haar-extentions

Extentions på afbetaling

Der findes i dag næsten ikke noget som ikke kan købes på afbetaling. Netop derfor er det også muligt at finde extensions på afbetaling. At vælge en afbetalingsløsning er slet ikke så dumt endda, det er blot afgørende man er opmærksom på den løsning man vælger – ofte kan det gøres rente og afdragsfrit.

Vores anbefaling

Nicehair-logo
Anbefalet
Gå til forhandler
Forhandler
Vurdering
Løbetid
Mindste pris / md
Nicehair-logo
Variabel
Gå til forhandler

Find extensions på afbetaling

Har du planer om at købe extensions til dit hår? I så fald er du sandsynligvis allerede bekendt med, at det kan være dyrt. Ganske vist fås de i forskellige prisklasser, men skal kvaliteten være i top, er der ikke nogen vej udenom, at du skal betale for det.

Derfor er det ikke alle, der har lige nemt ved at skrabe penge sammen til at foretage et sådant køb. Hvis du har planer om at købe nye extensions, er det derfor oplagt at undersøge dine muligheder for finansiering.

Vil du gerne finansiere dit køb af extensions, har du flere muligheder. I de fleste tilfælde falder valget dog på afbetaling, da det er det mest populære valg blandt danskerne. Det er dog ikke den eneste mulighed, da det også er muligt at foretage et såkaldt fakturakøb.

Hvorfor bør man købe extensions på afbetaling?

Er du relativt grøn, når det kommer til køb på afbetaling, er det ikke sikkert, at du er bekendt med fordelene. Der er dog op til flere fordele forbundet med at købe dine extensions på delbetaling.

Er du stødt på afbetaling via eksempelvis ViaBill eller Klarna som betalingsmulighed, vil du sandsynligvis gerne vide, hvad fordelene er ved denne form for finansiering. Er det noget, du ønsker at vide mere om, bliver du herunder præsenteret for nogle af de mest markante fordele.

 1. Den både første og største fordel er, at du ikke skal betale det fulde beløb på én gang. Du skal faktisk ikke engang have penge op af lommen på købstidspunktet. Det er især en fordel, hvis du har i sinde at foretage et stort køb, der kan efterlade et stort hul i din økonomi.
 2. Dertil er det også en fordel, at du kan få lov til at betale i et tempo, der passer til din økonomi. Når du indgår din aftale, kan du selv fastsætte den ønskede løbetid, hvorfor du også kan justere størrelsen af det månedlige afdrag, da det selvfølgelig bestemmes af løbetiden og antallet af afdrag i perioden.

Fordelen er meget markante, men det betyder ikke, at der ikke er ulemper forbundet med valget. Netop derfor er det også vigtigt, at du sørger for at overveje nøje, hvorvidt det er det rette valg for dit vedkommende.

Hvis du har i sinde at købe dine nye extensions på afbetaling, er det fx vigtigt, at du husker, at du kommer til at betale af på dem i et stykke tid. Derfor skal du hver måned i den valgte periode afsætte et fast beløb, der skal gå til at betale af på købet.

Foretrækker du at klare hele betalingen på én gang, er det ikke den rette løsning for dit vedkommende. I et sådant tilfælde er du bedre stillet ved at vælge et fakturakøb. Her udskyder du blot den samlede betaling til et senere tidspunkt.

Hvad koster det at købe extensions på afbetaling?

Hvis du har overvejet at købe dine extensions på afbetaling, er du sandsynligvis interesseret i at vide, hvad det koster. Det er dog svært at give et konkret svar på, eftersom omkostningerne varierer meget fra aftale til aftale.

Faktum er dog, at der er mange, der tror, at det er dyrt. Det er dog slet ikke tilfældet. For mange år siden var der høje udgifter forbundet med at købe på afbetaling, men i takt med den øgede konkurrence på markedet, er det dog blevet markant billigere.

Der er endda flere udbydere, der tilbyder rentefri afbetaling, hvorfor du ikke skal betale renter i den periode, hvor du betaler dine afdrag. Det betyder ikke nødvendigvis, at det er gratis, men det betyder dog, at der er minimale udgifter forbundet med at indgå en afbetalingsordning.

I og med, at det varierer en del, er det også vigtigt, at du sørger for at nærlæse en aftale, før du accepterer den. Du skal nemlig sikre, at du på forhånd er bekendt med alle udgifter og vilkår, så du ikke bliver overrasket, når du modtager første regning eller første træk.

Det er dog ikke kun extensions du kan finde på afbetaling, det kan ligeledes være andre relaterede velvære produkter som parfumer på afbetaling.

Kan alle købe extensions på afbetaling?

Hvis du ønsker at købe extensions på afbetaling, kræver det selvfølgelig, at du kan blive kreditgodkendt af de forskellige kreditudbydere. Desværre er det ikke alle, der kan dette, selvom kravene ofte er både få og milde.

De fleste udbydere kræver, at du har en fast indkomst, der sikrer, at du har råd til at betale den månedlige ydelse. Hvis ikke du har en fast indkomst, er det derfor svært at blive godkendt til at købe extensions på kredit – uanset om du er interesseret i en afdragsordning eller et fakturakøb.

Ligeledes skal det også nævnes, at er du registreret i RKI, er det ikke muligt at få kredit. Du kan derfor ikke foretage et køb på afbetaling eller et fakturakøb, hvis du står registreret som dårlig betaler i RKI (Ribers Kredit Information).

 • Hvor kan man købe extensions på afbetaling?

  Du kan finde extensions på afbetaling hos Nice Hair. Nice Hair er en dansk forhandler der har et godt ry på markedet. Du kan læse mere omkring deres betingelser her.

 • Hvor billigt kan jeg købe extensions på afbetaling?

  Der er mulighed for rente og afdragsfrit køb af extensions. Bliv klogere på alle detaljerne og betingelserne via vores hjemmeside: På-afbetaling.dk.

 • Hvornår jeg kan forvente at modtage min extensions på afbetaling?

  Du kan forvente en hurtig levering på dine extensions, helt ligesom når du vælger at købe dine produkter kontant.