Opvaskemaskine-paa-afbetaling

Opvaskemaskine på afbetaling

Er du udkig efter en ny opvaskemaskine på afbetaling, har vi her på siden listet en række udvalgte forhandlere der tilbyder dette. Læs mere omkring deres retningslinjer og klik dig videre til den enkelte forhandler, for at finde den maskine der matcher dit udgangspunkt.

Vores anbefaling

Elgiganten-logo
E-mærket
Gå til forhandler
Forhandler
Vurdering
Løbetid
Mindste pris / md
Whiteaway logo
Variabel
Gå til forhandler
hvidevareshoppen-logo
Variabel
Gå til forhandler
Elgiganten-logo
Variabel
Gå til forhandler
SKousen logo
Variabel
Gå til forhandler
Erling-Christensen-moebler-logo
Variabel
Gå til forhandler
SA-Service-logo
Variabel
Gå til forhandler
Quickparts-logo
Variabel
Gå til forhandler
Kai-berntsen-logo
Variabel
Gå til forhandler
Hør mere i videoen herunder

Køb af en ny opvaskemaskine på afbetaling

Det er ikke billigt at købe en ny opvaskemaskine. Derfor er det – desværre – heller ikke alle, der har pengene til det.

Det er naturligvis problematisk, hvis ens nuværende opvaskemaskine er stået af. Heldigvis findes der en simpel løsning på dette problem. Det eneste, der er kræver er, at du finder en form for finansiering.

Når det kommer til finansiering, er der mange muligheder på nettet. Der er adskillige forhandlere af hvidevarer, der tilbyder både afbetaling og fakturakøb – det er dog særligt førstnævnte, der er populært blandt danskerne.

Det er selvfølgelig ikke blot opvaskemaskiner, som du kan købe på afbetaling, du kan også finde andre hvidevarer som vaskemaskine, tørretumbler, støvsuger mv.

De mest populære vaskemaskiner lige nu:

Adskillige fordele forbundet med køb af opvaskemaskine på afbetaling

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der er mange fordele forbundet med at købe din kommende opvaskemaskine på afbetaling. Har du gjort dig overvejelser om dette, kan det derfor meget vel vise sig at være den mest ideelle løsning for dit vedkommende.

Er du relativt grøn inden for afbetaling og andre former for finansiering, er det dog ikke sikkert, at du er bekendt med fordelene. Det er heldigvis noget, du kan læse nærmere om herunder:

Undgå at betale den fulde pris på én gang

Den primære fordel ved at foretage et køb på afbetaling er, at du undgår at betale den fulde pris på én gang. Når du skal købe hvidevarer, elektronik eller møbler, kan det blive omkostningstung affære, hvis hele betalingen skal falde på én gang.

Heldigvis er det dog nemt at undgå. Det eneste det kræver er, at du indgår en afbetalingsordning, da du dermed kan betale i afdrag. Dermed kan du købe din nye opvaskemaskine nu, men slippe for at slå hul på sparegrisen, for at gøre det.

Du kan betale i et tempo, der passer dig

Indgår du en afbetalingsordning med en udbyder som fx ViaBill eller Klarna, får du muligheden for at vælge løbetiden på aftalen. Det betyder ikke blot, at du selv vælger, hvor lang tid du vil betale af over. Det betyder også, at du selv vælger størrelsen af afdragene.

I og med, at det er løbetiden, der definerer størrelsen på de månedlige afdrag, har du derfor fuld kontrol over dette. Det er naturligvis en fordel, da det betyder, at du kan betale af i et tempo, som passer til dig og din økonomi.

Du slipper for at optage lån

Der er selvfølgelig også andre muligheder for at købe på kredit. En af dem er at optage et lån hos en af de mange långivere, der findes på nettet. Det er dog sjældent en god løsning, da det er både dyrt og besværligt at optage et lån, fremfor blot at indgå en afbetalingsordning.

Hvis du har intentioner om at købe en ny opvaskemaskine, men har svært ved at finde de midler, der skal bruges hertil, rådes du til at se nærmere på delbetaling, fremfor at optage et lån. Der er nemlig markante forskelle på omkostningerne ved de to kreditløsninger.

