det faktisk er en af verdens største betalingstjenester.

PayPal

Uanset om du shopper i din sædvanlige butik eller handler internationalt er PayPal en brugbar løsning, der kan være din foretrukne betalingsmåde globalt. PayPal dækker også en eventuel returporto, hvis dette måtte blive aktuelt. Du vælger selv hvordan du vil betale og slipper for at skulle indtaste dine kortoplysninger gang på gang.

Filtrer forhandlereFritekst søgning

Luksusbaby
sport24
adidas-logo
H&Mlogo
nike-logo
Nicehair-logo
lampegiganten-logo
Dyrberg-Kern-logo
Lampemesteren-logo
Lammeskindet-logo
Sif-jakobs-logo
Sack it logo
Hør mere i videoen herunder

PayPal Danmark – Køb gennem PayPal – Alt du skal vide

Når du skal betale for en ordre hos en dansk webshop, er der ofte et hav af betalingsløsninger at vælge mellem. Til trods for dette, er der kun ganske få danske netbutikker, der giver dig mulighed for at betale med PayPal.

Det kan virke en anelse besynderligt, da det faktisk er en af verdens største betalingstjenester. Det er en amerikansk tjeneste, og det er også her, den er først. Faktisk viser tal, at op mod 72% af de amerikanske internetkunder har en PayPal-konto.

Hvad er PayPal?

Langt de fleste danskere har det fint med at bruge enten MobilePay eller et betalingskort, når de skal gennemføre en ordre på en webshop. Derfor er det heller ikke alle, der kan se, hvorfor de skal benytte sig af PayPal, når de øvrige løsninger hidtil har fungeret fint.

PayPal har dog sine fordele. Det er nemlig en betalingstjeneste, der er udviklet til at gøre det nemt at handle på nettet. Når du opretter din konto, tilknyttet du et betalingskort til denne. Når det først er angivet én gang, behøver du ikke at indtaste alle dine oplysninger igen.

Når du har valgt, at du vil betale med PayPal, slipper du derfor for at finde pungen frem, for derefter at indtaste alle oplysninger fra dit betalingskort. I stedet kan du nøjes med at angive den e-mailadresse og det kodeord, du valgte, da du oprettede din konto hos betalingstjenesten.

Hvad koster det at betale med PayPal?

Rigtig mange tror, at de er tvunget til at betale et gebyr, hvis de benytter PayPal. Det er dog ikke tilfældet. Faktisk skal du slet ikke betale noget som helst. Det er nemlig 100% gratis at gøre brug af tjenesten, om end det kun gør sig gældende, hvis du handler hos en dansk webshop.

Hvis du i stedet bruger PayPal til at betale hos en udenlandsk webshop, vil du blive pålagt et gebyr for valutaomregningen. Det varierer en smule, men som regel lyder det på mellem 3 og 4% af den samlede ordresum. Derfor er det relativt nemt at have med at gøre.

For at gøre det nemt for deres kunder, har PayPal sørget for, at du altid kan se den endelige pris i betalingsvinduet. Inden du gennemfører dit køb, vil du derfor være bekendt med alle udgifter. Det gør sig naturligvis gældende, uanset om det er en dansk eller udenlandsk webshop, du handler hos.

Grunden til, at det ikke koster penge at bruge PayPal er, at det er sælger, der betaler. Når du gennemfører en ordre, skal webshoppen betale et gebyr. Formålet med dette har været at sikre, at det er attraktivt for forbrugerne at benytte denne betalingstjeneste til deres betalinger.

Hvordan fungerer betaling med PayPal?

Som angivet tidligere, er en af fordelene ved PayPal, at betalingen er klaret med et snuptag. Har du ikke prøvet det før, kan det dog være rart at være forberedt på, hvordan processen vil foregå. Det kan du se herunder:

  1. Du finder dine varer, lægger dem i kurven, og går videre til betaling
  2. Nu vælger du, at du vil betale med PayPal, hvorefter du sendes videre til et betalingsvindue
  3. Log ind med dine PayPal-konto og bekræft ordren
  4. Du sendes nu retur til webshoppen, hvor du præsenteres for en ordrebekræftelse

Netop det faktum, at du ikke skal indtaste alle dine oplysninger, fordi de er gemt hos PayPal, sparer dig for en masse tid. Uanset hvad du skal købe, kan du derfor gennemføre en ordre på få sekunder. Herefter kan du fortsætte med dagens øvrige gøremål.

