Person der cykler paa en ladcykel igennem byen med en blaa jakke og en taske paa ryggen

Ladcykel på afbetaling

En ladcykel kan være et glimrende transportmiddel i mange henseender. Skal du ofte hente og bringe børn, men ønsker du ikke at være afhængig af en bil? I en sådan sammenhæng kan en ladcykel være et glimrende valg.

Vores anbefaling

Fri-Bikeshop-logo
E-mærket
Gå til forhandler
Forhandler
Vurdering
Løbetid
Mindste pris / md
cykelexperten logo
Variabel
Gå til forhandler
Cykelshoppen-logo
Variabel
Gå til forhandler
Fri-Bikeshop-logo
Variabel
Gå til forhandler
cykelpartner-logo
Variabel
Gå til forhandler
Hør mere i videoen herunder

Ladcykel på afbetaling

Faktum er, at en ladcykel sjældent er helt billig. Derfor er det ikke alle, der føler, at de har råd til købet. Heldigvis kan man undgå at betale hele cyklens pris på én gang. Fremfor at betale den kontant, kan man nemlig købe sin ladcykel på afbetaling.

Mange køber ladcykel på afbetaling

Som angivet herover, er det ikke billigt at købe en ladcykel. Derfor er der mange, der føler sig tvunget til at finde en anden løsning. Det medfører, at der er mange, der dropper købet, mens andre vælger at finansiere den, ved at købe den på afbetaling.

Der er selvfølgelig mange grunde til, at det er populært at købe den på afbetaling. For de fleste skyldes det dog, at de gerne vil undgå at betale med det samme. At muligheden for afbetaling er meget efterspurgt, er en betydelig fordel, da det har medført, at flere forhandlere er hoppet med på vognen.

Har du planer om at erhverve dig en ny ladcykel, og ønsker du at klare betalingen over tid, har du derfor rig mulighed for dette. Det betyder også, at du ikke skal være bekymret for, hvorvidt du vil være tvunget til at gå på kompromis, for at kunne købe den på afbetaling.

Populære ladcykler

i samarbejde med PriceRunner

Flere fordele forbundet med køb af ladcykel på delbetaling

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at der er mange fordele forbundet med at købe på afbetaling. Er det noget, du har gjort dig tanker om, kan det derfor ikke afvises, at det er det rette. Omvendt er det ikke sikkert, at det vil være den rette beslutning for dig og din økonomi.

Når du skal købe en ladcykel på afbetaling, bør du dog gøre dig tanker om, hvorvidt den skal betales kontant eller ej. Er du i tvivl om, hvilke fordele, der er forbundet med at købe på afbetaling, bør du læse op på dette først. Det har du heldigvis mulighed for at gøre herunder.

  • Den primære fordel er, at du ikke skal have en stor sum penge op af lommen. Når du køber på afbetaling, vil du ofte blot skulle betale første afdrag ved ordreafgivelsen. Resten af beløbet kan du betale over en periode på eksempelvis et eller to år.
  • En anden fordel er, at du ikke behøver at gå på kompromis med dit valg. Da du ikke skal betale med det samme, vil det som regel ikke være et problem at skrue en smule op for budgettet. Det vil medføre, at du kan købe en bedre elcykel.
  • Hertil er det også værd at nævne, at du kan undgå at optage et lån. Det kan virke som en god løsning, men ofte er det meget dyrt. Køber du i stedet på afbetaling, vil det i mange tilfælde være muligt at købe med rentefri finansiering.

Ud fra disse fordele bør du kunne vurdere, om det at købe på afbetaling er det rette for dig. Rigtig mange gør det hver eneste dag, men overvej nøje, om du mener, at det er en ideel løsning. Foretrækker du f.eks., at du blot får betalt og får det ud af verden, er afbetaling ikke det rette for dit vedkommende.

Kan man købe en el-ladcykel på afbetaling?

Det er naturligvis ikke kun almindelige ladcykler, du kan købe på afbetaling. Har du planer om at købe en el-ladcykel, er det også muligt at købe denne på delbetaling. Faktisk er der endnu flere, der gør dette, da det ikke er et helt billigt køb.

Har du hidtil afskrevet en elladcykel som mulighed på grund af prisen, behøver du derfor ikke længere at gøre dette. Køber du den på afbetaling, er det nemlig intet problem, at den er relativt dyr, da betalingen bliver klaret over tid.

Inden du giver dig i kast med at lede efter en ladcykel, er det derfor også en god idé at overveje, om den skal være med eller uden motor. Begge dele kan købes på kredit, hvorfor du ikke vil være begrænset i dette henseende, uanset om du vælger det ene eller andet.

Hvad koster det at købe ladcykel på delbetaling?

Når du skal købe en ladcykel på delbetaling, er det ikke altid, at du betaler for det. Der findes flere forhandlere, der samarbejde med udbydere, der tilbyder både rente- og gebyrfri finansiering.

Vil du gerne betale af, uden at betale renter og gebyrer, vil du dog som regel være forpligtet til at vælge en kort løbetid. Er det vigtigere for dig, at det månedlige afdrag er småt, er du tvunget til at vælge en længere løbetid, hvilket ofte fører til renter og gebyrer.

Hold øje med ÅOP

I forbindelse med indgåelse af en kreditaftale, er der flere ting, der er vigtige at holde øje med. Blandt andet er det vigtigt at holde øje med ÅOP. Det er nemlig et tal, der fortæller, hvad den konkrete aftale koster på årlig basis – tallet vises i form af en procentdel af det oprindelige kreditbeløb.

Ydermere anbefales det også at holde øje med det samlede tilbagebetalingsbeløb. Trækker du dit ordrebeløbet fra dette beløb, vil du stå tilbage med en sum. Denne sum er, hvad du helt konkret betaler for finansieringen, såfremt du overholder alle dine månedlige afdrag.

  • Kan alle ladcykler købes på afbetaling?

    Det er kun ganske få ladcykler, der ikke kan købes på afbetaling. Stort set alle forhandlere af cykler har nemlig en aftale med en udbyder af afdragsordninger. Derfor kan du vælge blandt et stort udvalg af ladcykler, selvom den skal afbetales.

  • Skal jeg vælge en ladcykel eller en el-ladcykel?

    Når du skal købe en ladcykel, er der flere ting, der bør tages op til overvejelse. Blandt andet bør du overveje, om den skal være udstyret med motor eller ej. Føler du, at du har brug for lidt ekstra hjælp, når du cykler, er en el-ladcykel det rette valg.