makeup

Makeup på afbetaling

Det kan være dyrt at fylde badeværelsesskabet op med makeup. Derfor er det ikke alle, der har mulighed for dette, selvom de har et ønske om det. Har man svært ved at finde pengene til dette, er der dog andre muligheder, end at betale det samlede ordrebeløb på én gang.

Vores anbefaling

Nicehair-logo
Anbefalet
Gå til forhandler
Forhandler
Vurdering
Løbetid
Mindste pris / md
Coolshop-logo
Variabel
Gå til forhandler
Nicehair-logo
Variabel
Gå til forhandler
beautycos-logo
Variabel
Gå til forhandler
Billig-parfume-logo
Variabel
Gå til forhandler
Bahne-logo
Variabel
Gå til forhandler
rituals
Variabel
Gå til forhandler
Hør mere i videoen herunder

Køb makeup på afbetaling

Føler du, at det er vanskeligt at finde pengene til det makeup, du ønsker at købe, er det derfor værd at købe på afbetaling. Der er nemlig talrige fordele forbundet med dette, hvorfor det er blevet en populær løsning af flere årsager.

Til udarbejdelse af dette indlæg har vi fået hjælp af mediet: dinskoenhed.dk.

Populære makeup produkter

i samarbejde med PriceRunner

Hvorfor købe makeup på afbetaling?

Det er selvfølgelig ikke alle, der forstår, hvorfor det er fordelagtigt at købe makeup på afbetaling. Er du i tvivl om, hvorfor det som regel giver god mening, er du heldigvis landet det rette sted. Herunder kan du nemlig læse mere om fordelen forbundet med dette.

Undgå at gå på kompromis

Den primære fordel ved at købe makeup på afbetaling er, at du undgår at gå på kompromis. Da du ikke skal tænke på at skulle betale med det samme, har du ingen grund til at vælge billigere alternativer.

Mange har en tendens til at gøre dette, fordi de ønsker at spare penge. Skal du ikke betale med det samme, er der dog ikke nogen grund til dette. Derimod kan du roligt skrue op for dit budget, da du kan klare betalingen i små afdrag over f.eks. 12 eller 24 måneder.

Slå til med det samme

Er du ikke afhængig af at skulle betale det fulde ordrebeløb med det samme, vil du heller ikke være afhængig af, om du har råd til dette. Skulle du f.eks. være stødt på et tilbud, du ikke vil gå glip af, kan du slå til med det samme, når du køber på delbetaling.

Der skal ikke herske tvivl om, at dette er en af de primære årsager til, at mange beslutter sig for at købe makeup på afbetaling. Køber man på tilbud, kan der nemlig være en del penge af spare, hvorfor det kan være fornuftigt at foretage et sådant køb på kredit.

Tilpas til din økonomi

Når du foretager et køb, kan du som regel selv tilpasse din aftale. Det vil sige, at det er op til dig selv at finde ud af, hvor meget du vil betale hver måned. Det er en klar fordel, at du kan gøre dette, da det sikrer, at du kan tilpasse aftale til din økonomi.

Har du ikke et stort beløb at gøre godt med hver måned, kan du vælge at betale af over længere tid. Når du forlænger løbetiden, bliver det månedlige afdrag nemlig mindre. Vil du derimod gerne have aftalen ud af verden, kan du vælge en kortere løbetid.

Hvilket makeup kan købes på afbetaling?

Uanset hvilket makeup, du ønsker at købe på afbetaling, har du mulighed for dette. Du er nemlig ikke begrænset i forhold til dine valgmuligheder, når først du har fundet en webshop, der tilbyder, at du kan købe på kredit.

Det vil sige, at du blandt andet har mulighed for at købe nedenstående makeup på delbetaling:

 • Øjenskygge
 • Concealer
 • Lipgloss
 • Mascara
 • Pudder
 • Blush
 • Læbestift
 • Foundation
 • Bronzer

Du har derfor ikke nogen grund til at være bekymret for, om det makeup, du ønsker at købe, kan fås på afbetaling. Har du først besluttet dig for at foretage et køb på delbetaling, kan det dog ofte godt svare sig at købe stort ind.

Årsagen til dette er, at der som regel er gebyrer forbundet med selve aftalen. Disse gebyrer vil have samme størrelse, uanset om du køber for 40 kr. eller 1.000 kr. Derfor kan det sjældent svare sig at købe på afbetaling, hvis ordrebeløbet er meget lavt.

Hvor kan man købe makeup på delbetaling?

Da det med tiden er blevet populært at købe makeup på delbetaling, har flere forhandlere valgt at tilbyde muligheden. Det betyder, at du kan købe makeup på kredit hos en lang række danske webshops, hvorfor dine muligheder er mange.

Som følge af dette, skal du ikke være i tvivl om, hvorvidt du kan finde et sted, hvor du kan købe det makeup, du vil købe på afbetaling. Dog vil du opleve, at der er nogle forhandlere, der har et større udvalg end andre.

Blandt andet har du mulighed for at købe makeup på kredit hos kendt forhandlere som Beautycos, Nicehair og flere andre. Fælles for disse forhandlere er, at de kan bryste sig af at have et nærmest uendeligt udvalg af makeup, som du kan vælge fra.

Kan alle købe makeup på afbetaling?

For at kunne købe makeup på kredit, er der en række krav, du skal leve op til. Derfor vil der også blive udført en kreditvurdering, når du ansøger om at købe på afbetaling. Her vil der blandt andet bliver tjekket op på, om du er registreret i RKI.

Ligeledes vil det også være et krav, at du kan dokumentere, at du har en indkomst, der sikrer, at du har råd til de månedlige afdrag. Hvis du ikke har en fast, dokumenterbar indkomst, vil du blive afvist hos de fleste udbydere af afbetalingsordninger.

Ydermere er der også et alderskrav, du skal leve op til. Dette varierer dog fra udbyder til udbyder, hvorfor det nogle steder er 18 år, mens det hos andre er 23 år. Slutteligt vil der også blive stillet krav om, at du er dansk statsborger, og at du har en dansk bopæl, hvis du vil købe på afbetaling.

Ofte stillede spørgsmål:

 • Hvor billigt kan jeg købe makeup på afbetaling?

  Der er stor forskel på, hvad det koster at købe makeup. Derfor er der også stor forskel på, hvad det koster at købe makeup på afbetaling. I mange tilfælde kan det dog gøres rentefrit, hvorfor omkostningerne ved afbetalingen er små.

 • Hvornår bliver mit makeup leveret?

  Selvom du vælger at købe makeup på afbetaling, bliver det leveret med det samme. Du skal ikke vente, indtil du er færdig med at afdrage på ordrebeløbet. Din ordre sendes derimod, som var det en hvilken som helst anden ordre.