Moebler-paa-afbetaling

Møbler på afbetaling

Find designklassiker og møbler på afbetaling igennem vores udvalgte forhandlere herunder. Står du overfor en flytning, renovering eller noget helt tredje, kan du blive inspireret af vores populære møbeludvalg.

Vores anbefaling

Ilva-logo
E-mærket
Gå til forhandler
Forhandler
Vurdering
Løbetid
Mindste pris / md
Sack it logo
Variabel
Gå til forhandler
Bivamøbler-logo
Variabel
Gå til forhandler
ByDahlLiving-logo
Variabel
Gå til forhandler
Ilva-logo
Variabel
Gå til forhandler
moebler-logo
Variabel
Gå til forhandler
Myhome-logo
Variabel
Gå til forhandler
Moblernord-logo
Variabel
Gå til forhandler
Bahne-logo
Variabel
Gå til forhandler
Es-furniture-logo
Variabel
Gå til forhandler
Lepong-logo
Variabel
Gå til forhandler
Moebler-mobler-furniture
Variabel
Gå til forhandler
Møbler
Variabel
Gå til forhandler
By Hornsleth
Variabel
Gå til forhandler
Sack it logo
Variabel
Gå til forhandler
droemmeland-logo
Variabel
Gå til forhandler
Frishop-logo
Variabel
Gå til forhandler
Sengefabrikken-logo
Variabel
Gå til forhandler
Sofa-logo
Variabel
Gå til forhandler
RAW58-logo
Variabel
Gå til forhandler
Lammeskindet-logo
Variabel
Gå til forhandler
Lampemesteren-logo
Variabel
Gå til forhandler
Packhouse-logo
Variabel
Gå til forhandler
XL-moebler-logo
Variabel
Gå til forhandler
Erling-Christensen-moebler-logo
Variabel
Gå til forhandler
Havemobelland-logo
Variabel
Gå til forhandler
Hør mere i videoen herunder

Nye møbler til hjemmet

Har du et ønske om at købe nye møbler? I så fald er du sandsynligvis opmærksom på, at det ikke er billigt. Derfor er det ikke alle, der har økonomi til at købe de møbler, de gerne vil købe.

Du bør dog ikke tro, at det er ensbetydende med, at det ikke kan lade sig gøre at investere i nye møbler. Det kan det sagtens, men det kræver dog, at du finder en anden form for finansiering. I denne forbindelse er afbetaling naturligvis værd at fremhæve.

Der er et utal af fordele forbundet med denne løsning, men det handler dog hovedsageligt om, at du kan betale møblerne pris i små afdrag.

De mest købte møbler på Pricerunner:

Nedenfor er en liste over de mest søgte og købte møbler på pricerunner. Måske det kunne vække interesse hos dig.

Mange fordele forbundet med køb af møbler på afbetaling

Hvis du har planer om at investere i nye møbler, men har svært ved at finde pengene, er afbetaling en løsning, der bør overvejes.

Der er nemlig et utal af fordele forbundet med dette, hvilket gør det til en glimrende løsning. Dog er det vigtigt at understrege, at det ikke er noget for alle. Derfor er det vigtigt at sikre, at du føler, at det er den mest oplagt løsning for dit vedkommende.

Er du i tvivl om, hvilke fordele, der er forbundet med at købe dine nye møbler på afbetaling, kan det selvfølgelig være svært at se, hvorfor det er en god idé. Fordele er der dog nok af, og nogle af de mest fremtrædende af slagsen bliver præsenteret herunder:

 • Du slipper for at skulle have det fulde beløb op af lommen med det samme. Hvad det vil sige er, at du ikke er påkrævet at kunne finde et stort kontantbeløb, for at have råd til nye møbler. Vælger du i stedet at betale af, betaler du i små bidder.
 • Hos udbydere såsom ViaBill og Klarna har du mulighed for at sammensætte din kreditaftale på egen hånd. Det er ensbetydende med, at du selv kan styre, hvor meget, du vil betale af med hver måned. På den måde sikrer du, at de månedlige afdrag ikke bliver for høje.
 • Ofte er det en betydeligt billigere løsning, end at optage et kviklån. I flere tilfælde er det endda muligt at indgå en rentefri afbetalingsløsning. Er det muligt, betyder det, at der er minimale udgifter forbundet med at opdele den samlede betaling i mindre bidder.

Som du kan se herover, er der adskillige fordele forbundet med at købe møbler på afbetaling. Har du intentioner om at købe nye møbler, men vil du ikke være begrænset til de midler, der står på din konto, så køb møbler på afbetaling.

Få råd til de møbler, du drømmer om

Du har sandsynligvis nogle specifikke møbler på ønskelisten, som du hidtil har troet, at du ikke har råd til. Beslutter du dig for at afbetale købet, er det dog en helt anden sag.

Dermed undgår du nemlig at skulle betale den fulde pris på én gang, og kan i stedet betale af i et tempo, der passer til din økonomi. Det vil sige, at du faktisk kan få råd til netop de møbler, du altid har drømt om.

Dette gør sig gældende, uanset om du har fundet en flot sofa i ILVA eller en Svanen fra Arne Jacobsen. Det er selvfølgelig også noget, der vidner om, at du har mulighed for at købe stort set alle typer møbler på afbetaling.

I og med, at afbetaling og fakturakøb er noget, der efterspørges af rigtig mange kunder, er det en mulighed, der er blevet introduceret af flere forhandlere i løbet af de seneste år. For dig, der har et ønske om at købe møbler på delbetaling eller fakturakøb, er dette en klar fordel.

Det er nemlig netop det, der sikrer, at du har mulighed for at købe netop de møbler, du har på ønskelisten, uden at betale den fulde pris på én gang.

Køb nu, betal senere – det bliver mere og mere populært

Til trods for, at det i høj grad er afbetaling, der er populært blandt danskerne, er det ikke den eneste mulighed. Flere webshops er også begyndt at tilbyde fakturakøb, hvor betalingen udskydes til en fastsat dato.

Ønsker du ikke at betale af over længere tid, men har du blot brug for at udskyde betalingen, er dette en god løsning. Derfor er det en ideel løsning for dig, der blot har brug for at udskyde din betaling til næste lønindbetaling.

De fleste webshops og møbelforhandlere, der har afbetaling som en mulighed, har også fakturakøb som betalingsmulighed. Hvis det frister dig at købe møbler på denne måde, kan du glæde dig over, at du har mange muligheder for det.

Som angivet herover, er det dog ikke lige så populært som afbetaling. Derfor oplever du også, at der i højere grad er fokus på dette hos de forskellige forhandlere. Det skyldes, at det for mange ikke nytter at udskyde betalingen en enkelt måned, hvis de fx skal købe en sofa til 20.000 kroner.

 • Hvor kan jeg købe møbler på afbetaling?

  Der findes mange butikker i Danmark, der tilbyder møbler på afbetaling. Vi har listet mere end 20 forskellige butikker, der kan være med til at inspirere dig til at træffe dit valg omkring hvor dine næste møbler skal købes.

 • Hvor billigt kan jeg købe møbler på afbetaling?

  Der findes flere forskellige prismodeller og afbetalingsløsninger, der kan have indflydelse på prisen, når møbler købes på afbetaling. Vi har nogle attraktive muligheder, vi henviser til via vores hjemmeside her. Se de nøjagtige betingelser.

 • Hvornår kan jeg forvente at modtage mine møbler?

  Der er hurtig leveringstid om end du vælger at købe dine møbler kontant, eller på afbetaling. Du skal derfor ikke være bekymret for om dine møbler kommer senere, fordi du vælger at købe på afbetaling.