sko-paa-afbetaling

Sko på afbetaling

Er du på udkig efter et par sko på afbetaling, er du havnet det helt rette sted. De tilknyttede forhandlere du finder her Paa-afbetaling.dk har tusindvis af forskellige muligheder – blandt andet fra kendte brands som: Nike, Adidas, New Balance med flere.

Vores anbefaling

Skobox-logo
E-mærket
Gå til forhandler
Forhandler
Vurdering
Løbetid
Mindste pris / md
Skobox-logo
Variabel
Gå til forhandler
Parcellet-logo
Variabel
Gå til forhandler
Timarco-logo
Variabel
Gå til forhandler
Lykkebylykke-logo
Variabel
Gå til forhandler
Spreeglee-logo
Variabel
Gå til forhandler
Modeoutlet-logo
Variabel
Gå til forhandler
Neats-logo
Variabel
Gå til forhandler
Lillepip
Variabel
Gå til forhandler
danskoutlet-logo
Variabel
Gå til forhandler
Americandreams-logo
Variabel
Gå til forhandler
Qnts-logo
Variabel
Gå til forhandler
Billigsport24-logo
Variabel
Gå til forhandler
Bahne-logo
Variabel
Gå til forhandler
Naturebaby-logo
Variabel
Gå til forhandler
Bubbleroom-logo
Variabel
Gå til forhandler
PerformanceGear-logo
Variabel
Gå til forhandler
Erling-Christensen-moebler-logo
Variabel
Gå til forhandler
Koore-logo
Variabel
Gå til forhandler
Bystinewinther-logo
Variabel
Gå til forhandler
Army-star-logo
Variabel
Gå til forhandler
Hør mere i videoen herunder

Den rette sko, til den rette pris

Sko kan findes i mange prisklasser – fra få hundrede kroner til mange tusinde kroner. Derfor er det ikke alle sko, der er lige nemme at få råd til.

Hvis du i lang tid har drømt om et særligt par sko, der koster flere tusinde kroner, er det ikke sikkert, at du kan se dig ud af betalingen. Heldigvis behøver du ikke nødvendigvis at betale skoenes fulde pris på én gang – i stedet kan du med en afdragsordning betale i små afdrag.

I dag er der rigtig mange forhandlere af sko, der tilbyder denne form for finansiering – ofte via udbydere såsom ViaBill eller Klarna. Derfor er der også gode muligheder for at købe sko på afbetaling, hvis du har overvejet det – uanset hvilken type sko du søger.

De mest populære sko lige nu:

Hvilke sko kan man købe på afbetaling?

Som angivet herover, er der mange forhandlere af sko, der tilbyder, at de kan købes på afbetaling. Det medfører, at det kun er ganske få typer sko, der ikke kan købes på delbetaling.

Hvad enten du længe har ønsket dig et par lækre Converse-sko i læder eller nye støvler fra Ecco, kan de købes på afbetaling. Det samme gør sig gældende, hvis det er et par sneakers fra Adidas eller et par løbesko fra Nike, der står øverst på ønskelisten.

Derfor skal du selvfølgelig ikke betvivle, hvorvidt sko afbetaling kan lade sig gøre for dig. Uanset hvilken type sko eller hvilket brand, der har din interesse, er der en god chance for, at du kan finde en webshop med et interessant udvalg og afbetaling som betalingsmulighed.

I denne sammenhæng bør det dog pointeres, at det ikke kan garanteres, at du kan finde de ønskede sko på afbetaling. Der er dog en god chance for, da sko afbetaling bestemt ikke er et nyt påfund, men derimod er noget, der udbydes af et hav af forskellige forhandlere, der tilbyder det.

Mange fordele ved køb af sko på afbetaling

Har du hidtil været i tvivl om, hvorvidt det er klogt at købe sko på afbetaling? I så fald bør du læse med herunder, hvor du bliver præsenteret for en række fordele. Ud fra disse kan du bedre vurdere, hvorvidt det er en løsning, der er tiltalende og ideel for dit vedkommende.

Der er mange fordele forbundet med afbetaling, men det er ikke ensbetydende med, at det er en passende løsning for alle. Derfor er det også vigtigt, at du overvejer det nøje, eftersom der også er andre finansieringsformer at vælge mellem. Her kan fakturakøb fremhæves.