Kan man betale med PayPal i Danmark?

Til trods for, at PayPal ikke er udbredt, er det bestemt muligt at betale med det i Danmark. I takt med, at det er blevet mere populært, er der også kommet flere webshops til. Det er selvfølgelig gældende for både store og små webshops.

Allerede nu kan du derfor bruge PayPal til betaling hos en lang række danske webshops. I fremtiden vil der unægtelig være kommet flere til, da betalingstjenesten fortsat vinder større indpas i Danmark. Det skyldes særligt, at mange danske forbrugere har taget tjenesten til sig.

Der er mange årsager til den stigende popularitet, men det faktum, at betalingsprocessen gøres mere smertefri, er en klar årsag til det. I stedet for at bruge lang tid på at rode med betalingskort eller MobilePay, indtaster man nemlig blot sin e-mail og et kodeord, hvorefter man er videre.

Kan PayPal bruges til afbetaling?

Hvis du har et ønske om at foretage et køb på afbetaling, er det ikke PayPal, du skal bruge. Det er en meget populær betalingstjeneste, men et væld af muligheder. Afbetaling er dog ikke en af disse, hvorfor du vil være tvunget til at søge andre alternativer, hvis dette er et ønske.

I tilfælde af, at du vil købe på afbetaling, er det tjeneste som Klarna og ViaBill, du skal kigge på. Prioriterer du det derimod højt, at du kan gennemføre din betaling på ingen tid, kan PayPal Danmark meget vel vise sig at være det rette valg for dit vedkommende.

Selvfølgelig kan det ikke afvises, at det er en mulighed, der vil blive indført i fremtiden, men som det ser ud nu, er det ikke en del af planerne. Det er nemlig slet ikke det, der er i fokus hos PayPal. Vægter du det højt, at du kan afdrage, er du derfor nødt til at finde en anden betalingsløsning.

PayPal har god køberbeskyttelse

PayPal udmærker sig på flere punkter, hvilket de blandt andet gør ved, at du er godt sikret som køber. De har nemlig et køberbeskyttelsesprogram, at du kan få varens fulde pris refunderet, hvis du ikke modtager din ordre. Og det kan du endda få med ganske få klik.

Hvis du får en vare, der ikke lever op til, hvad du har købt og betalt for, vil du også kunne få dine penge retur. Det er ikke tilfældet, hvis du f.eks. bruger et betalingskort. Derfor vil du være rigtig godt sikret, hvis du har betalt for din ordre med PayPal.

Deres køberbeskyttelse dækker alle ordrer, der er betalt med PayPal. Har du foretaget en betaling direkte via deres platform, vil denne også være dækket. For at gøre brug af deres køberbeskyttelse, skal du dog have et godt omdømme, og må ikke tidligere have snydt med det.

Du har desuden god tid til at få oprettet din sag, da det blot skal gøres senest 180 dage efter betaling. Det anbefales dog, at du sørger for at oprette din sag hurtigst muligt, da det øger chancen for, at sagen ender med at falde ud til din fordel.

  • Hvor kan man betale med PayPal?

    Du kan betale med PayPal hos en lang række webshops i Danmark. Handler du hos en udenlandsk webshop, er der også en god chance for, at de tilbyder PayPal. Det er nemlig en meget udbredt og populær betalingstjeneste.

  • Er det sikkert at betale med PayPal?

    Du har ikke nogen grund til at være bekymret for at betale med PayPal. Tværtimod har de en rigtig god køberbeskyttelse, hvilket netop er grunden til, at mange bruger denne tjeneste. Dette sikrer, at du er godt beskyttet, uanset om du handler i Danmark eller udlandet.