parfume-paa-afbetaling

Parfume på afbetaling

Er du på udkig efter en ny duft, men det er et krav den bliver købt på afbetaling, er du havnet det helt rette sted. Vi har På-afbetaling.dk listet en række forhandlere der tilbyder køb på afbetaling af nye dufte. Se butikkerne herunder og klik dig videre på logoet, for at læse mere omkring deres betingelser.

Vores anbefaling

Nicehair-logo
Anbefalet
Gå til forhandler
Forhandler
Vurdering
Løbetid
Mindste pris / md
Beautycos-logo
Variabel
Gå til forhandler
Billig-parfume-logo
Variabel
Gå til forhandler
Coolshop-logo
Variabel
Gå til forhandler
Nicehair-logo
Variabel
Gå til forhandler
Bahne-logo
Variabel
Gå til forhandler
bellashop-logo
Variabel
Gå til forhandler
computersalg-logo
Variabel
Gå til forhandler

Find en parfume på afbetaling

Parfume kan koste mange penge. Derfor er der også mange, der ender med at gå på kompromis med deres valg af parfume. Det er en skam, at det forholder sig således, men heldigvis behøver det heller ikke at foregå på denne måde.

Der findes nemlig flere former for finansiering, der kan bruges, hvis ikke du har pengene selv. Det er naturligvis ikke alle, der er villige til dette, hvilket er ganske fair. Det er en personlig vurdering, hvorvidt man ønsker at benytte sig af en form finansiering til at foretage et sådant køb.

Hvis det er noget, du har gjort dig tanker om, er det selvfølgelig vigtigt, at du er opmærksom på, at der findes flere muligheder. Afbetaling er ganske vist den mest populære mulighed, men det betyder ikke, at det er den eneste.

De mest populære parfumer lige nu:

Hvorfor bør man købe parfumer på afbetaling?

Der er mange årsager til, at det er en god idé at købe dine parfumer på afbetaling via kreditudbydere såsom ViaBill og Klarna. Men på trods af, at der er flere fordele forbundet med denne beslutning, er der selvfølgelig også ulemper.

Derfor er det vigtigt, at du overvejer både fordele og ulemper, så du føler dig sikker på, at det er den rette beslutning for dig. Til trods for de mange fordele, kan det sagtens tænkes, at et fakturakøb eksempelvis er en bedre beslutning for dit vedkommende.

Hvis ikke du har tidligere erfaring med delbetaling, er det ikke sikkert, at du er bekendt med de fordele, der følger med. Hvis det gør sig gældende, bør du læse med herunder, hvor du præsenteres for en række af de mest fremtrædende fordele ved en afbetalingsløsning.

 • Den primære fordel er, at du ikke skal betale det fulde ordrebeløb på én gang. I stedet for at betale med dit betalingskort, når du er i færd med at gennemføre din ordre, vælger du blot afbetaling, hvorefter du får mulighed for at betale ordrebeløbet i mindre bidder. Typisk vil du skulle betale et afdrag hver måned.
 • Når du indgår en afbetalingsaftale, er det typisk muligt at strukturere den selv. Det vil sige, at du selv kan definere, hvor lange en løbetid aftalen skal have. Som følge af dette, er det også muligt at justere størrelsen af den månedlige ydelse, da den er afhængig af løbetiden.
 • Du undgår at finde andre former for finansiering, herunder kviklån. Der er mange, der optager kviklån, for at handle på nettet, hvis ikke de selv har pengene til, hvad de skal købe. Det er dog både dyrere og mere besværligt, end en afbetalingsløsning, hvorfor det selvfølgelig anbefales.

Der findes flere muligheder på nettet, hvis du ønsker at finansiere betalingen af dine parfumer. Som der er givet udtryk for før, er det afbetaling, der er den mest populære. Fordelene ved at vælge denne løsning er beskrevet herover, hvorfor disse skal overskygge ulemperne, hvis det skal være attraktivt for dig.

