iPhone-paa-afbetaling

iPhone på afbetaling

Har du overvejet at købe en iPhone på afbetaling, har vi herunder listet en række udvalgte forhandlere der tilbyder denne ydelse. Om det er en iPhone 11, 12 eller en helt tredje model du er på udkig efter, kan du frit vælge efter din egen præference via et klik til den enkelte butiks hjemmeside.

Vores anbefaling

Telmore-logo
Anbefalet
Gå til forhandler
Forhandler
Vurdering
Løbetid
Mindste pris / md
computersalg-logo
Variabel
Gå til forhandler
Telmore-logo
Variabel
Gå til forhandler
Oister-logo
Variabel
Gå til forhandler
proshop logo
Variabel
Gå til forhandler
3-mobil-logo
Variabel
Gå til forhandler
CBB-mobil-logo
Variabel
Gå til forhandler
Greentel-logo
Variabel
Gå til forhandler
Phonetrade-logo
Variabel
Gå til forhandler
Hør mere i videoen herunder

iPhone på afbetaling

Drømmer du om at forkæle dig selv med en ny iPhone? I så fald har du sandsynligvis søgt nettet tyndt for gode tilbud – og nok uden det store held.

Det er nemlig sjældent, at man er heldig at finde en iPhone til en stærkt nedsat pris. For mange er det ensbetydende med, at de ganske enkelt ikke kan finde midlerne til at købe den iPhone, de rigtig gerne vil have fingrene i.

Heldigvis er der andre muligheder, end at betale telefonens fulde pris på én gang. Blandt andet er der talrige forhandlere på nettet, der tilbyder, at telefonen kan købes på afbetaling.

Mest populære iPhones netop nu:

Hvorfor købe en iPhone på afbetaling?

Har du gjort dig overvejelser om at købe din kommende iPhone på delbetaling, men er du i tvivl om, hvorvidt det kan betale sig? Hvis ja, er du næppe den eneste, da mange gør sig sådanne overvejelser, før de beslutter sig for at foretage et kreditkøb.

Dog bør der ingen tvivl herske om, at der er adskillige fordele forbundet med at købe en iPhone på kredit. I de fleste tilfælde ender det selvfølgelig med at være på afbetaling, da det er den mest populære form for kreditkøb på det danske marked.

Herunder præsenteres du for en række af de mest fremtrædende fordele ved at købe en iPhone (eller anden smartphone) på afbetaling. Ud fra disse bør du naturligvis kunne vurdere, hvorvidt det virker som en appellerende løsning for dit vedkommende.

  • Du undgår at betale telefonens fulde pris på én gang. Det vil sige, at du ikke skal have et stort tusindbeløb op af lommen på én gang. I stedet kan du betale af over tid, så du med få hundrede kroner i måneden afdrager, indtil telefonens fulde pris er betalt.
  • Du kan selv sammensætte din aftale, så den passer til din økonomi. Det betyder, at du selv er herre over, hvor lang en løbetid, din aftale skal have, og hvor stor den månedlige ydelse skal være. Dog er der ofte et vist spænd, som du skal holde dig indenfor.
  • Du slipper for at optage andre form for kredit, herunder kviklån, som kan være en dyr løsning. Mange vælger denne løsning, fordi de tror, der ikke er andre løsninger. Her er afbetaling dog klart at foretrække, da det ikke blot er lettere, men også billigere.

Hvis du hidtil har været i tvivl om, hvorvidt det er den rette beslutning at købe din iPhone på afbetaling, bør du ud fra ovenstående fordele kunne vurdere, om det er tiltalende. Fx skal du overveje, om du oprigtigt har lyst til at betale af over tid eller ej.

Kan alle iPhones købes på afbetaling?

Der findes efterhånden rigtig mange iPhones på markedet, og ikke alle mener, at de nødvendigvis har brug for den seneste model. Derfor er der også mange, der er interesserede i at vide, om man kan købe alle iPhones på afbetaling på det danske marked.

