iPad-paa-afbetaling

iPad på afbetaling

En iPad giver et hav af forskellige muligheder og kan være et effektivt redskab på arbejde eller i privaten. Der kommer løbende nye iPads på markedet, men derfor er der bestemt ikke noget som taler for at de ældre modeller ikke er attraktive længere. Herunder har vi listet nogle forhandlere, der både tilbyder de helt nye iPads, men også de ældre modeller til attraktive afbetalingsvilkår.

Vores anbefaling

POWER logo
E-mærket
Gå til forhandler
Forhandler
Vurdering
Løbetid
Mindste pris / md
computersalg-logo
Variabel
Gå til forhandler
Elgiganten-logo
Variabel
Gå til forhandler
POWER logo
Variabel
Gå til forhandler
proshop logo
Variabel
Gå til forhandler
Refurb-logo
Variabel
Gå til forhandler
Greentel-logo
Variabel
Gå til forhandler
Phonetrade-logo
Variabel
Gå til forhandler
Hør mere i videoen herunder

iPad på afbetaling

Rigtig mange ønsker at forkæle sig selv med en iPad, men dropper idéen igen, når de ser enhedens pris. Det er en skam, da det er en enhed, der kan tjene mange formål, hvilket vil sige, at det er en praktisk enhed at have til rådighed.

Har du i lang tid haft et ønske om at købe en iPad, men har du været afholdende, fordi du ikke har mulighed for at betale dens fulde pris på én gang? I så fald har du heldigvis mulighed for at købe den på afbetaling hos en lang række forhandlere.

Sammenlign priser hos forhandlerene her:

Hvorfor er køb af iPad på afbetaling en fordel?

Det er dyrt at købe en iPad. Det er der ikke nogen vej udenom. Du kan dog gøre dit køb mere overkommeligt, hvis du vælger at købe den på afbetaling. Gør du det, slipper du nemlig for at betale enhedens fulde pris med det samme.

I stedet for du muligheden for at betale af over tid, hvilket gør det mere medgørligt. Du skal hver måned betale et afdrag, indtil du har betalt hele enhedens pris (og evt. udgifter) af. I flere tilfælde er det faktisk muligt at have afdrag på mindre end 100 kroner i måneden.

Derfor er det også en løsning, der kan benyttes af de fleste, uanset om man har god plads i budgettet eller ej. Har du det, bør der ikke være nogen tvivl om, at det er en fordel at få afviklet din gæld hurtigst muligt. Derfor bør man i et sådant tilfælde vælge en kort løbetid og en høj ydelse.

Har du ikke plads til at betale af i stor stil, bør du i stedet vælge en aftale med en lang løbetid, da det giver en lavere ydelse. Dette er også en fordel ved at vælge delbetaling, da det gør det muligt at tilpasse betalingen til netop din økonomiske situation.

Kan alle iPad-modeller købes på afbetaling?

Har du overvejet at bruge afbetaling som finansiering til købet af en iPad, har du sandsynligvis også gjort dig overvejelser om en specifik iPad-model. Uanset hvilken af de efterhånden mange modeller, du har besluttet at vælge, kan du glæde dig over at kunne købe den på delbetaling.

De fleste elektronikforhandlere, der fører et sortiment af iPads, tilbyder afbetaling på hele deres sortiment. Derfor er det også muligt at købe samtlige iPad-modeller på afbetaling, hvilket betyder, at man ikke begrænses af at ville afbetale sit køb.

I denne forbindelse bør der ikke lægges skjul på, at de mest gængse modeller dog er lettest at finde på afbetaling. Vil du gøre det let for dig selv, er det derfor en god idé at holde dig til en af de mere gængse modeller – i hvert fald hvis du har planer om at købe den på afbetaling.

Køb af elektronik på afbetaling er populært

Hvis du har gjort dig overvejelser om at købe en iPad på delbetaling, skal der selvfølgelig ikke herske tvivl om, at du ikke er den eneste. Tværtimod er der hver dag rigtig mange, der træffer en beslutning om at gøre netop dette.

Ovenstående er desuden ikke kun gældende i forhold til iPads, men er derimod gældende i forhold til langt de fleste former for elektronik. Det er nemlig blevet mere og mere populært at købe elektronik på afbetaling i løbet af de seneste år.

At det gør sig gældende, er faktisk kun en fordel for dig. Det har nemlig skabt en stor efterspørgsel, som har resulteret i, at flere forhandlere har følt sig tvunget til at tilbyde deres kunder, at de kan købe på delbetaling eller anden form for kredit.

Med andre ord, har den stigende popularitet været medvirkende til, at det i dag er muligt at købe iPads på afbetaling hos et stort antal danske forhandlere. Dermed skal du heller ikke betvivle, hvorvidt du kan finde netop dén model, du har udset dig.

Er det muligt for alle at købe en iPad på kredit?

Når man køber en iPad på kredit, hvad enten det er på faktura eller afbetaling, er det ikke forhandleren, der yder denne kredit. Derimod samarbejder forhandleren med en kreditudbyder, der udbyder kreditten til dig.

Derfor er det også disse udbydere, der bestemmer, hvem der skal have lov til at købe på kredit. For at få lov til dette, skal den kreditvurdering, som foretages af dig, være positiv. Er den ikke det, vil din ansøgning blive afvist, og du vil ikke have mulighed for at købe din iPad på kredit.

Der findes flere af sådanne udbydere på det danske marked, hvor det dog i høj grad er ViaBill og Klarna, der dominerer. Fælles for de fleste af disse udbydere er dog, at de har både få og milde krav, hvilket vil sige, at det kun er ganske få, der bliver afvist, når de ansøger om at købe på afbetaling.