Varmepumpe

Varmepumpe på afbetaling

Det er ikke nogen hemmelighed, at det ikke er billigt at købe en varmepumpe. Derfor er det ikke alle, der er så heldige, at de har råd til at anskaffe sig én. Det er naturligvis en skam, da der er mange fordele forbundet med at have en varmepumpe.

Vores anbefaling

Homeshop-logo
Anbefalet
Gå til forhandler
Forhandler
Vurdering
Løbetid
Mindste pris / md
proshop logo
Variabel
Gå til forhandler
Homeshop-logo
Variabel
Gå til forhandler
Heatnow-logo
Variabel
Gå til forhandler
Hør mere i videoen herunder

Varmepumpe på afbetaling

Har du selv gjort dig tanker om at købe en varmepumpe, men har de høje priser hidtil afholdt dig fra det? I så fald er det værd at undersøge afbetaling. Der er nemlig rig mulighed for at købe en varmepumpe på afbetaling, hvilket kan gøre det mere overkommeligt.

Populære varmepumper lige nu:

 

i samarbejde med PriceRunner

Mange fordele ved køb af varmepumpe på afbetaling

Der skal ikke herske tvivl om, at der er mange fordele forbundet med at købe en varmepumpe på afbetaling. Det er dog ikke alle, der er klar over, hvor mange fordele, der er forbundet med det. Er du ikke bekendt med de mange fordele, skal du blot læse med herunder.

Køb nu – betal senere

Den primære fordel er, at du kan købe din varmepumpe nu, men venter med betalingen. Når du køber på afbetaling, vil din betaling nemlig blive delt op i mindre bidder. Og faktisk kan du strække betalingen i helt op mod 36 måneder.

Har du svært ved at finde pengene til at købe din varmepumpe, er dette derfor en god løsning. Husk dog på, at du selvfølgelig skal have plads i økonomien til de månedlige afdrag – ellers risikerer du at løbe ind i store renteomkostninger.

Undgå kompromis

En anden fordel ved at købe på afbetaling er, at du undgår at gå på kompromis. Da du ikke skal betale kontant, kan du nemlig tillade dig at skrue op for dit budget. Dermed er du sikker på, at du vil have mulighed for at købe en varmepumpe, der lever op til dine krav.

Vil du være sikker på, at du ikke skal gå på kompromis, kan afbetaling derfor være en god løsning. Det er især tilfældet, hvis du har svært ved at finde plads i budgettet til et kontantkøb. Det kan nemlig resultere i, at du må vælge en billigere model, for at have råd.

Betal i eget tempo

Når du vælger afbetaling, kan du betale af i dit eget tempo. I de fleste tilfælde kan du nemlig selv vælge løbetiden. Da du kan det, kan du også selv styre, hvor meget, du vil afdrage med hver måned.

Ønsker du at afdrage med et højt beløb, vælger du blot en kort løbetid. Vil du derimod betale et mindre beløb, strækker du blot betalingen over længere tid. Derfor du sikret at kunne finde en afdragsordning, der harmonerer med din økonomi.

Kan alle typer varmepumper købes på afbetaling?

Når du skal købe en varmepumpe, er der mange ting, der skal overvejes. Blandt andet skal du finde ud af, hvilken type varmepumpe, du vil have. Der er nemlig stor forskel på, om du vælger en luft til luft- eller en luft til vand-varmepumpe.

Hvad enten du har planer om den ene eller anden type varmepumpe, kan den dog købes på afbetaling. Derfor er der ikke grund til at være bekymret for, om dit valg af type vil have indflydelse på dine muligheder for at købe den på delbetaling.

Det betyder dog også, at det er vigtigt, at du gør dig tanker om dette. Du skal nemlig sikre, at du ender med at få købt den rette varmepumpe. Vælger du den forkerte type varmepumpe, vil du hurtigt ende med at fortryde det.

Desuden vil du også kunne finde varmepumper på afbetaling, der adskiller sig på mange punkter. Uanset hvad du stiller af krav til din varmepumpe, kan den derfor købes på kredit. Det er selvfølgelig også gældende, uanset om den er dyr eller billig.

Giver det mening at købe varmepumpe på delbetaling?

Det er svært at give et konkret svar på dette. Der er mange aspekter, der spiller ind, når man skal vurdere det. Derfor er det afgørende, at man overvejer det nøje. I mange tilfælde er det en glimrende idé, hvis du er afhængig af en form for fossil opvarmning.

Når du gør dig tanker om at købe en varmepumpe, skal du have fokus på det økonomiske. Du skal derfor lave beregninger, der viser, hvorvidt det kan svare sig for dig. Som angivet herover, vil det som regel kun være tilfældet, hvis du benytter dig af fossil opvarmning.

Hvis du skal købe en varmepumpe, skal du også tage op til overvejelse, om den skal købes på afbetaling eller ej. Føler du, at du har svært ved at finde frem til de midler, der skal bruges til at købe en varmepumpe, kan delbetaling være en ideel løsning for dig.

Mange køber varmepumpe på afbetaling

Har du gjort dig tanker om at købe en varmepumpe på afbetaling, er du ikke ene om dette. Der er nemlig rigtig mange, der ender med at gøre dette. Det er der flere grunde til, men det er i høj grad noget, der skyldes, at det kan være dyrt at købe en varmepumpe kontant.

I og med, at det er noget, som mange vælger at gøre, er der også en lang række danske forhandlere, der tilbyder det. Som følge af dette, er der ikke nogen grund til at være i tvivl om, hvorvidt du kan finde en ideel varmepumpe, som du kan købe på afbetaling.

Ofte stillede spørgsmål:

  • Hvad koster det at købe en varmepumpe på afbetaling?

    Det er svært at give et konkret svar på, hvad det vil koste at købe en varmepumpe på afbetaling. Hvad det vil koste, afhænger nemlig af flere ting. Der er dog stor forskel på priserne, hvorfor det er vigtigt, at du sammenligner flere muligheder, før du træffer dit valg.

  • Kan alle købe en varmepumpe på kredit?

    Ikke alle kan købe en varmepumpe på kredit. Har du et ønske om at købe en varmepumpe, men klare betalingen over tid, er det et krav, at du først er blevet kreditvurderet. Hvis du fx står i RKI, vil det ikke være muligt for dig at købe en varmepumpe på afbetaling.