Tablet-paa-afbetaling

Tablet på afbetaling

En tablet har rigtig mange forskellige og attraktive funktioner – både privat såvel på arbejde. Der findes mange fine tablets på markedet, men udfordringen kan også være at den er dyr at købe her-og-nu. Med en attraktiv afbetalingsordning, kan man dele betalingerne op i bidder og dermed tilegne sig lidt ekstra luft i budgettet på kort bane.

Vores anbefaling

computersalg-logo
E-mærket
Gå til forhandler
Forhandler
Vurdering
Løbetid
Mindste pris / md
proshop logo
Variabel
Gå til forhandler
computersalg-logo
Variabel
Gå til forhandler
Elgiganten-logo
Variabel
Gå til forhandler
POWER logo
Variabel
Gå til forhandler
Refurb-logo
Variabel
Gå til forhandler
Greentel-logo
Variabel
Gå til forhandler
Hør mere i videoen herunder

Tablet på afbetaling

Tablets overtager i dag fortsat større markedsandel fra de bærbare computere. De kan ikke længere kun bruges til streaming, e-mails og browsing på nettet, om end det er, hvad de fleste bruger dem til. Faktisk kan mange komme igennem en hel arbejdsdag med blot en tablet.

I og med, at de i dag kan tjene mange formål, er der også flere og flere, der ønsker at investere i en tablet. Faktum er dog, at de ikke er helt billige – og slet ikke, hvis man gerne vil have en topmodel fra fx Apple eller Samsung.

Derfor er der også mange, der dropper idéen igen, da de enten ikke kan eller vil bruge en sådan sum penge på en tablet. Heldigvis er der forskellige former for finansiering, der kan bruges i tilfælde af, at du ønsker at undgå at betale det fulde beløb på én gang.

De mest populære tablets lige nu

De fleste tablets kan købes på afbetaling

Uanset hvilken tablet du har udset dig, skal du ikke bekymre dig for, hvorvidt du kan købe den på afbetaling. I takt med, at det er blevet mere populært at købe elektronik på denne måde, er der også flere forhandlere, der har besluttet at åbne op for muligheden.

Hvad enten du har besluttet dig for at købe en tablet fra Apple, Samsung eller Asus, er du garanteret at kunne finde en forhandler, der sælger den på delbetaling. Har du udset dig en af de mere gængse modeller, er det dog en kende lettere at finde en passende løsning.

Er du ikke fast besluttet på, hvilken model, der er den rette for dig, er den letteste løsning naturligvis, at du tager et kig på udvalget hos en af de forhandlere, der tilbyder afbetaling. På denne måde bør du forholdsvis nemt kunne finde en ideel tablet for dit vedkommende.

Hvorfor er køb af tablet på afbetaling en god idé?

Det er selvfølgelig vigtigt at understrege, at det ikke er alle, der mener, at det er en god idé at købe en tablet på afbetaling. Dog er der mange fordele forbundet med dette valg, hvorfor det for mange er en rigtig god idé at foretage et sådant køb på afbetaling.

Er du i tvivl om, hvorvidt det er den rette løsning for dit vedkommende, kan du herunder læse nærmere om de fordele, der er forbundet med at vælge at købe en tablet på delbetaling.

1. Du skal ikke betale enhedens fulde pris på én gang

Den mest fremtrædende fordel ved at købe en tablet på afbetaling er, at du ikke skal betale det fulde beløb med det samme. I stedet bliver din betaling delt op i mindre bidder, så du hver måned kan betale et afdrag, indtil det fulde beløb er betalt af.

Derfor er det også mere overskueligt at foretage dit køb på denne måde. I og med, at du ikke skal finde et stort beløb frem med det samme, er du ikke forhindret i at købe en tablet. Derfor er det også en mulighed, som mange vælger at benytte sig af.

2. Du kan købe den tablet, du drømmer om

Hvis du har intentioner om at købe en tablet, er der sandsynligvis også en specifik model, du har udset dig. Det er dog ikke sikkert, at du har råd til netop denne model. I hvert fald ikke, hvis du er nødt til at betale for den fulde pris med det samme.

Da du ved at betale af over tid, ikke skal betale enhedens fulde pris på én gang, har du også friheden til at vælge en dyrere model. Det er selvfølgelig en fordel, da det betyder, at du ikke behøver at gå på kompromis i forhold til netop dén model, du gerne vil have.

Er det dyrt at købe en tablet på delbetaling?

Der er rigtig mange, der tror, at det er dyrt at købe en tablet på afbetaling. Det hænger typisk sammen med, at det for adskillige år siden kunne være en bekostelig affære. Af denne grund tror mange, at det fortsat forholder sig således i dag.

Faktum er dog, at det ikke længere er gældende. Den øgede konkurrence fra udbydere såsom ViaBill og Klarna har medført, at det tilmed er muligt at købe tablets på afbetaling rentefrit.

Derfor vil dine månedlige afdrag udelukkende være bestående af reelle afdrag og ikke en række tunge udgifter. Der er derfor ingen grund til at være bekymret for, hvorvidt det er dyrt at købe en tablet på delbetaling – det er det nemlig ikke.

Har alle mulighed for at købe en tablet på kredit?

Når man skal købe en tablet (eller noget helt andet) på kredit, skal man naturligvis først kreditvurderes af den pågældende kreditudbyder.

Derfor er det ikke alle, der kan få lov til at købe en tablet på kredit, hvad enten man ønsker at købe den afbetaling eller som fakturakøb. Dog er det ofte meget få og milde krav man skal leve op til, hvorfor det er de færreste, der vil blive afvist.