaling.

Har du gjort dig tanker om at købe nyt legetøj på afbetaling, men har du været i tvivl om, hvorvidt det kan lade sig gøre? I så fald er der ikke nogen grund til at betvivle det, da det kun er ganske få former for legetøj, der ikke er mulighed for at købe på delbetaling.

Mange fordele ved at købe legetøj på delbetaling

Hvis du har overvejet at købe legetøj på afbetaling, skal du selvfølgelig vide, at der er adskillige fordele forbundet med valget. Det betyder også, at der er mange gode grunde til at vælge netop denne form for finansiering til dit køb.

Der er dog også ulemper forbundet med beslutningen, hvorfor det ikke er en løsning for alle. Som følge af dette, er det vigtigt, at du sørger for at overveje nøje, om det er noget for dig.

Det er dog ikke alle, der ved, hvilke fordele, der er forbundet med at foretage et køb på delbetaling. Hvis du ikke ved, hvilke fordele, der er forbundet med dette, er det naturligvis svært at vurdere, om det er den rette løsning for dit vedkommende.

Heldigvis kan du herunder blive klogere på de fordele, der er forbundet med at købe legetøj på afbetaling – uanset hvilken type legetøj, der er tale om.

 • Den primære fordel er, at du undgår at betale det fulde beløb med det samme. Det vil sige, at du ikke skal have et stort beløb op af lommen på én gang. I stedet får du lov til at betale dit ordrebeløb i små bidder over en aftalt periode.
 • Når du indgår din aftale, kan du også selv fastsætte, hvor lang en løbetid aftalen skal have. Det betyder, at du både kan regulere antallet og størrelsen af de månedlige afdrag, hvorfor du kan afdrage i et tempo, der passer til din økonomi.
 • Desuden undgår du også at finde andre former for finansiering, hvilket fx kan være et kviklån. Det er der mange, der vælger som løsning, da de mener, at det er den letteste løsning. Det er en nem løsning, men desværre er det også en dyr løsning.

Ud fra de fordele, der er beskrevet herover, bør du kunne vurdere, om du mener, at det er en løsning for dig. Er du fx ikke vil med idéen om at skulle betale af over længere tid, er det selvfølgelig ikke en afbetalingsordning, der er den rette løsning for dig.

I og med, at det ikke er det rette valg for alle, er det vigtigt, at du overvejer nøje, hvorvidt du vil være bedre stillet med en anden form for finansiering. Der er nemlig flere andre muligheder for at købe legetøj på kredit.

Køb af legetøj på kredit: Hvad koster det?

Det er ikke altid, at det er gratis at købe på kredit. Omvendt er det dog heller ikke altid dyrt, hvilket mange dog tror. Har du altid troet, at det er dyrt, så tager du fejl. Har det holdt dig tilbage, så bør du ikke længere lade dig stoppe af dette.

Der er dog stor forskel på, hvor godt de forskellige kreditudbydere tager sig betalt. Derfor er det heller ikke muligt at give et konkret svar på, hvad det koster at købe legetøj på kredit.

Det er dog vigtigt at understrege, at det absolut ikke er dyrt. Det er mange år siden, at det har været dyrt at foretage køb på kredit, hvad enten det er køb på afbetaling eller et fakturakøb. Begge dele kan nemlig lade sig gøre til gode priser i dag.

I og med, at der er forskel på, hvad det koster, afhængigt af, om du vælger fx ViaBill, Klarna eller en helt tredje udbyder, er det vigtigt, at du nærlæser din aftale, før du accepterer den. Du skal nemlig undgå at stå i en situation, hvor du ikke har råd til at betale omkostningerne ved aftalen.

Dog er det vigtigt, at det er gjort klart, at du bør tro, at det er dyrt at købe noget på kredit. Det er generelt noget, der gør sig gældende, uanset hvad du vil købe, herunder også legetøj.

Legetøj på delbetaling: Er det en mulighed for alle?

Der er en række krav, du skal leve op til, hvis du skal godkendes til en afbetalingsordning. Derfor er det ikke alle, der har mulighed for at købe legetøj på afbetaling. Dog er der tale om både få og milde krav, hvorfor de fleste kan blive godkendt til det.

Det kræver blot, at du har en fast indkomst, der kan dække den månedlige ydelse. Dertil er det også et krav, at du ikke er registreret som dårlig betaler i RKI. Det vidner om, at det ikke er specielt krævende at blive godkendt til en afbetalingsordning – eller anden form for kreditaftale.

 • Hvor kan jeg købe legetøj på afbetaling?

  Der findes flere forskellige forhandlere der tilbyder afbetaling på køb af legetøj. Vi har listet mere end 10 forskellige muligheder, hvor der både kan findes noget til de allermindste, men også de lidt større børn.

 • Hvor billigt kan jeg købe legetøj på afbetaling?

  Prisen afhænger naturligvis af hvilket stykke legetøj du er på udkig efter, men det er ikke urealistisk at finde afbetalingsløsninger, hvor du både slipper for renter og afdrag. Læs meget mere om dette her.

 • Hvornår kan jeg forvente at modtage mit legetøj?

  Vælger man at købe sit legetøj på afbetaling, er der ikke en længere leveringstid af den grund. Om man køber sit legetøj kontant, eller vælger at fordele den månedlige betaling op, giver dig stadig en hurtig leveringstid.