Cykel-paa-afbetaling

Cykel på afbetaling

En ny cykel kan hurtigt blive et dyrt køb, men hvorfor så ikke vælge at handle på afbetaling? Det er et godt spørgsmål, som vi har taget betragtning og skabt siden: På-afbetaling.dk. Herunder har vi listet en række forhandlere der tilbyder cykler på afbetaling, og ikke mindst beskrevet de ting du bør være opmærksom på ved køb på afbetaling.

Vores anbefaling

cykelexperten logo
Anbefalet
Gå til forhandler
Forhandler
Vurdering
Løbetid
Mindste pris / md
cykelexperten logo
Variabel
Gå til forhandler
cykelpartner-logo
Variabel
Gå til forhandler
Cykler-logo
Variabel
Gå til forhandler
Cykelshoppen-logo
Variabel
Gå til forhandler
Pedalatleten-logo
Variabel
Gå til forhandler
Fri-Bikeshop-logo
Variabel
Gå til forhandler
Hør mere i videoen herunder

Cykel på afbetaling

Ofte er købet af en cykel nødvendigt, da den skal bruges som transportmiddel til dagligt. Til trods for dette, er det ikke alle, der har nemt ved at finde de nødvendige midler til at gennemføre et sådant køb.

Er du blandt dem, der har brug for en ny cykel, men har svært ved at finde pengene til at foretage købet? I så fald kan du glæde dig over, at der heldigvis findes flere finansieringsmuligheder på nettet.

Blandt de finansieringsmuligheder, der er at finde hos danske netbutikker, er det afbetaling, der er mest populært. Det skyldes hovedsageligt, at denne finansieringsform tillader dig at dele din betaling op i mindre bidder.

Mest populære cykler netop nu:

Mange fordele ved køb af cykel på delbetaling

Har du gjort dig tanker om at købe en cykel på delbetaling, bør der selvfølgelig ikke herske tvivl om, at der er mange fordele forbundet med at gøre dette. Derfor er det heller ikke noget, du skal tøve med at gøre.

Selvfølgelig skal du sikre, at det er den rette løsning for dit vedkommende, men det er sjældent, at det ikke er tilfældet. Blandt de mest fremtrædende fordele ved at vælge denne form for finansiering, finder du nedenstående:

  • Først og fremmest undgår du at betale det fulde beløb på én gang. Du skal selvfølgelig stadig betale hele beløbet, men i stedet for at gøre det på én gang, får du mulighed for at dele betaling op og betale over tid.
  • Når du indgår din aftale om afbetaling, kan du selv sammensætte din aftale. Det vil sige, at du har friheden til at skrue op eller ned for løbetiden, hvilket selvfølgelig også betyder, at du selv kan skrue op og ned for størrelsen på den månedlige ydelse.
  • Du undgår at optage et lån for at finansiere købet, hvilket kan virke som en glimrende løsning, men faktum er dog, at det er en dyr løsning. Derfor vil du også være markant bedre stillet ved at vælge en afbetalingsordning.

Hvis du finder ovenstående fordele tiltalende, skal der selvfølgelig ingen tvivl herske om, at det er den rette løsning for dit vedkommende. Det gør sig endda gældende, uanset hvor dyr en cykel, du har i sinde at købe.

Finder du det ikke synderligt tiltalende, at du kan betale i små afdrag, er der andre former for finansiering, der er bedre. Vil du gerne betale hele beløbet på én gang, men blot udskyde betalingen til et senere tidspunkt, er et fakturakøb bedre for dig.

Køb af cykel på afbetaling er ikke dyrt

Rigtig mange tror, at det er dyrt at foretage et køb på afbetaling. Det er selvfølgelig en skam, at der er mange, der tror dette. Det er nemlig ikke tilfældet, da det i dag kan lade sig gøre at købe på afbetaling, uden at betale renter.

Finder du et sted, hvor de tilbyder rentefri afbetaling, er det dog ikke ensbetydende med, at det er gratis. Som regel er der et krav om, at du skal betale et eller flere gebyrer, men det er dog ikke ensbetydende med, at det er en dyr form for finansiering.

Har du overvejet at købe en cykel på delbetaling, men har du hidtil være afholdende, fordi du har troet, at det er dyrt, bør du ikke længere afholde dig fra det. Du kan nemlig være helt sikker på, at det ikke længere er noget, der gør sig gældende.

I takt med, at det er blevet mere populært at købe på afbetaling, er der også kommet flere aktører til. Det har resultere i, at de er begyndt at konkurrere på priserne, hvilket er ensbetydende med, at du i dag har mulighed for at foretage køb rentefrie køb på afbetaling.

Det er i særdeleshed udbydere som Klarna og ViaBill, der sidder på markedet i dag. Besøger du en webshop, der reklamerer med, at de tilbyder afbetaling, er der en god chance for, at de samarbejder med enten Klarna eller ViaBill.

Gør dit køb mere overskueligt

Det kan virke uoverskueligt at bruge adskillige tusinde kroner på at købe en cykel. Det kan nemlig ende med at efterlade et stort hul i din økonomi, hvilket potentielt også kan resultere i, at du kan få svært ved at få økonomien til at hænge sammen frem til næste lønningsdag.

Ønsker du at undgå at stå i en sådan situation, skal du naturligvis blot købe din cykel på afbetaling. Ved at gøre dette, er du nemlig garanteret, at du ikke efterlader et stort hul i budgettet.

Det er naturligvis også en af de primære årsager til, at mange beslutter at foretage et sådant køb på delbetaling. Og da det er meget efterspurgt, kan du glæde dig over, at der findes talrige forhandlere, der tilbyder deres kunder denne form for betalingsløsning.

Som følge af dette, er du selvfølgelig også garanteret at kunne finde en forhandler, der både tilbyder afbetaling og har en cykel, der falder i din smag.

Få råd til den cykel du drømmer om

Ikke alle er så heldige, at de har råd til deres drømmecykel. Har du udset dig en cykel, som du rigtig gerne vil købe, men har du svært ved at finde pengene til den? I så fald er afbetaling selvfølgelig den rette løsning.

Derfor handler afbetaling ikke blot om at gøre dit køb mere overskueligt, men også om at sikre, at du ikke skal gå på kompromis. Desværre ender mange med at gøre dette, fordi de køber deres cykel kontant, men med en afbetalingsordning kan du få netop den cykel, du drømmer om.

Selvfølgelig skal du sikre, at du har råd til at betale de månedlige afdrag, før du bestiller en dyr cykel, men da du selv kan sammensætte aftalen, kan du derfor strukturere den efter din økonomi. Vil du gerne betale et mindre beløb hver måned, skal du blot vælge en aftale, der har en lang løbetid.

Og dette er selvfølgelig ikke blot gældende i tilfælde af, at det er en cykel, der skal bruges som transportmiddel. Det er også en glimrende løsning, hvis du ønsker at købe en racercykel eller mountainbike til motion. Sådanne cykler kan nemlig nemt vise sig at være rigtig dyre.