Gamer PC

Gamer PC på afbetaling

At købe en gamer PC kan være en bekostelig fornøjelse. Det er især tilfældet, hvis man vil have fingrene i en kraftfuld maskine med specifikationer, der ikke sætter begrænsninger. Er man ikke villig til at gå på kompromis, ender prisen nemlig nemt på mere end 20.000 kr.

Vores anbefaling

Elgiganten-logo
E-mærket
Gå til forhandler
Forhandler
Vurdering
Løbetid
Mindste pris / md
proshop logo
Variabel
Gå til forhandler
computersalg-logo
Variabel
Gå til forhandler
Elgiganten-logo
Variabel
Gå til forhandler
POWER logo
Variabel
Gå til forhandler
Foniks-logo
Variabel
Gå til forhandler

Heldigvis er det ikke et krav, at du betaler computerens fulde pris på én gang. I stedet for at gøre dette, kan du nemlig købe den på afbetaling. Det betyder, at du kan gennemføre selve købet med det samme, mens betalingen vil blive klaret i små bidder over tid.

Derfor køber mange gamer PC på afbetaling

Som angivet, er det ikke billigt at købe en gamer PC. Stiller man høje krav til sin maskine, bliver det bestemt ikke billigere. Derfor ender mange med at købe sin PC på afbetaling, da det gør købet mere overkommeligt, eftersom man undgår at betale flere tusinde kroner på én gang.

Overvejer du selv at købe en gamer PC på afbetaling, skal der selvfølgelig ikke herske tvivl om, at der er mange fordele forbundet med det. Ønsker du at vide mere om de fordele, der er forbundet med at gøre det, skal du blot læse med herunder.

  • Du undgår at gå på kompromis med dit valg af PC. I og med, at du ikke skal betale med det samme, men i stedet i små bidder, kan du roligt skrue op for dit budget. Det vil sige, at det er en effektiv måde at få råd til den PC, du går og drømmer om.
  • Det vil skabe mere luft i din økonomi, da du ikke pludselig skal bruge f.eks. 10.000 kr. på en PC. Vælger du at afbetale den over f.eks. to år, vil det koste dig ca. 400 kr. pr. måned, hvilket er mere overkommeligt, end at betale flere tusinde kroner med det samme.
  • Når du indgår en aftale om afbetaling, vil du som regel selv kunne fastsætte løbetiden på denne. Det vil sige, at du også har mulighed for at sikre, at du får lov til at betale af i dit eget tempo. Vil du f.eks. skrue ned for det månedlige afdrag, skal du blot forlænge løbetiden.

Disse gaming PC’er kan også anbefales

i samarbejde med PriceRunner

 

Hvor kan man købe gamer PC på afbetaling?

Rigtig mange ønsker at købe en gamer computer på afbetaling. Derfor er der også mange forhandlere, der vælger at imødekomme dette. For dig, der har planer om at købe en PC på afbetaling, er det naturligvis kun en fordel, at det forholder sig således.

At der er mange forhandlere, der har taget det til sig, betyder nemlig, at du får et større udvalg at vælge fra. Der er selvfølgelig både fysiske butikker og webshops, der tilbyder det, hvorfor afbetaling ikke er udelukket, hvis du foretrækker at handle i en fysisk forretning.

I denne forbindelse bør det dog pointeres, at du vil kunne vælge fra et større udvalg på nettet. Hvis du vil sikre, at du ikke skal gå på kompromis, bør du derfor købe din nye gamer PC på nettet. Det gør sig i øvrigt gældende, uanset om du vil købe på afbetaling eller ej.

Både stationære og bærbare computere fås på afbetaling

Uanset om du har planer om at købe en bærbar eller stationær gamer PC, fås den på afbetaling. Du skal derfor ikke være bekymret for, hvorvidt du kan finde frem til en PC, der lever op til dine krav. Det er der rig mulighed for, uanset hvad dine krav lyder på.

Det er dog værd at nævne, at de fleste ønsker at købe en stationær PC, hvis den skal bruges til gaming. Derfor vil det også være lettest at finde en stationær gamer PC på afbetaling. Til trods for dette, er der dog også rig mulighed for at finde bærbare PC’er, der egner sig til formålet.

Inden du giver dig i kast med at lede, bør du derfor overveje nøje, om du har et ønske om at købe en bærbar eller stationær PC. Der er selvfølgelig fordele og ulemper ved begge dele, hvorfor du blot skal have fokus på, hvad der giver bedst mening at købe for dig.

Hvad skal jeg holde øje med?

Har du besluttet, at du vil købe en gamer PC på afbetaling? I så fald er det vigtigt, at du ikke blot kaster dig hovedkulds ud i det. Derimod skal du tage dig tid til at finde en god løsning. Det er nemlig ikke alle udbydere, der kan tilbyde en lige fordelagtig afdragsordning.

Er du ikke omhyggelig med at vælge, risikerer du at acceptere en aftale, der er alt for dyr. Derfor er det vigtigt, at du sammenligner flere muligheder, inden du vælger. Når du gør dette, er der især én ting, der særligt bør være i fokus.

Vælg ud fra aftalens ÅOP

Rigtig mange tror, at de blot skal finde en aftale med en lav eller ingen rente. Til trods for, at det selvfølgelig er positiv, er det ikke nok at have fokus på dette. Derimod skal du sørge for at vælge ud fra ÅOP, som er en forkortelse for Årlige Omkostninger i Procent.

Dette tal viser nemlig, hvad du på årlig basis skal betale for aftalen. Finder du f.eks. en aftale med en ÅOP på 16%, vil du skulle betale 16% af det samlede kreditbeløb i årlige omkostninger. Derfor kan du bruge tallet til at vurdere, om en aftale er dyr eller billig.

  • Kan alle købe gamer PC på afbetaling?

    For at kunne købe en gaming PC på afbetaling, er det et krav, at du bliver godkendt først. For at blive dette, er det bl.a. et krav, at du ikke står i RKI, at du har en fast indkomst, og at du har bopæl i Danmark.

  • Hvad koster det at købe gaming PC på afbetaling?

    Overvejer du at købe en gamer PC på delbetaling, vil du sikkert gerne vide, hvad det koster. Faktum er dog, at det varierer rigtig meget fra udbyder til udbyder, hvorfor der ikke kan gives et konkret svar på det.