Gør dit køb af ny opvaskemaskine mere overskueligt

Beslutter du at købe en opvaskemaskine kontant, vil det sandsynligvis efterlade et stort hul på kontoen. Vil du gerne undgå dette, er en afbetalingsordning en glimrende løsning. Det medfører nemlig, at du kan betale af i mindre bidder, der passer bedre til din økonomi.

Det er en klar fordel, da det er med til at gøre dit køb af en ny opvaskemaskine mere overskueligt. Du undgår nemlig at stå i en situation, hvor du forsøger at finde pengene til købet.

Hvis du ved, at du med et sådant køb vil ende med at stå i en situation, hvor du ikke har synderligt mange penge tilbage til resten af måneden, bør du i stedet overveje at afbetale betalingen. Som der også er angivet herover, så er det i stedet muligt at betale af i mindre bidder.

Skab mere luft i budgettet

I og med, at du ikke skal betale den høje pris for din opvaskemaskine på én gang, får du mere luft i dit budget. Du skal derfor ikke være bekymret for, hvorvidt du resten af måneden skal leve af et lille budget, fordi du har købt en ny opvaskemaskine til køkkenet.

Det er som regel dette, der medfører, at folk vælger at indgå en afbetalingsordning, i stedet for at betale den fulde pris på én gang. Det er dog ikke blot i forbindelse med købet af hvidevarer, at dette gør sig gældende – det gælder også købe af bl.a. elektronik, møbler osv.

Det er dog ikke altid, at en afbetalingsordning er den bedste løsning. Ønsker du at udskyde betalingen, men ikke betale retur i små bidder, er et fakturakøb en bedre løsning. Her kan du nemlig blot udskyde den fulde betaling til et tidspunkt, der passer dig bedre.

Køb af opvaskemaskine: Fakturakøb eller delbetaling?

Hvis du ønsker at finansiere købet af din opvaskemaskine, er der flere muligheder. Du kan enten vælge en afbetalingsordning eller fakturakøb. Der er selvfølgelig fordele og ulemper forbundet med begge dele, hvorfor det afhænger af, hvad du selv foretrækker.

Er du i tvivl om, hvad den bedste løsning er, kan du herunder læse nærmere om begge dele. Med afsæt i dette, bliver det lettere at vurdere, hvad den bedste løsning er for dit vedkommende.

Afbetaling

Beslutter du dig for at købe din nye opvaskemaskine på afbetaling, kan du betale det fulde beløb (plus diverse udgifter) retur i form af små bidder. Det er en god løsning, hvis du ikke har råd til at betale den fulde pris på en gang.

Det er afbetalingsordningerne, der er det mest populære valg blandt danskere, der søger en form for finansiering. Fakturakøb er dog også noget, der bliver mere og mere populært.

Fakturakøb

Som angivet herover, er fakturakøb ikke helt så populært, som en afbetalingsordning. Det skyldes, at man ikke slipper for at betale den fulde pris på én gang. Man får dog muligheden for at udskyde betalingen til et tidspunkt, der passer bedre ind.

Ikke alle har dog råd til at betale for en opvaskemaskine, uden at betale af i små bidder. Derfor er det sjældent, at det bruges til køb af hvidevarer, men det er dog et populært valg ved mindre køb, men ønsker at udskyde til næste lønindbetaling e.l.

  • Hvor kan jeg købe en opvaskemaskine på afbetaling?

    Det er muligt at finde en opvaskemaskine på afbetaling hos udvalgte butikker. Herunder: White Away, L’EASY, Kitchentime m.fl. Se den fulde oversigt på vores hjemmeside – På-afbetaling.dk.

  • Hvor billigt kan jeg købe en opvaskemaskine på afbetaling?

    Du kan finde mange forskellige opvaskemaskiner på afbetaling, men prisen varierer naturligvis efter type og specifikationer. Det er muligt at finde modeller fra 89 dkr./mdl. Bliv klogere på priserne via vores hjemmeside.

  • Hvornår kan jeg forvente at modtage min opvaskemaskine?

    Du kan forvente en hurtig leveringstid når du køber på afbetaling. Dog kan der være en smule forskel fra forhandler til forhandler. For at få den nøjagtige information, henviser vi dig til den enkelte forhandler, hvor alle detaljerne oplyses.