komfur

Komfur på afbetaling

Har du besluttet dig for, at det er på tide, at du får skiftet det gamle komfort ud? I så fald har du måske allerede undersøgt dine muligheder. Har du det, er der også en god chance for, at du har opdaget, at det ikke er helt billigt at købe et komfur.

Vores anbefaling

Elgiganten-logo
E-mærket
Gå til forhandler
Forhandler
Vurdering
Løbetid
Mindste pris / md
Whiteaway logo
Variabel
Gå til forhandler
Elgiganten-logo
Variabel
Gå til forhandler
Hør mere i videoen herunder

Komfur på afbetaling

Derfor er det ikke alle, der har lige nemt ved at finde midlerne til et sådant køb. Føler du også, at det kniber en smule med finanserne, er der heldigvis en løsning. I stedet for at betale komfurets fulde pris på én gang, kan du nemlig købe det på afbetaling.

Flere fordele ved køb af komfur på afbetaling

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at afbetaling ikke er for alle. Det ændrer dog ikke på, at der faktisk er adskillige fordele forbundet med det. Har du gjort dig løse tanker om at købe et komfur på afbetaling, er det derfor værd at tage op til grundig overvejelse.

Er du ikke bekendt med de fordele, der er forbundet med en sådan ordning, er det dog vanskeligt at træffe en beslutning. Heldigvis kan du herunder blive klogere på en række af de fordele, der er forbundet med et køb på afbetaling.

  • En af de klare fordele er, at du ikke er tvunget til at gå på kompromis, fordi dit budget er begrænset. Da du kan betale af over tid, er det intet problem at vælge et komfur, der er en smule dyrere – det gør nemlig ikke den store forskel .
  • Det er naturligvis også en klar fordel, at du kan klare købet nu, men vente med betalingen. Når du køber et komfur på afbetaling, betyder det nemlig ikke, at du skal vente med leveringen. Det vil derimod blive leveret med det samme.
  • Når du køber på afbetaling, er det også muligt at betale af i dit eget tempo. I de fleste tilfælde er det nemlig op til dig selv, hvor lang en løbetid, du vil have. Jo længere løbetid, du vælger, desto mindre vil det månedlige afdrag være.

Til trods for, at der er et hav af fordele ved at købe et nyt komfur på afbetaling, er det ikke en løsning, som alle er vilde med. Der er mange, der ikke bryder sig om idéen om at skulle betale af. Er det noget, du kan genkende, vil delbetaling naturligvis ikke være det rette for dig.


Læs også: Køkken på afbetaling.


Overvej at købe komfur på faktura

Ønsker du ikke at betale det fulde beløb for dit nye komfur med det samme, er du faktisk ikke tvunget til at vælge afbetaling. Hos flere forhandlere er det også muligt at købe sit komfur på faktura, hvilket betyder, at du kan få en længere betalingsfrist.

Som regel er det hos forhandlere, der har et samarbejde med Klarna, at dette er muligt. Vælger du at købe dit komfur på faktura, i stedet for på afbetaling, vil du skulle betale det fulde beløb på en fastsat dato. Du får derfor ikke mulighed for at betale af i mindre bidder.

Der er fordele og ulemper ved begge dele, hvorfor det er en personlig vurdering, hvad du mener, der er det rette. Hertil er det også værd at nævne, at du vil have lettere ved at finde en webshop, der tilbyder afbetaling, end en webshop, der kan tilbyde dig et fakturakøb.

Kan alle typer komfurer købes på afbetaling?

Når du skal købe et komfur, er der flere ting, der skal tages op til overvejelse. Blandt andet skal du overveje, hvilket type komfur, du vil købe. Det vil sige, at du skal gøre op med dig selv, om du vil have et gaskomfur, et keramisk komfur eller derimod et induktionskomfur.

Der er selvfølgelig både fordele og ulemper forbundet med alle tre komfurer. Derfor skal du forsøge at gøre op med dig selv, hvilken type komfur, der vil være det rette for dig. Uanset hvilken type komfur, du beslutter dig for at købe, kan det naturligvis købes på afbetaling.

Når du skal vælge komfurtype, har du derfor ikke nogen grund til at bekymre dig for, at det vil være begrænse dig i forhold til dine muligheder for afbetaling. I dag vælger de fleste dog at anskaffe sig et induktionskomfur, hvorfor du vil opleve, at udvalget af disse er større.

Vær opmærksom på dette, når du vælger afbetalingsudbyder

Har du besluttet dig for, at du vil købe dit nye komfur på afbetaling? Hvis ja, så er det vigtigt, at du ikke blot vælger det første og bedste sted at handle. Grunden til dette er, at der faktisk er stor forskel på, hvad det koster at foretage et køb på afbetaling.

Når du skal vurdere, hvad det vil koste, er der flere ting, der er værd at holde øje med. En god idé er at holde øje med aftales ÅOP, der er et tal, der viser de årlige omkostninger i form af en procentvis tal af kreditbeløbet. Dermed kan du vurdere, om en aftale er dyr eller ej.

Hertil gør du også klogt i at finde ud af, hvad det samlede tilbagebetalingsbeløb er. Finder du dette beløb, kan du nemlig trække ordrebeløbet fra det. Når du går det, vil du stå tilbage med en sum, som er det beløb, du betaler for at få lov til at købe komfuret på delbetaling.

Ofte stillede spørgsmål:

  • Hvad koster det at købe et komfur på afbetaling?

    Det er svært at give et klart og konkret svar på, hvad det koster at købe et komfur på kredit. Der er nemlig stor forskel på dette fra udbyder til udbyder. Er du åben for en relativt kort løbetid, vil du dog kunne finde en afbetalingsordning, der er både rente- og gebyrfri.

  • Hvor kan man købe et nyt komfur på delbetaling?

    Du skal ikke være i tvivl om, at du kan købe komfur på afbetaling hos et hav af danske webshops. Af denne grund er der heller ikke nogen grund til at tro, at man er tvunget til at vælge sit komfur fra et lille udvalg, hvis man vil købe på delbetaling.