Babyudstyr

Babyudstyr på afbetaling

Det er ikke billigt at blive forældre. Der er nemlig et væld af udstyr, der skal købes. Derfor er der mange kommende forældre, der har svært ved at finde penge til det hele. Heldigvis er det noget, der findes en løsning på.

Vores anbefaling

Babysam
Anbefalet
Gå til forhandler
Forhandler
Vurdering
Løbetid
Mindste pris / md
Babysam
Variabel
Gå til forhandler
Babyshop-logo
Variabel
Gå til forhandler
Coolshop-logo
Variabel
Gå til forhandler
mammashop-logo
Variabel
Gå til forhandler
Jollyroom-logo
Variabel
Gå til forhandler
Luksusbaby
Variabel
Gå til forhandler
Legetoejseksperten
Variabel
Gå til forhandler
Babyudstyr
Variabel
Gå til forhandler
Bahne-logo
Variabel
Gå til forhandler
Luksusleg-logo
Variabel
Gå til forhandler
Borneneskartel
Variabel
Gå til forhandler
Altileglogo
Variabel
Gå til forhandler
Hør mere i videoen herunder

Babyudstyr på afbetaling

I stedet for at betale for det nødvendige udstyr nu, kan man vælge at købe det på afbetaling. Dermed vil man kunne købe udstyret nu, men betalingen kan man vente med. Det betyder, at man får sit udstyr med det samme, mens betalingen bliver klaret i afdrag over en bestemt periode.

Hvorfor købe babyudstyr på afbetaling?

Der skal ikke herske tvivl om, at der er mange fordele forbundet med at købe babyudstyr på afbetaling. Hvis du har gjort dig overvejelser om dette, bør du derfor ikke tøve. Der er nemlig en god chance for, at det er den rette løsning for dig.

Betvivler du, hvorvidt det vil være fordelagtigt for dig, skal du blot læse med herunder. Her kan du nemlig læse nærmere om de fordele, der er forbundet med det. Ud fra disse vil du kunne vurdere, hvorvidt det at købe på afbetaling, er den rette løsning for dig.

Køb nu – betal senere

Den primære fordel er, at du kan købe dit udstyr nu, uden at skulle have penge op af lommen. Selvom du foretage dit køb nu, er betalingen nemlig noget, der først klares senere. Derfor skal du ikke være bekymret for, hvordan du skal få råd til at købe udstyret, du skal bruge.

I nogle tilfælde kan du dog komme ud for, at du skal betale første afdrag med det samme. Det er dog noget, der varierer meget fra udbyder til udbyder. Det kan dog være en god idé at få betalt første afdrag, da du dermed får taget hul på afbetalingen.

Ingen grund til kompromisser

Det er bestemt også en fordel, at du ikke behøver at gå på kompromis. Dette har mange en tendens til, hvis de har svært ved at finde midlerne til at købe babyudstyr. Beslutter du dig for at købe dit babyudstyr på delbetaling, er der dog ikke nogen grund til at gøre dette.

Vil du være sikker på, at du kan købe noget af det bedste babyudstyr på markedet, kan det være en fordel at købe på afbetaling. Da du kan dele betalingen op i mindre bidder, bliver det nemlig mere overskueligt for dig at betale for det, selvom prisen er høj.

Hvilket babyudstyr kan købes på delbetaling?

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der skal købes en del udstyr, når man venter barn. Hertil er der også forskelligt udstyr, der skal købes i takt med, at barnet bliver ældre. Netop derfor kan det være svært at finde midlerne til det hele.

Heldigvis er der intet babyudstyr, du ikke vil kunne købe på afbetaling. Har du indstillet dig på at købe babyudstyr på kredit, kan du derfor sagtens gøre dette. Det betyder, at du blandt andet har mulighed for at købe følgende udstyr på afbetaling:

Rigtig mange vælger at finde en webshop, hvor de kan købe alt, hvad de har brug for på afbetaling. Det gør det ikke blot let, når de skal bestille det, men sikrer også, at det ikke bliver problematisk at holde styr på de månedlige afdrag.

En anden fordel er, at det som regel er billigere at købe det hele ét sted. Når du kun har én kreditaftale, er der nemlig også kun en enkelt aftale at betale renter og gebyrer på. Derfor anbefales det at forsøge at samle dine indkøb af babyudstyr et sted.

Hold øje med ÅOP, når du køber på afbetaling

Ønsker du at købe babyudstyr på afbetaling, er der flere parametre, der er vigtige. Det vigtigste er dog at holde øje med aftalens ÅOP. Det er nemlig et tal, der dækker over alle udgifter til aftalen på årlig basis.

Mange tror, at man kan nøjes med at kigge på renten. Selvom den udgør en stor del af de samlede udgifter, er den dog ikke den eneste. Derfor er det ikke nok, at man sammenligner og vælger ud fra renten, da det vil give et misvisende billede.

Eksempelvis er der også diverse gebyrer at tage højde for. Både størrelsen og mængden af disse varierer fra udbyder til udbyder. Netop derfor er det afgørende, at du har fokus på ÅOP, når du skal holde de forskellige aftaler op mod hinanden.

Er delbetaling den eneste kreditmulighed?

Ønsker du at købe babyudstyr på kredit, er du ikke altid begrænset til at købe på afbetaling.  Det er dog den mest populære løsning, hvorfor det er en løsning, der udbydes af en lang række aktører. Dog er der også webshops, der tilbyder andre muligheder, når det kommer til køb på kredit.

Hos en række webshops er det nemlig også muligt at købe på faktura. Det betyder, at du ikke skal betale med det samme, men at du blot udskyder betalingen i en bestemt periode. Det kan være alt fra 30 dage op til 180 dage, alt afhængigt af, hvor meget kredit, du ønsker.

Det er ikke alle webshops, der har denne mulighed, men mange tilbyder det via Klarna. Det er en mulighed, der kan overvejes, hvis du f.eks. blot ønsker at udskyde betalingen, indtil næste lønudbetaling. Når du foretager dit køb, kan du dog selv afgøre, hvor lang kredittid, du vil have.

Ofte stillede spørgsmål:

  • Hvad koster det at købe babyudstyr på afbetaling?

    Det kan ikke lade sig gøre at give et konkret svar på dette. Det er nemlig noget, der varierer en del fra udbyder til udbyder. Det kan dog lade sig gøre at finde både rente- og gebyrfri afbetaling.

  • Hvor mange måneder kan man afbetale over?

    I de fleste tilfælde er det helt op til dig selv. Flere udbydere tilbyder nemlig, at du kan betale af over en periode på helt op til 36 måneder. Det er dog ikke alle, der tilbyder dette, da der også er udbyder, der f.eks. kræver betaling inden for fire måneder.