Lampe-paa-afbetaling

Lamper på afbetaling

Der er mange fordele i at købe på afbetaling, men disse fordele er det ikke alle som er bekendt med. Det er klart at man skal tage udgangspunkt i den individuelles økonomi, men når man kan finde en lampe på afbetaling uden afdrag og renter, kan man i hvert fald ikke gå helt galt i byen med denne betalingsløsning.

Vores anbefaling

Lampemesteren-logo
E-mærket
Gå til forhandler
Forhandler
Vurdering
Løbetid
Mindste pris / md
ByDahlLiving-logo
Variabel
Gå til forhandler
Lampemesteren-logo
Variabel
Gå til forhandler
Packhouse-logo
Variabel
Gå til forhandler
Erling-Christensen-moebler-logo
Variabel
Gå til forhandler
Bahne-logo
Variabel
Gå til forhandler
Es-furniture-logo
Variabel
Gå til forhandler
lyshygge-logo
Variabel
Gå til forhandler
Lundbladinterior-logo
Variabel
Gå til forhandler
Lepong-logo
Variabel
Gå til forhandler
lampegiganten-logo
Variabel
Gå til forhandler
Plusled-logo
Variabel
Gå til forhandler
Lamper
Variabel
Gå til forhandler
Bivamøbler-logo
Variabel
Gå til forhandler
moebler-logo
Variabel
Gå til forhandler
Myhome-logo
Variabel
Gå til forhandler
Kai-berntsen-logo
Variabel
Gå til forhandler
hvidevareshoppen-logo
Variabel
Gå til forhandler
Havemobelland-logo
Variabel
Gå til forhandler
Lammeuld-logo
Variabel
Gå til forhandler

Lamper på afbetaling

Der er efterhånden ikke noget, der ikke kan købes på afbetaling. Leder du efter nye lamper til boligen, er der derfor også mulighed for at købe dem på delbetaling. Det er gældende, uanset hvilke typer lamper du har udset dig.

I løbet af de seneste år er det blevet populært at foretage køb på afbetaling, hvorfor det tilbydes af mange netbutikker. Derfor skal du naturligvis ikke betvivle, hvorvidt det kan lade sig gøre at finde tiltalende lamper på delbetaling.

Det er dog ikke sikkert, at afbetaling er noget for dig. Der findes nemlig også andre former for finansiering hos de fleste forhandlere. Blandt andet er der også mange, der tilbyder deres kunder, at de kan foretage fakturakøb, når de køber en ny lampe.

Mest populære lamper netop nu:

Gør dit køb af lamper mere overskueligt

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det kan være dyrt at købe nye lamper. Derfor er det heller ikke alle, der har let ved at finde pengene til det. Som følge af dette, er der mange, der ender med ikke at købe den eller de lamper, de egentlig drømmer om at købe.

Er du blandt dem, der synes, at det er svært at finde pengene til at købe nye lamper? I så fald kan afbetaling være den rette løsning for dit vedkommende. Det er nemlig en form for finansiering, der kan gøre dit køb mere overskueligt, da du ikke skal betale med det samme.

At købe en lampe til 8.000 kr. kan være svært for mange, men hvis de 8.000 kr. betales over en periode på 24 måneder, er det en anden sag. Netop derfor er det en god måde at gøre det mere overskueligt at investere i nye lamper til hjemmet på.

Til trods for dette, er det dog vigtigt at understrege, at det ikke er noget for alle. Det er nemlig ikke alle, der har lyst til at betale af over tid, da mange blot ønsker at få det ud af hovedet. I et sådant tilfælde kan et fakturakøb være en bedre løsning, da man betaler hele beløbet på én gang.

Fordele ved at købe lamper på afbetaling

Har du gjort dig overvejelser om at købe dine nye lamper på afbetaling, bør du ikke betvivle, at der er mange fordele forbundet med det. Derfor er det også en god idé at overveje dette, da du kan nyde godt af mange fordele ved denne form for finansiering.

Ikke alle er bekendt med de fordele, der er forbundet med at købe lamper på delbetaling. Det skyldes dog ikke, at det er et nyt fænomen, da det har været muligt i mange år. Det handler derimod i højere grad om, at det med tiden er blevet mere populært blandt danskerne.

