toerretumbler-paa-afbetaling

Tørretumbler på afbetaling

Ønsker du at købe en tørretumbler på afbetaling, har vi Paa-afbetaling.dk listet en række forhandlere hvor dette er muligt. Du kan her dykke ned i hvilke forhandlere der er tale om, læse omkring afbetaling generelt, samt se vores video der forklarer lidt omkring afbetaling.

Vores anbefaling

SKousen logo
Anbefalet
Gå til forhandler
Forhandler
Vurdering
Løbetid
Mindste pris / md
Whiteaway logo
Variabel
Gå til forhandler
SKousen logo
Variabel
Gå til forhandler
hvidevareshoppen-logo
Variabel
Gå til forhandler
Elgiganten-logo
Variabel
Gå til forhandler
Erling-Christensen-moebler-logo
Variabel
Gå til forhandler
SA-Service-logo
Variabel
Gå til forhandler
Quickparts-logo
Variabel
Gå til forhandler
Kai-berntsen-logo
Variabel
Gå til forhandler

Køb af tørretumbler på afbetaling

Hårde hvidevarer er noget de færreste ønsker at bruge penge på. Alligevel er det svært at komme udenom, da de er nødvendige. Det er dog ikke et krav, at du betaler det fulde beløb på én gang, da du kan købe din kommende tørretumbler på afbetaling.

Hvis du har svært ved at finde de midler, der er krævet, for at betale din nye tørretumblers fulde pris, er en anden form for finansiering nødvendig. Det er selvfølgelig her, at en afbetalingsordning kommer ind i billedet.

Beslutter du at købe din nye tørretumbler på delbetaling, kan du betale maskinens fulde pris i små afdrag. Det gør dit køb mere overskueligt, da du ikke skal betale et højt beløb på én gang.

De mest populære tørretumblere lige nu

Mange fordele ved at købe tørretumbler på afbetaling

Har du gjort dig overvejelser om, hvorvidt afbetaling er den rette løsning for dig, bør du læse nærmere omkring fordelene. Der er nemlig flere fordele forbundet med at købe en tørretumbler på afbetaling, frem for at betale den fulde pris på én gang.

Til trods for, at der er mange fordele ved at købe din tørretumbler på afbetaling, er det ikke ensbetydende med, at det er den rette løsning for alle. Af denne grund er det vigtigt, at du overvejer meget nøje, hvorvidt det faktisk er det mest ideelle valg for dit vedkommende.

Er du ny inden for afbetaling, er det ikke sikkert, at du er bekendt med de fordele, der er forbundet med et køb på delbetaling, kan du herunder læse om nogle af dem.

 • Du kan undgå at betale det fulde beløb på én gang. Det er ofte det, der gør, at folk vælger at indgå en sådan aftale, hvad end det skyldes, at de ikke har lyst eller ikke kan betale det fulde beløb på én gang. Heldigvis er det med en sådan ordning ganske nemt for dig at undgå.
 • Du får lov til at betale af i et tempo, der passer til dig og din økonomi. Det er ikke alle, der har råd til at betale et lige stort afdrag hver måned, og derfor er det vigtigt, at du har fokus på at finde frem til en løsning, der passer til netop din økonomi.
 • Du undgår at bruge unødige penge på at optage et kviklån, for at kunne finansiere købet af din nye tørretumbler. Der er mange, der tror, at det er den eneste mulighed, de har, men det er absolut ikke tilfældet. Du kan tilmed også overveje et fakturakøb i stedet for.

Ud fra de fordele, der er angivet herover, bør du kunne vurdere, hvorvidt en afbetalingsløsning er noget for dig. Såfremt det er det, bør du lede efter forhandlere, der samarbejder med ViaBill og Klarna, da de er blandt de billigste udbydere af afbetaling på det danske marked.

Køb af hvidevarer på afbetaling er populært

Hvis du har gjort dig overvejelser om at købe din kommende tørretumbler (eller anden form for hård hvidevare) på afbetaling, er du ikke den eneste. I løbet af de seneste år er det nemlig blevet mere og mere populært. Den stigende popularitet og efterspørgsel er dog kun en fordel.

Det har nemlig resulteret i, at der er flere forhandlere, der har åbnet op for denne mulighed. Hvis du har i sinde at købe hvidevare på afbetaling, kan du derfor glæde dig over, at det i dag er muligt at gøre dette hos et bredt spektrum af forskellige forhandlere.

Som følge af dette, er der også større konkurrence mellem kreditudbyderne, som naturligvis gerne vil sikre sig kunderne. Derfor er de begyndt at tilbyde lavere priser og bedre vilkår. Af denne grund er det i dag muligt at købe en tørretumbler på afbetaling til en rigtig god pris.

