Apple-watch-paa-afbetaling

Apple watch på afbetaling

Er du udkig efter det nyeste Apple watch – men det skal være på afbetaling? Så er du havnet det helt rette sted. Vi har nemlig listet en række danske forhandlere, der tilbyder køb på afbetaling af dit nye Apple watch. Læs mere omkring deres betingelser og vilkår herunder.

Vores anbefaling

POWER logo
E-mærket
Gå til forhandler
Forhandler
Vurdering
Løbetid
Mindste pris / md
Elgiganten-logo
Variabel
Gå til forhandler
POWER logo
Variabel
Gå til forhandler
Expert logo
Variabel
Gå til forhandler
evermart
Variabel
Gå til forhandler
computersalg-logo
Variabel
Gå til forhandler
Hør mere i videoen herunder

 

Apple Watch på afbetaling

Smartwatches er blevet umådeligt populære i løbet af de seneste par år. Det er dog særligt Apple Watch-modellerne, der er blevet populære – ikke blot blandt danskerne, men hele verden over.

Har du også længe ønsket dig et Apple Watch, men har du svært ved at finde pengene til det? I så fald skal du naturligvis blot finde en form for finansiering. Det er der heldigvis rig mulighed for hos flere danske netbutikker.

I denne sammenhæng er det særligt afbetaling, der er populært, da der er adskillige fordele forbundet med denne løsning.

Hvorfor er køb på afbetaling populært?

Som angivet herover, er det populært at foretage køb på afbetaling. Det er dog ikke blot gældende i forbindelse med køb af et Apple Watch eller andre former for smartwatches.

Derimod er der generelt adskillige fordele forbundet med at foretage køb på delbetaling. Hvis du selv har gjort dig overvejelser om dette, men er i tvivl om, hvorfor det er en god idé, bør du læse om fordelene herunder.

  • Du skal ikke betale det fulde beløb på én gang. Du kan i stedet dele din betaling op i små bidder, så du hver måned kan betale et afdrag, indtil du har betalt det samlede beløb. Det er selvfølgelig den klare fordel ved at købe dit Apple Watch på afbetaling.
  • Dertil kan du også glæde dig over, at du kan tilpasse din aftale til din egen økonomi og til dine egne ønsker. Det er nemlig muligt for dig at tilpasse løbetiden på din aftale, og dermed kan du også tilpasse størrelsen af den månedlige ydelse.

Ud fra de fordele, der er angivet herover, bør du kunne vurdere, om det er noget for dig at købe et Apple Watch på afbetaling. Er det ikke det, betyder det ikke, at du ikke kan købe dit nye ur på kredit. Der findes nemlig også flere andre måder, hvorpå du kan købe dit Apple Watch på kredit.

Kan alle Apple Watch-modeller købes på afbetaling?

Til trods for, at det ikke er lang tid siden, at det første Apple Watch fandt sin vej til markedet, er der i dag et stort antal modeller at vælge mellem. Derfor er det også ganske naturligt, at folk gerne vil vide, om det er muligt at købe et hvilken som helst af disse ure på afbetaling.

I dag er der en lang række danske netbutikker, der sælger disse ure, som har en aftale med en udbyder som Klarna og ViaBill. Hvis de har det, kan de også tilbyde afbetaling på hele deres udvalg. Dermed er du også sikret, at du kan købe alle former for Apple Watch-modeller på delbetaling.

Hvis du ikke har brug for den helt nye topmodel, men gerne vil spare lidt penge ved at købe en af de ældre og billigere modeller, betyder det ikke, at du ikke kan købe det på afbetaling. Der er nemlig et stort antal forhandlere, der fører hele sortimentet af Apple Watch-modeller.

Er det dyrt at foretage et køb på delbetaling?

Rigtig mange tror, at det er dyrt at foretage et køb på afbetaling. Det hænger for de fleste sammen med, at det før i tiden har været forbundet med høje renter og gebyrer. Sådan forholder det sig dog slet ikke i dag.

Tværtimod er det faktisk muligt at finde rentefri afbetaling i forbindelse med køb af bl.a. elektronik, hvidevarer m.m. Derfor er det også muligt at købe et Apple Watch på rentefri afbetaling, hvis blot du fokuserer på at vælge en netbutik, der tilbyder dette.

Hvis du hidtil har holdt dig fra at købe et Apple Watch på kredit, fordi du har hørt, at det er dyrt, er der ikke nogen grund til at lade dig afholde af dette. Det kan nemlig sagtens lade sig gøre at købe dit nye ur fra Apple på kredit, uden at det er noget, der ender med at koste dig en formue.

Dog er det vigtigt, at du er klar over, at det ikke er alle, der kan blive godkendt til at lave et køb på kredit. For at blive godkendt til dette, er der en række krav, man skal leve op til, hvilket varierer en kende fra udbyder til udbyder. Heldigvis er kravene dog ofte både få og milde.