Hvis du er i tvivl om de fordele, der er forbundet med at foretage et sådant køb, skal du blot læse med herunder. Her bliver du nemlig præsenteret for en række af de mest fremtrædende fordele ved at foretage et køb på afbetaling.

 • Den primære fordel er, at du ikke skal betale det fulde beløb på én gang. I stedet for at betale hele lampens pris på én gang, får du muligheden for at dele betalingen op i mindre bidder, så du i stedet kan klare betalingen over tid.
 • Når du indgår aftalen, kan du selv sammensætte den, så den passer til din økonomi og dine præferencer. Det gør du blot ved at justere på løbetiden, da den også styrer størrelsen på det månedlige afdrag. Jo længere en løbetid, du vælger, desto lavere er den månedlige ydelse nemlig.
 • Du kan undgå at finansiere dit køb med en dyr form for finansiering. Fx er der mange, der vælger at finansiere sådanne køb med et kviklån. Selvom det er en nem løsning, er det bestemt ikke en billig løsning. Derfor anbefales det også, at du afholder dig fra denne løsning.

Ud fra de fordele, der er beskrevet herover, bør du kunne vurdere, hvorvidt du mener, at den rette løsning for dig, er at købe på afbetaling. Er det ikke det, er der heldigvis andre former for kredit og finansiering, der kan overvejes.

Er det dyrt at købe lamper på kredit?

Der er mange, der tror, at det er dyrt at købe lamper på kredit. Faktisk er der mange, der tror, at det generelt blot er dyrt at købe ting på kredit. Faktum er dog, at det ikke er tilfældet, hvorfor det i høj grad er en udbredt misforståelse. Fx tilbyder både Klarna og ViaBill rentefri afbetaling.

Hvis du hidtil har været tilbageholdende i forhold til at købe nye lamper på afbetaling, fordi du har troet, at det er dyrt, så bør du dykke ned i priserne. Gør du det, så finder du nemlig hurtigt ud af, at det slet ikke er så dyrt, som mange tror, at det er.

Dog er det vigtigt, at det er gjort klart, at der er stor forskel på priserne hos de mange udbydere. I og med, at der er stor forskel, er det heller ikke alle steder, at det er lige billigt. Som følge af dette, er det vigtigt, at du sørger for at overveje dine muligheder, før du beslutter dig.

Kan alle køber lamper på delbetaling?

I og med, at der er tale om en kreditaftale, skal du selvsagt godkendes af en kreditudbyder, hvis du skal gøre dig forhåbninger om at købe en lampe på kredit. Det er dog sjældent hverken mange eller høje krav, der er tale om, hvorfor de fleste kan blive godkendt til en sådan aftale.

Det kan derfor ikke garanteres, at du kan blive godkendt til en sådan aftale. Har du en fast indkomst, der kan sikre, at du kan betale den månedlige ydelse, bør det dog ikke være et problem. Det er nemlig meget sjældent, at der stilles flere eller større krav, end dette.

Dog er det også vigtigt at understrege, at er du registreret i RKI, er det ikke muligt at købe en lampe på kredit. Faktisk er det slet ikke muligt at købe noget på kredit. Er du registreret som dårlig betaler i RKI, er det nemlig en direkte diskvalifikation i denne sammenhæng.

Det er heller ikke kun lamper, som du kan finde på afbetaling. Du kan også finde relaterede produkt til hjemmet såsom sofa, seng mv. på afbetaling.

 • Hvor kan jeg købe lamper på afbetaling?

  Vi har fundet mere end 8 forskellige forhandlere, der tilbyder lamper på afbetaling. Du kan læse mere omkring butikkerne og deres betingelser via vores hjemmeside: På-afbetaling.dk.

 • Hvor billigt kan jeg købe en lampe på afbetaling?

  Prisen på din nye lampe afhænger af hvilken model du er på udkig efter. Du kan se hvilke forhandlere og lamper der tilbyder via denne landingsside.

 • Hvornår kan jeg forvente at modtage min lampe?

  Der er hurtig leverance på produkter der er købt på afbetaling. Det er altså den samme gode service man som kunde får, ligegyldig om der vælges kontant eller køb på afbetaling.