Der skal ikke herske tvivl om, at der er rigtig mange, der tror, at det er dyrt at købe hvidevarer på afbetaling. Faktum er dog, at det slet ikke er tilfældet. Faktisk er der rig mulighed for at købe dine hvidevarer til gode priser, selvom de er købt på afbetaling, hvilket gør sig gældende uanset om det er en opvaskemaskine, vaskemaskine eller et køleskab på afbetaling.

Hvad skal man være opmærksom på, når man køber en tørretumbler på afbetaling?

Hvis du har besluttet, at du ønsker at købe din nye tørretumbler på afbetaling, er der flere faktorer, der har betydning. Derfor er det også vigtigt, at du ikke blot kaster dig ud i det, men i stedet tager dig tid til at undersøge dine muligheder.

Er det første gang du skal købe noget på afbetaling, er det dog ikke sikkert, at du ved, hvad du skal holde øje med. Det er heldigvis noget, du kan blive klogere på herunder:

 • Rente: Det er ikke alle steder, at det er lige billigt at købe hvidevarer på afbetaling. Derfor er det naturligvis også et aspekt, du skal være opmærksom på. Vælger du ikke en rentefri løsning, er det vigtigt at holde øje med, at renten, du skal betale, ikke er for høj.
 • Løbetid: Til trods for, at du med en længere løbetid er sikret en lavere månedlig ydelse, er det vigtigt, at du er opmærksom på, at det forøger dine omkostninger. Forlænger du løbetiden, så forlænger du også perioden, hvor du betaler renter og gebyrer.
 • Valg: Det er også en god idé at overveje, om en afbetalingsordning overhovedet er den mest optimale løsning for dit vedkommende. Der er nemlig andre muligheder, hvis du ønsker at finansiere købet af din nye tørretumbler. Her kan fakturakøb blandt andet nævnes.
 • ÅOP: ÅOP er en forkortelse for Årlige Omkostninger i Procent. Det er et tal, der angiver de samlede omkostninger forbundet med din kreditaftale. Det angives i procent, hvilket vil sige, at en ÅOP på 10% koster dig 10% af kreditbeløbet i årlige omkostninger.

Fakturakøb vs. afbetaling: Hvad skal jeg vælge?

Der bør ikke herske nogen tvivl om, at der findes mange muligheder for at finansiere købet af din nye tørretumbler. Derfor er det også vigtigt, at du overvejer meget nøje, hvorvidt den rette løsning er at købe på afbetaling.

Du kan også vælge at foretage et fakturakøb i stedet for. Hvis du gør det, så får du dog ikke lov til at betale i mindre afdrag, som er fordelen ved en afbetalingsordning. Det er dog ikke alle, der rent faktisk har lyst til at betale af i små bidder.

Hvis du ikke ønsker at betale for din nye tørretumbler med det samme, men ligeledes ikke er interesseret i at betale i små bidder over længere tid, kan et fakturakøb overvejes. Her får du nemlig mulighed for at udskyde betalingen til en fastsat dato i fremtiden.

Hvorvidt du skal vælge det ene eller det andet, er helt op til dig selv at vurdere. Der er både fordele og ulemper ved begge dele, hvorfor det handler om at vurdere, hvad der egner sig bedst til netop din situation. Det kan der nemlig være stor forskel på.

Ønsker du at undgå at betale af i små bidder, men foretrækker du i stedet at få betalingen ud af hovedet på én gang, er et fakturakøb selvfølgelig det bedste. Er din økonomiske situation bedre stillet med at betale beløbet tilbage i små bidder, skal du vælge en afbetalingsløsning.

I og med, at der er fordele og ulemper forbundet med begge dele, er det vigtigt, at du sørger for at overveje nøje, hvilken løsning, der er bedst for dig.

 • Hvor kan jeg købe en tørretumbler på afbetaling?

  Det er muligt at købe en tørretumbler på afbetaling blandt flere danske forhandlere. Herunder: L’EASY, Hvidevareshoppen, Lavprishvidevarer , White Away m.fl. Du kan se hele oversigten på vores hjemmeside.

 • Hvor billigt kan jeg købe en tørretumbler på afbetaling?

  Du kan erhverve dig en tørretumbler på afbetaling fra 89 dkr./mdl. Du kan læse mere om de enkelte betingelser via vores hjemmeside, og derfra danne dig et overblik over hvilken model der matcher dit udgangspunkt.

 • Hvornår kan jeg forvente at modtage min tørretumbler?

  Du skal ikke forvente en længere leveringstid, når du køber en tørretumbler på afbetaling. Leveringen vil ske som du kender det – og derfor også med samme fart som du er vant til. Læs mere omkring leveringstiden her.