Blandt fordelene ved at købe på afbetaling, finder du følgende:

 • Den primære fordel er, at du undgår at betale hele beløbet på én gang. Der kan være flere årsager til, at det ikke er ønsket, men uanset årsagen, er det i hvert fald muligt at undgå. Dermed efterlader du ikke et stort hul i budgettet, fordi du beslutter at købe nye sko.
 • En anden fordel er, at du kan betale det samlede beløb i et tempo, der er passende for dig og din økonomi. Hvis du ønsker en lavere månedlig ydelse, skal du nemlig blot forlænge løbetiden, hvilket tilbydes af de fleste kreditudbydere på det danske marked.
 • Du får mulighed for at købe flere sko, da du ikke skal betale på én gang. Har du brug for et par vinterstøvler og et par løbesko, men har du kun råd til én af delene? I et sådant tilfælde kan en afbetalingsordning være en glimrende løsning for dig.

Ud fra ovenstående fordele, er det selvfølgelig lettere at vurdere, om det er en løsning for dig. Er du ikke interesseret i at betale i små bidder, men derimod blot at udskyde din betaling, er du sandsynligvis bedre stillet ved at vælge et fakturakøb.

Undgå at gå på kompromis med dit valg af sko

Mange føler, at de er nødt til at gå på kompromis med deres valg af sko, fordi de ikke har råd til at købe kvalitet. Står du i en sådan situation, kan en afbetalingsordning være en glimrende løsning, da det medfører, at du undgår at gå på kompromis.

Ønsker du at undgå dette, er det derfor en løsning, der er værd at overveje. Selvfølgelig er det ikke ensbetydende med, at du skal bruge flere tusinde kroner på dine sko, hvis ikke du har lyst til dette. Hvad det derimod vil sige er, at du skal vælge sko, der kan bryste sig af en høj kvalitet.

Som regel er dine penge også bedre givet ud, hvis de bliver brugt på kvalitet. Billige sko findes i massevis, og nogle af dem byder også på en fin kvalitet, men de fleste er sjældent synderligt kvalitetsrigtige.

Netop derfor har de også en begrænset levetid, da de slides i stykker på kort tid. På den lange bane kan det derfor bedre betale sig at købe kvalitetsrigtige sko, der kan bruges i længere tid – og det kan du lettere med en afbetalingsordning.

Kan alle købe sko på afbetaling?

Det er nærliggende at tro, at alle kan få lov til at købe sko på afbetaling, da købsbeløbet sjældent er lige så højt, som ved køb af elektronik, møbler e.l. Faktum er dog, at det – desværre – ikke er tilfældet. Det er nemlig ikke muligt for alle at få lov til at købe fodtøj på afbetaling.

For at blive godkendt til en kreditaftale, uanset størrelsen er denne, er der nemlig en række krav, du skal leve op til. Det er sjældent synderligt høje eller mange krav, men for at blive godkendt, er det en nødvendighed, at du kan opfylde dem.

Her er det også vigtigt at pointere, at der er forskel på kravene hos de forskellige udbydere. Vælger du at finansiere sko ViaBill, er kravene ikke synderligt høje. Derfor er det også kun ganske få personer, der ikke kan godkendes til en kreditaftale hos ViaBill.

De fleste kreditudbydere kræver dog, at du har en fast indkomst, da de ellers ikke kan garanteres, at de får deres penge. Ligeledes er det også et krav, at du ikke er registreret som dårlig betaler i RKI, eftersom dette vil medføre, at du bliver direkte elimineret fra vurderingsprocessen.

 • Hvor kan jeg købe sko på afbetaling?

  Der findes flere forskellige butikker der muliggør køb af sko på afbetaling. Vi har listet en række danske forhandlere, hvor der er mulighed for at finde kendte brands til børn og voksne.

 • Hvor billigt kan jeg købe sko på afbetaling?

  Prisen på dit køb af sko på afbetaling varierer efter hvilken type sko du er på udkig efter. Flere af de butikker som er listet, tilbyder blandt andet køb af sko på afbetaling rentefrit – læs mere omkring disse betingelser via siden her.

 • Hvornår kan jeg forvente at modtage mine sko?

  Når man vælger at købe sko på afbetaling, kan man forvente den samme høje service og leveringsdygtighed, som når man køber sine sko kontant. De nøjagtige leveringsretningslinjer finder du hos forhandleren.