Er du typen, der ikke er vild med at skulle betale faste beløb hver måned, men hellere vil have betalingen ud af hovedet, er det selvfølgelig ikke en afbetalingsordning, du skal vælge. I en sådan sammenhæng har du dog mulighed for at udskyde hele betalingen med et fakturakøb.

Er det dyrt at købe parfume på delbetaling?

Mange tror, at det er dyrt at foretage et køb på delbetaling. Det er vigtigt at understrege, at det ikke er tilfældet. I nogle tilfælde kan det endda være ganske gratis. Der findes nemlig flere kreditudbydere, der tilbyder både rente- og gebyrfri afbetaling ved køb på nettet.

Det er dog ikke ensbetydende med, at dette gør sig gældende for alle aktører. Derfor er det vigtigt, at du tager dig tid til at nærlæse din aftale, før du accepterer den. Hvis du ikke gør det, er du nemlig ikke bekendt med de udgifter, der er forbundet med den pågældende aftale.

Heldigvis er det i dag en sjældenhed, at du støder på en dyr afbetalingsordning. Konkurrencen på markedet er nemlig blevet markant større i løbet af de seneste år, hvilket har medført, at de forskellige aktører er begyndt at presse hinanden på prisen.

For dig, der har et ønske om at købe parfume e.l. på afbetaling, er det dog kun en fordel. Det er nemlig med til at sikre, at du får din afbetalingsløsning til en god pris. Udgifterne var i mange år en markant ulempe ved disse løsninger, men i takt med, at priserne er blevet bedre, er det ikke en nær så stor ulempe.

Skal jeg vælge fakturakøb eller afbetaling?

Som angivet tidligere, er afbetaling ikke den eneste mulighed, du har, hvis du vil købe parfumer på kredit. Du kan også foretage et såkaldt fakturakøb, der adskiller sig fra afbetalingsløsningerne ved, ikke at skulle betales retur i rater.

Derimod udskyder du blot den fulde betaling til et senere tidspunkt. Det kan derfor være en glimrende løsning, hvis du ønsker at udskyde betalingen til din næste lønudbetaling. Når du så har fået din løn, kan du betale det fulde beløb, hvorefter du ikke længere skal tænke på det.

Har du gjort dig overvejelser om at købe parfumer på kredit, men ved du ikke, om du skal vælge den ene eller anden løsning? I så fald står du i en situation, som mange andre har stået i før dig. Det kan nemlig være svært at vurdere, hvorvidt man skal vælge enten afbetaling eller fakturakøb.

Ønsker du at betale i små bidder?

Når du skal vælge mellem de to løsninger, er det dog især vigtigt, at du gør op med dig selv, om du ønsker at betale i små bidder eller ej. Hvis du ikke vil det, skal du ikke indgå en afbetalingsordning, men bør i stedet overveje, om et fakturakøb er den rette beslutning.

Der er selvfølgelig fordele og ulemper ved begge dele, hvorfor det handler om at vurdere, hvad der fungerer bedst for dit vedkommende. Dog bør det nævnes, at det er afbetalingsløsningerne, der er mest populære blandt danskerne.

Det betyder ikke nødvendigvis, at det er det rette valg for dig – det vidner blot om, at danskeren foretrækker at betale tilbage i små bidder.

 • Hvor kan jeg købe en parfume på afbetaling?

  Der findes flere danske butikker der tilbyder køb af en parfume på afbetaling. Herunder blandt andet Nicehair, Billigparfume, Coolshop m.fl. Se dem allesammen på vores hjemmeside: På-afbetaling.dk.

 • Hvor billigt kan jeg købe en parfume på afbetaling?

  Prisen svinger lidt afhængig af hvilken parfume du er på udkig efter, men du kan læse mere omkring den enkeltes butiks betingelser via hjemmesiden her.

 • Hvornår kan jeg forvente at modtage min parfume?

  Du kan forvente samme hurtige levering på din duft, hvis du vælger at købe din på afbetaling, eller hvis du vælger en kontantbetaling.