Som sådan er der ikke noget, der hindrer dig i at købe en ældre model på afbetaling, men det er naturligvis noget, du skal overveje, om er værd at gøre. I og med, at du i forvejen har besluttet at afbetale telefonen, kan 30-40 kr. ekstra pr. måned medføre, at du kan få den helt nye model.

Er du fast besluttet på, at du gerne vil have en af de ældre modeller for at spare lidt penge, er der selvfølgelig intet i vejen med dette. Det er blot vigtigt, at du tager dig tid til at overveje, hvorvidt det er værd at gå på kompromis, da der sjældent er stor forskel på den månedlige ydelse.

iPhone på afbetaling uden abonnement – kan det lade sig gøre?

Rigtig mange tror, at man er nødt til at tilkøbe et abonnement, hvis man vil købe sin nye iPhone på delbetaling. Her er det dog vigtigt at understrege, at det ikke er tilfældet, og at det sagtens kan lade sig gøre at købe en iPhone (eller anden smartphone) på kredit uden abonnement.

Selvfølgelig er det sjældent en mulighed hos de danske teleselskaber, da de tjener deres penge på deres abonnementer. I stedet skal du lede efter din nye telefon hos en af de mange danske netbutikker, der sælger elektronik.

Hvis du alligevel har intentioner om at skifte abonnement, kan der dog være fordele forbundet med at købe din telefon hos teleselskabet. Ofte giver de nemlig rabat på telefonen, hvis du beslutter dig for at købe et abonnement hos dem.

Du skal dog ikke tro, at du er forpligtet til at købe et abonnement med, hvis du har et ønske om at købe en iPhone på delbetaling. Er du glad for dit nuværende abonnement, er der naturligvis ikke nogen grund til at skifte, og i så fald skal du blot købe din iPhone hos en elektronikforhandler.

Er afbetaling den eneste form for kreditkøb?

Det er ikke alle, der synes, at afbetaling er den rette form for finansiering. Mener du ikke, at det er noget for dig, kan du selvfølgelig glæde dig over, at der også er andre muligheder. Blandt andet kan du tage et nærmere kig på at foretage et såkaldt fakturakøb i stedet.

Her får du ikke muligheden for at betale telefonens pris retur i form af små afdrag hver måned. I stedet er der tale om en form for finansiering, hvor du blot udskyder den fulde betaling til et senere tidspunkt. Derfor undgår du altså ikke at betale et stort tusindbeløb på én gang på denne måde.

Som angivet før, er det dog ikke alle, der finder det tiltalende at betale af over længere tid. Det kan der være flere årsager til, men som regel skyldes det, at man blot ønsker at få betalingen ud af hovedet, så det ikke længere er noget, man skal tænke over.

Vil man gerne undgå dette, kan et fakturakøb i stedet være en løsning. Her kan man udskyde sin betaling med op til 180 dage hos udbydere som ViaBill og Klarna. Du kan dog også blot vælge at udskyde din betaling til eksempelvis næste lønudbetaling – det er helt op til dig selv.

Kan alle købe en iPhone på kredit?

Når du skal foretage et køb på kredit, skal du kreditvurderes. Derfor er det heller ikke alle, der kan få lov til at foretage et køb på kredit. Det bør dog understreges, at det er de færreste, der ikke kan det, da kravene er både milde og få.

Hvis du ønsker at købe en ny iPhone på delbetaling (eller en anden form for kredit), bør du derfor ikke bekymre dig synderligt over, hvorvidt du kan få lov til dette. I langt de fleste tilfælde er det nemlig blot krævet, at du har en fast indkomst, der kan dække den månedlige betaling.

Dog bør det understreges, at det ikke er muligt at blive godkendt til et kreditkøb, hvis du er registreret som dårlig betaler i RKI. Er du det, er der ikke nogen vej udenom, at du er nødt til først at komme ud af registeret.

Foruden dette, er der også en række andre krav, da det blandt andet er påkrævet, at du er dansk statsborger, kan bekræfte din identitet med NemID mv., men det er naturligvis de færreste, der falder fra på baggrund af sådanne krav.